Caresizim ben

Niye koşa koşa ailene gittin?
Onlara ihtiyacın yok ki.
Çık artık şu bunalımından esmerimsin, valla mario ya da kendine de etmediğin kalmadı.
resmen birbirinizi tükettiniz.
evlendin, geçmişte ailenle olanları unutamayıp sürekli depresif oldun.
evliliğine de yansıttın.

kalk toparlan artık 22 yaşındasın ya sen 50 yaşında hayatından vazgeçmiş insanlar gibi davranma.
çok kızıyorum sana gerçekten.

evliliğinizi neleri göze alarak ve atlatarak kurmuştunuz oysaki. (bu yönden kendi evliliğime benzetiyordum sizi)
o yüzden bu kadar çok kızıyorum.
ailem beni de reddetmekten beter etti, eşimi de öyle. ama biz yaralarımızı beraber iyileştirdik. ailemin bozduğu ruh halim yüzünden eşime patlamadım, onu suçlamadım hiç. huzursuzluğumu da evliliğime yansıtmadım. inadına mutlu olduk. sen de toparlan ve normal hayatına devam et. mario'nun da psikolojisi bozulmuş bence.
hala umut görüyorum ben sizde. (tokat olayını mario seni dövdü olarak algılamıyorum)

Yeter artik esmerimsin. Kesinlikle psikolojik destek alman lazim. kronik depresif haline geldin. Surekli agliyorsun, olmaz ki boyle. Ailene ragmen marioyla birlikte olsun, sonra da ailen yuzunden bi turlu huzurlu olamadin, evliligine yansittin. Yeter artik. Git once doktora. Sonra da isine don. Kafan da is olsun ozel hayatin degil. Calisan bi bayansin sonucta, istersen kimseye muhtac kalmazsin. Biraz guclu ol ya. Bu ne hal?

Senin konularını az çok hatırlıyorum.
Eşinle evlenmek adına aileni karşına aldın.
Ama evliliğinizi çok çabuk tüketmişsiniz.
Keşke bu kadar aceleci davranmasaydın,zamana bıraksaydın.
Daha 22 yaşındasın ve içinde olduğun duruma bak.
Ayağa kalkıp direnmeye,mücadele etmeye mecbursun.
Sana tek yardım edecek yine sensin.
Bu halinle devam edersen üzgünüm ama sonun hiç iyi olmayacak gibi.
Alkole sığınmaktan vazgeç derhal.
Duygularını çok uç noktalarda yaşıyorsun ve bu halinle kısa sürede bağımlı olursun.
Kimsenin sana acımasını beklemeden ,yavaş yavaş ta olsa kendini toparlamak için adımlar at.
Bir dr. yardımı alman muhakkak bunu bi araştır önce.
Bu kadar hızlı yaşamaktan da vazgeç.Hayata karşı daha temkinli ol ve kendini koru.

Önce içkiyi bırakman lazım, o olduğu sürece toparlaman zor. İradene hiç güvenmiyor musun ? Allaha sığın ve işin güzel yanlarını gör. Yurtdışındasın, özgürsün istersen hayatını en baştan kurar kimseye minnet etmeden yaşarsın, hatta ailen bile sana muhtaç olabilir ilerde. Sana tavsiyem güçlü ol ve aciz bi insanmış gibi davranma.

Bu işin sonunun böyle olacağını tahmin bile edemezdim
eğer problem sizdeyse bunuda kabul ediyorsanız bence hatalarınızı telafı etmenın yollarını arayın fakat ağlama krizi 22 yaşında bir kız oyuncağımı elinden alındıda ağlama krizine giriyor lütfen karşınızdaki insanlar sizi her halinizle sevmezler biz insanlar bu konuda dürüst değiliz, kendini erkek yerine koy , ağlama krizlerin ilk değilmiş sanırım öyle ifade etmişin sık sık ağlama krizine giren hassas ve kırılgan oldukca nazlı ve inatcı bir karınız var nereye kadar çekebilirsinizki belliki problem oda değil
neyse
hatalarınızı telafi etmeye çalışın en iyisimi

