- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Esmerimsin, bunlari yazanin sen olduguna inanamiyorum!!
Bak guzel kardesim, ne guzel asik oldugun erkekle evlendin, kac insana nasip oluyor bu?
Suc ne sende, ne de Mario'da. Suc ailende, evlendigin erkek, ahlaksiz mi, serefsiz mi, yalanci mi, hirsiz mi, adam yabanci bir ulkede dogduysa ne gunahi var?? Ailen neden bu kadar tepki verdi anlayamadim, bu adam da Allah'in bir yarattigi, seni neden defterden sildi ailen inan cozemedim.
Bak sekerim, ne ickisi, ne sigarasi, birak bunlari. Ben Macarlari cok iyi taniyorum, 2 ay kaldim orda, kadina siddet gibi bir sey ne toplumda, ne zihniyetlerinde , ne de senin icin dayak yiyen Mario nun aklinda var. Sen kriz gecirirken ayiltmak icin yuzunu hafifce fiskelemistir, sen kriz geciriyor oldugun icin sana dayak gorunmustur.
Kendini topla lutfen, sacmalamayi birak. Git bir ailenle konus son kez, bu dediklerimi soyle, bu asiri tepkiyi biraksinlar. Ailen bu halde oldugunu biliyor mu? Sonra da git Mario dan ozur dile, adami hayattan soguttun Esmerimsin, kiskancsin, kaprislisin, adama evlendiginizden beri hep cok kotu davrandin. Bence sana fazla bile katlandi bu adam, adama hic rahat vermedin ki. Her gun ayri bir ariza cikariyorsun be guzelim.
Ailen istemezse de istemesinler, yapacak bir sey yok. Mario da naza niyaza yatarsa ona da zaman ver, olmazsa s..et derim. Genceciksin, birak uzulme insanlar icin. Sen bu yasta kansere siroza yakalansan ne olacak, sana kim bakacak, sildik diyen ailen mi? Silkelen, toparlan bir an once. Sen bu satirlari yazan zavalli olamazsin, sen sevgisi icin kukremis bir aslansin.
Yanlis hatirlamiyorsam siz ayni isyerinde calisiyordunuz. Gormuyo musun onu su 2 gundur. Gelmiyor mu ise?
ama kaybettim ben.. kaybettim..
elimde avcumda birsey kalmadi.. 23e geliyor yasim.. elde var sifir..paramparca bir ruh ve bombos gözlerle bakan bir surat..
ben marioyu birakmanin en dogru karar olduguna inaniyorum.. ben kendi cezami seninde dedigin gibi ona yeterince kestim zaten..
bilmiyorum..hic birsey bilmiyorum ben..
ailem en cokta annem, kardesim benden nefret ediyorum..gözlerinde gördüm o nefreti ben..belki baba da ayni durumda onu görmedim..
Konularini az cok biliyorum cok uzuldum. . Mario dan hic beklemezdim sana tokat atmasini .. emin misin ya o amacli okduguna belki kendine getrmek icin olmustur.. icki icmeyi birak canini sıkma her evde olur böyle kırgınlıklar. . Ben hala birbirinizi sevdiginizi dusunuyorum. Bide sen neden zayifsin illa birine ihtiyacin varmi ki ailene gittin.. bide öperken igreniyodum demissin bunu hic çözemedik
Valla ben hayatı toz pembe yaşayan biri değilim,ona buna da hatalıysa canımlı cicimli teskin edecek laflar da söylemem..
Hele de ortada elle tutulur bir sorun olmadığı halde bunalımlara giren insanları da hiç sevmem.
Adamla zor şartlar altında evlenmişsiniz,aileniz sizi silmiş ok..Eeee sonra?
Anladığım kadarıyla Mario haklı kusura bakmayın.
Cillop gibi,kaprissiz,cennetin dünya temsilcisi hurileri,avrupa kızları varken oturup sizin arabesk tavırlarınız mı çekecek?
ya bak acik acik yazayim.. ben onun artik beni sevdigine inanmiyorum bir süredir, oda benim onu sevdigime inanmiyor, bizim bir süredir kari koca iliskimiz yok.. iste ben yapamadim, istemedim..cünkü bazi zaman öpmek bile icim almiyordu..icimden gelmiyordu yani.. sonra düzelteyim bu durumu dedim bu defa o itti beni..
bildigin tokat atti, sarsmadi beni
Neden bu kadar tiksindin adamdan ya.. demekki o da dolmus icten ice...
bilmiyorum .. pis bir insan da degil, vucuduna, agiz bakimina fln dikkat eder ama ben igreniyordum dudaklarini öpmekten.. yada daha ileri gitmekten..
belki kendime olan tiksintimden böyle oldu..
ama kaybettim ben.. kaybettim..
elimde avcumda birsey kalmadi.. 23e geliyor yasim.. elde var sifir..paramparca bir ruh ve bombos gözlerle bakan bir surat..
ben marioyu birakmanin en dogru karar olduguna inaniyorum.. ben kendi cezami seninde dedigin gibi ona yeterince kestim zaten..
bilmiyorum..hic birsey bilmiyorum ben..
ailem en cokta annem, kardesim benden nefret ediyorum..gözlerinde gördüm o nefreti ben..belki baba da ayni durumda onu görmedim..
napayim bende arabeskim iste..
kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..
yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..
bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.
bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..
mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..
aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..
simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..
ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..
ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..
bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...
ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...
kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..
yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..
bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.
bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..
mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..
aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..
simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..
ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..
ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..
bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...
ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...
Esmerimsin merak ettim baristiniz mi durumun ne oldu nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?