- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..
yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..
bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.
bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..
mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..
aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..
simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..
ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..
ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..
bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...
ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...
kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..
yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..
bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.
bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..
mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..
aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..
simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..
ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..
ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..
bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...
ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...
Ahiret inancı olan birisin dua et yalvar yakar allha seni kurtarmasi için ve acilen en yakın zamanda doktora git bence sen ağır bir depresyondasın tedavi ol.Alkole iyice batmadan onsuz yaşayamaz hale gelmeden tedavini ol.Bence sen ailenle aranın bozulmasının vicdan azabını duruyorsun yani benim tahminim sen daha iyi bilirsin. Geçimini nasıl sagliyorsun bu durumda merak ettim
sizi bu noktaya getiren neydi onu soruyorum yani sewerk ewlendiniz aileniz karsi cikti herseyi goze aldinz adam sizi aldatmamis yada sorun yazmamissnz neden ruhhsal bunalima girdiniz birinci sorum bu.
ikincide tokattan onceki neydi durduk yere tokat atacak hali yok. yanlis anlamayin dayak tabiki kotu ama sebei neydi
Niye koşa koşa ailene gittin?
Onlara ihtiyacın yok ki.
Çık artık şu bunalımından esmerimsin, valla mario ya da kendine de etmediğin kalmadı.
resmen birbirinizi tükettiniz.
evlendin, geçmişte ailenle olanları unutamayıp sürekli depresif oldun.
evliliğine de yansıttın.
kalk toparlan artık 22 yaşındasın ya sen 50 yaşında hayatından vazgeçmiş insanlar gibi davranma.
çok kızıyorum sana gerçekten.
evliliğinizi neleri göze alarak ve atlatarak kurmuştunuz oysaki. (bu yönden kendi evliliğime benzetiyordum sizi)
o yüzden bu kadar çok kızıyorum.
ailem beni de reddetmekten beter etti, eşimi de öyle. ama biz yaralarımızı beraber iyileştirdik. ailemin bozduğu ruh halim yüzünden eşime patlamadım, onu suçlamadım hiç. huzursuzluğumu da evliliğime yansıtmadım. inadına mutlu olduk. sen de toparlan ve normal hayatına devam et. mario'nun da psikolojisi bozulmuş bence.
hala umut görüyorum ben sizde. (tokat olayını mario seni dövdü olarak algılamıyorum)
Ah be güzelim ne çok şey yaşadın kısacık zamandaŞimdi bırak aileni marioyu bi kenara kendin için, yaşayacağın kalan ömrün için git tedavi ol. Sen kendine gelmezsen kimse yardım edemez ki sana. Dışardan bakınca kızıyo insan ailene niye gittin onca şeyden sonra diye ama et tırnaktan ayrılmıyor işte:26: Marioya gelince bende şiddet amaçlı değil seni kendine getirmek amaçlı yaptığını umuyorum. Ne çok seviyordunuz birbirinizi az şeyin üstesinden gelmediniz ki. Toparla gücünü biraz tedavini ol yaşama sevincin yerine gelsin bi sonrası yavaş yavaş toparlanır.
artik beni sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?