Konularını az çok biliyorum..herkes sana demişti binlerce böyle laf duyacaksın sakın kızma haklılar..madem dediklerini dinlemedin bari bunu dinle..şimdiiiiii sen yaşayacağın üzüntünü yaşa doyasıya depresyona gir yalnzsın ağla zırla ...çıkar acılarını içinden.ne olcak elde var sıfır!!!!! acılarını kustuktan sonraaaaa kendine gel silkelen ve o mario'ya ne kadar değitiğini hissettir..bi şekilde senden haber alamayınca merak edip iletiim kurmaya çalışacaktır..herzamankinden bakımlı güzel ol içinde acılarını yaşasanda yüzün hep gülsün git ağlayacaksan evinde agla...herkes ya esmerimsin ne kadar degsti yüzünde güller acıyo desiinn zamanla böylede olcak zaten...bari bu dedklerimi dinle ..hayatın seni sürüklemesine izin vermişsin biraz rüzgarın estiği yerin tersinde dur karşı dur bakalım nolcak !!!! teslim olmak kolay iş...sen diren ve gücünü yasa yşat..ozamannnnnnnnnnnnnn ailen de mario da yanında olucak en azından aynaya baktığı gülen gözler göreceksin !!!(için kan ağlasa bile yap bunu )

Gönlünü açmaya buradan başlamışsın bile.. Yurt dışındasın.. Yalnızsın.. Bu nedenle kendini çaresiz hissediyorsun.. Ama "bitmeden bitmez" İnsanız, başımıza her şey gelir. Şuan o kadar gençsin ki aslında tüm dünya parmaklarının arasında. Bence şimdi kalk, kuaföre git, saçlarını kestir.. Kullandığın parfümü değiştir.. Yeni kıyafetler al ve sokağa çık.. açık hava bir yerde kahve iç.. şehrin kokusunu içine çek.. Çalışıyor musun bilmiyorum ama yeni bir iş yeni ortam her zaman iyi gelir.. Yeni bir iş araştır imkanın varsa taşın.. Tüm bu telaşların içinde hayatın kendine aydınlık bir yol bulacak inan bana..

Diğer konularını bilmem,ama arkadaşların yorumlarına göre çokta akıl tavsiye dinleyecek biri değilsin.
22 yaşında nedir bu melankolik kahır edici durum.İnsanın başına hayatta herşey gelir.Yine ağlama krizine girdim diyorsun,kocan seni susturmak için tokat atmış.Hiç oturup düşündün mü,benim hayatım bu hale nasıl geldi diye.Bence kalk ayağa,ekmeğini kazanmıyor musun? Hiç mi amacın yok şu hayatta.Tek amacın evlenmek mi?Kocanla herşey kötüye gidince kendini içkiye vermek mi?
Bir bak etrafına insanlar ne acılarla uğraşıyorlar.Aciz misin,düşmüşmüsün,dermansız derdin mi var.Ya hayatına,kendine,işine evine sahip çık yol al,ya da iç ağla,hayata küs isyan et,dert üstüne yeni yeni dertler ekle.Hayat bu ya,hiç bir zaman güllük gülistanlık olmaz.Biraz büyü artık.Yazık gencecik insansın.Nedir bu boşvermişlik.

Yurtdışında yaşıyorsun değil mi? Tek ve maddi imkansızlıklara karşı devlet kadınları buradan çok daha fazla koruyor.
Bence çaresizlikten ziyade şevke ihtiyacın var... Toparlan ve bir sığınma evine yerleş. Zaten çalışıyordun devam et ve hayatını kur.

tesekkür ederim..evet oda var..vicdan azabi, pismanlik.. bilmiyorum iste iyi hissetmiyorum.. yer yarilsin ben icine gireyim istiyorum..kaybolup gideyim.. ama gidemiyorum..

ben calisiyorum.. tabi buna calismak denirse.. cok defa rapor kullandim gitmedim ise.. bugün gittim ve heryer üstüme üstüme geldi.. zaten yarin birgün cikisim gelir.. bekliyorum..

biz sevgiliyken cok iyi anlasiyorduk sonra bu durumlar olunca, yani ailem beni silince..önce yaparim sandim ama cok özledim onlari..sonra bir sogukluk girdi aramiza, benim yüzümden oldu..tamam o yine anlayisli oldu bende denedim ama benim aglama krizlerimden dolayi tokat yedim..cok SIk oluyordu..

düsünebiliyormusun bazi zamanlar onu öpmekten igreniyordum! sevdigim adamdan.. cünkü gözümün önüne ailem geliyordu..

benim karakterim zayif.. ve mariodan önce ailem sürekli yanimda ve arkamdaydi.. yine öyle olur sandim, olmadi ..sudan cikmis baliga döndüm bir an.. evet onu benimle tanistina pisman ettim, gözlerindeki isigi söndürdüm, göz alti morluklariyla gezer oldu, sakinligi gitti, yerine sabirsizligi geldi.. onuda cileden cikardim..ama bundan gayri özgür..artik onu biraktim..belki ben birkmada, haberim olmadan o bitirmistir kafasinda bazi seyleri..

