Caresizim ben

ama kaybettim ben.. kaybettim..

elimde avcumda birsey kalmadi.. 23e geliyor yasim.. elde var sifir..paramparca bir ruh ve bombos gözlerle bakan bir surat..

ben marioyu birakmanin en dogru karar olduguna inaniyorum.. ben kendi cezami seninde dedigin gibi ona yeterince kestim zaten..

bilmiyorum..hic birsey bilmiyorum ben..

ailem en cokta annem, kardesim benden nefret ediyorum..gözlerinde gördüm o nefreti ben..belki baba da ayni durumda onu görmedim..

Bak şekerim bırak bu melankolik tavırları ne olur

23e geliyor yasim.. elde var sifir.

Bu cümle ne demek,25 bile değilsin.Ben 27 ve bekarım,ben öleyim o zaman.

Saçmalamayı bırak dedim,adamı bırak demedim Şu an al eline teleefonu ve ara adamı kardeş,haydi.

Ailen zırvalıyor,insan evlendi diye evladından nefret eder mi?

Son düzenleme:

ya bak acik acik yazayim.. ben onun artik beni sevdigine inanmiyorum bir süredir, oda benim onu sevdigime inanmiyor, bizim bir süredir kari koca iliskimiz yok.. iste ben yapamadim, istemedim..cünkü bazi zaman öpmek bile icim almiyordu..icimden gelmiyordu yani.. sonra düzelteyim bu durumu dedim bu defa o itti beni..

bildigin tokat atti, sarsmadi beni

napayim bende arabeskim iste..

Neden bu kadar tiksindin adamdan ya.. demekki o da dolmus icten ice...

bilmiyorum .. pis bir insan da degil, vucuduna, agiz bakimina fln dikkat eder ama ben igreniyordum dudaklarini öpmekten.. yada daha ileri gitmekten..

belki kendime olan tiksintimden böyle oldu..

Seni şu yönden anliyorum .benimde esimi ailem asla istemedi ve ben onlara resti çekip evlendim.. sonucta dugunume fln gelmediler .. bende en ufak bi kirildigimda aklima bunlar geliyor onu sucluyorum aslinda icten ice ofkeliyim ona belkide.. Ailemi verdim cunku.. ama duracağım yerinde farkindayim demekki kader boyle yazilmis dedim ciktim isin icinden yoksa bunalima girerdim. Zamanla ailemlede aram duzeldi cok sukyr.. hayatta bazen birakirsin kendini ama artik dur dur.. yoksa tamamen kaybedeceksin .. seviyorsan git saril bence tertemiz sifirdan baslayalim de.. unutma evliliğin senin elinde..

Oyle diyorsun da... Benim yasim 31. Suan olsa sifirdan baslarim 40 50 de olsam oyle. 23 yasinda daha yeni baaliyorsun dur bakalim.

Belki de boyle oldugu daha iyi oldu. Ben muslumanla evli oldugum halde kultur farki cooook zor.
Yillar boyu birsuru sorun olacakti. Ailen ileride mutlaka affedecektir seni. Karsina seni seven ve uyumlu oldugun biri de cikacaktir. Inan bana eger opmekten igreniyorsan onu sevmiyorsundur. Sadece saplanti olmus sende, imkansizlik bazen ask gibi gorunur. Ben cok mutlu olacagini dusunuyorum. Koyverme kendini.

napayim bende arabeskim iste..

