burcla ilgisi yok gibi ama kime sorsam basaklar öyle olur der o yuzden öyle yazdım..
bilemiyorum.. çok zor bir durum.. onunla bakış açılarımız çok farklı hep kendi sözü geçsin istiyor.. içim çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum.. bi tarafım hiç ugrasma diyor. bi tarafım da bırakma..
çok aptalmışım böyle bi adamla evlenmek benim için çok büyük bi hataymış.. ama yine tanışsam yine onunla evlenirdim. onsuzluğu da düşünemiyorum..seviyorum.. sebepsiz.. iyiyken çok mutluyuz. kötüyken de iki düşman gibi..
o zmanlarda çok acımasız davranıyor.. konuşmuyor konuşmuyor...[/QUOTE]
bütün başak erkekleri böyle mi ya :1no2:
İnşallah çözümlenir canım. Siz tükenmeden...
İlk mesajınızı değiştirince şimdi bizim yukarıda yazdıklarımız kabak gibi kaldı, sonradan okuyanlar neden öyle yazdığımızı anlamayacak sayenizde. Neyse acemliğinize veriyorum.
Konuya gelince ya eşiniz sizi aldatıyor ya da cinsel konuda sorunları var ve bu sorunlar onu böyle hırçın ve uzak yapıyor. Eğer bu iki neden de yok ise ve normal hali bu ise konuşun düzeltmeye çalışın. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki iki nedenden biri sanırım.
Bu arada burçlarla filan açıklanacak şeyler değil bunlar. Sanki he başak böyle mi? Kendinizi kandırmayın.
evet canımm benim eşimde başka burcu,benim eşimde zor bir insann buna bende inanıyorummmburcla ilgisi yok gibi ama kime sorsam basaklar öyle olur der o yuzden öyle yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?