Ah be güzelim ne çok şey yaşadın kısacık zamanda Şimdi bırak aileni marioyu bi kenara kendin için, yaşayacağın kalan ömrün için git tedavi ol. Sen kendine gelmezsen kimse yardım edemez ki sana. Dışardan bakınca kızıyo insan ailene niye gittin onca şeyden sonra diye ama et tırnaktan ayrılmıyor işte:26: Marioya gelince bende şiddet amaçlı değil seni kendine getirmek amaçlı yaptığını umuyorum. Ne çok seviyordunuz birbirinizi az şeyin üstesinden gelmediniz ki. Toparla gücünü biraz tedavini ol yaşama sevincin yerine gelsin bi sonrası yavaş yavaş toparlanır.

artik beni sevmiyor

Esmerimsin, bunlari yazanin sen olduguna inanamiyorum!!

Bak guzel kardesim, ne guzel asik oldugun erkekle evlendin, kac insana nasip oluyor bu?

Suc ne sende, ne de Mario'da. Suc ailende, evlendigin erkek, ahlaksiz mi, serefsiz mi, yalanci mi, hirsiz mi, adam yabanci bir ulkede dogduysa ne gunahi var?? Ailen neden bu kadar tepki verdi anlayamadim, bu adam da Allah'in bir yarattigi, seni neden defterden sildi ailen inan cozemedim.

Bak sekerim, ne ickisi, ne sigarasi, birak bunlari. Ben Macarlari cok iyi taniyorum, 2 ay kaldim orda, kadina siddet gibi bir sey ne toplumda, ne zihniyetlerinde , ne de senin icin dayak yiyen Mario nun aklinda var. Sen kriz gecirirken ayiltmak icin yuzunu hafifce fiskelemistir, sen kriz geciriyor oldugun icin sana dayak gorunmustur.

Kendini topla lutfen, sacmalamayi birak. Git bir ailenle konus son kez, bu dediklerimi soyle, bu asiri tepkiyi biraksinlar. Ailen bu halde oldugunu biliyor mu? Sonra da git Mario dan ozur dile, adami hayattan soguttun Esmerimsin, kiskancsin, kaprislisin, adama evlendiginizden beri hep cok kotu davrandin. Bence sana fazla bile katlandi bu adam, adama hic rahat vermedin ki. Her gun ayri bir ariza cikariyorsun be guzelim.

Ailen istemezse de istemesinler, yapacak bir sey yok. Mario da naza niyaza yatarsa ona da zaman ver, olmazsa s..et derim. Genceciksin, birak uzulme insanlar icin. Sen bu yasta kansere siroza yakalansan ne olacak, sana kim bakacak, sildik diyen ailen mi? Silkelen, toparlan bir an once. Sen bu satirlari yazan zavalli olamazsin, sen sevgisi icin kukremis bir aslansin.

Son düzenleme:
artik beni sevmiyor

Sen böyle kendini seviyor musun peki o nasıl sevsin canım ya :/ Silkelen bi kendine gel sevgisi için herkesi karşına alacak kadar güçlü bi kızsın sen toparlanman gerek. İstanbulda olsan tutup kolundan ben götürücem doktora seni.

lE=eSmerimSin;33629061]artik beni sevmiyor
[/QUOTE]

Neden sewmesin silmek kolaymi madem ailen silmis kocana sahip cik kendine ceki duzen wer..
kalk silkelen dus al iki kahwe yap al kocani konus...op sewkat goster oda karsilk werir..
mutlu ol..
icki icme asla sigaayida azalt.
unutma sigara kokan bi bayan degil parfum kokan bayan ister

Yanlis hatirlamiyorsam siz ayni isyerinde calisiyordunuz. Gormuyo musun onu su 2 gundur. Gelmiyor mu ise?

Konularini az cok biliyorum cok uzuldum. . Mario dan hic beklemezdim sana tokat atmasini .. emin misin ya o amacli okduguna belki kendine getrmek icin olmustur.. icki icmeyi birak canini sıkma her evde olur böyle kırgınlıklar. . Ben hala birbirinizi sevdiginizi dusunuyorum. Bide sen neden zayifsin illa birine ihtiyacin varmi ki ailene gittin.. bide öperken igreniyodum demissin bunu hic çözemedik

Valla ben hayatı toz pembe yaşayan biri değilim,ona buna da hatalıysa canımlı cicimli teskin edecek laflar da söylemem..
Hele de ortada elle tutulur bir sorun olmadığı halde bunalımlara giren insanları da hiç sevmem.
Adamla zor şartlar altında evlenmişsiniz,aileniz sizi silmiş ok..Eeee sonra?
Anladığım kadarıyla Mario haklı kusura bakmayın.
Cillop gibi,kaprissiz,cennetin dünya temsilcisi hurileri,avrupa kızları varken oturup sizin arabesk tavırlarınız mı çekecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…