Olmayın işte,,eğer Tanrı'ya inancınız varsa,bu yaptığınız ümitsizliğe ve şükürsüzlüğe girer..Elinizdekilerle yetinmediğiniz ve şükürsüzlük ettiğiniz takdirde var olan da elinizden alınır.Neyse olay felaket tellallığına kaymasın.
Bakın siz hiç açlıktan ölen bir insan gördünüz mü? Şimdi ajanslara düşen Suriye fotoğrafları var hani açlıktan ölmüş insanlar..
Onu birebir babamızla yaşadık..Babam kolon kanseriydi ve gözümüzün önünde yediklerini yatağında kusa kusa,vücudu eriye eriye açlıktan öldü,öldü,öldü..Minicik kalan bedenini,küçücük battaniyeye sarıp evden çıkardılar..
Şimdi bu belki hayatımda yaşadığım sadece bir kötü durum..
Çocukken yaşadıklarımızı,gençlik dönemlerimde yaşadığım travmatik hadiseleri yazmaya gerek duymuyorum.
Eski eşimle yaşadıklarımı,sokakta yerlerde sürüklenmelerimi ufak hadiseler olarak görüyorum gerçekten..
İşte bu sebeple bazen sitede dert diye yazılan ve insanların birbirine teselli verdiği olayları okuyunca şaka falan zannediyorum..
Kalkıp pencere açmak,derin nefesler almak boş..Bunlar sizi rahatlatmaz.
Diyorum ya inancınız var mı?İnanmak sadece inanmak ama O'na inanmak ve sığınmak..Bugün olmazsa yarın yetişecek imdadınıza.Ve ne istiyorsanız verecek.Yarattı ve kuluna verecek,verecek,verecek.İlla ki verecek..

eSmerimSin son durum nedir? iyi misin?

eski konularınıza baktım..
bu noktaya bile bile göz göre göre gelmişsiniz..
hiçbir erkek için aile gözden çıkarılmaz..
adam size ölüp bayılmamış da evlenirken.
kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.

ailen keşke seni yanlız bırakmasaydı tamam istemiyebilirler ama evlattır bu insanın içi gier yine bağrına basmak ister
başından beri kötü şeyler yaşamışın evliliğinde düzelir gibide pek durmuyor ama umarım düzelir
ama sn bu bitkin halinle nasıl başarıcaksın bunu silkelen biraz dicem zor olucak bu senin için ama evliliğin için
ailen zaten sırtını dönmüş sana başaramadı işte bizim dediğimz gibi oldu dedirttirme ailene
eşinin psikolejik durumu nedir bilemicem ama en azından seni biliyorum kendini bu durumdan çıkarmaya çalış ve evliliğini kurtar

Esmerimsin merak ettim baristiniz mi durumun ne oldu nasılsın

Bu hayat senin...seçimler ve sonuçlarıda...bi seçim yaptın ve olmadı.tek yapman gereken güçlü olmak.dik durmak ve yanında olması gerekenleri geri kazanmak.onlar ailen ve er geç sana tekrar kollarını açaçaklardır.kendince haklılar ve kızgınlar şuan.senden tek ricam iki kadeh alkole değil iki rekat namaza sığın ve en hayırlısını dile.

ben sunu anlamiyorum herkesi herseyi silip bi adamla evleniyosun evlenirken iyi guzel kimseye ihtiyacin yok ama isler ters gidince aileye ihtiyacin var. kafan nerdeydi goze alip ailenden oldugun kisi cok mu onemliydi orta yolu yokmuydu?

sunuda anlamiyorum kiz sevmis evlenmek istemis karsisinda durmak niye bu kadar mi seviyosunuz kizinizi bu kadar mi onemsiz hisleri. bu kadar mi yanlisa itilir canindan can olan. sirf egonuz yuzunden mi terk ediyorsunuz?

sen guclu olmalisin. ailenden aldigin yaraya esindende bir yara eklendi ya daha guclu olmasin. bi kerene ailene nede esine kimseye ihtiyacin olmadigini gostermelisin kendi ayaklarinin ustunde durmalisin

hasta ruhluyum diyosun ya o ruhtan kurtilmalisin kendini sev senin en iyi dostun sen ol. guclu ol yav. bu bir donem hepsi gececek biraz canim yanacak ama basaracagim de.

calis hobi edin yeni cevren oksun alkol sigara kesinlikle birak. daha cok kucuksun yasayacak guzel gunlerin olmali o gunler icin kendinle savas lutfen. bunu kendin icin yap.

umarim cok mutlu ve guclu bur kadin olursun.

Esmerimsin merak ettim baristiniz mi durumun ne oldu nasılsın

durumumuz... suan evde ama pek muhatap degiliz kendisiyle..

simdi biraz boyle kalalim, sonra konusup ne yapcamiza karar veririz dedi bende ok dedim..

yataklarimizda ayri bu arada.. ben yatak odasinda o da tv yani oturma odasinda uyuyor..

herkes kafasina göre takiliyor anlayacagin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…