çaresizim.. böyle bir evlilik istemiyorum:(

carmenta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2006
33
0
86
Trabzon
çok çok mutluyum allah herkese böyle bir evlilik nasip etsin.. allah nazarlardan saklasıın..

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam , gidip özür dilerdimkaydirigubbakcemile3

Bence boşanmayın.
Bir şans daha verin..:ecrin_bebek:

Sitede yenisiniz ve normal sohbette olduğu gibi bir giriş yapmak istediniz herhalde. Hani şöyle bir diyalog gelişir gibi mesajlaşıldığını düşündünüz sanırım:
"Siz : Eşimle sorunlarım var, ne yapacağımı bilemiyorum.
Diğer Üyeler: Nedir sorun, anlatmak ister misin?
Siz: Evet, artık dayanamıyorum.........."

Ama ilk mesajınızda konuya açıklık getirseydiniz daha pratik olurdu. Çünkü genelde ilk mesajı okuyup ona göre konunun cevabını veriyor insanlar.

Neyse sorun nedir evliliğinizde?

Bence boşanmayın.
Bir şans daha verin..:ecrin_bebek:

yani bunları yapan insana nasıl bir şans daha verebiliyorsun Lalee.
hayret sana yani :mymeka:

Bir dur be sen!!!!alsanaalsanasmile

Arkadaşım size gelince,anlattıklarınıza göre eşiniz baştan sonra yanlış..
Bence daha fazla uzatarak hayatı kendinize zehir etmeyin..
Çizin kendi yolunuzu..

aslında birikmiş çok olay var bu duruma getiren bizi ama başak burcu .. ve bende koç burcuyum..
yani o soguuk rahat, ben ateş..

eeeeeee neye yorum yapacaz şimdik
vallahi arkadaşım istersen azcık sorunlardan bahset sana yardımcı olmaya çalışalım

aslında birikmiş çok olay var bu duruma getiren bizi ama başak burcu .. ve bende koç burcuyum..
yani o soguuk rahat, ben ateş..

Nasıl yani?
Eşinizin hatalarını burcuna mı bağladınız?
Yükseleni,alçalanı da değerlendirseydiniz bari..akannehir

ılk mesajınızı değiştirince şimdi bizim yukarıda yazdıklarımız kabak gibi kaldı, sonradan okuyanlar neden öyle yazdığımızı anlamayacak sayenizde. Neyse acemliğinize veriyorum.
Konuya gelince ya eşiniz sizi aldatıyor ya da cinsel konuda sorunları var ve bu sorunlar onu böyle hırçın ve uzak yapıyor. Eğer bu iki neden de yok ise ve normal hali bu ise konuşun düzeltmeye çalışın. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki iki nedenden biri sanırım.
Bu arada burçlarla filan açıklanacak şeyler değil bunlar. Sanki he başak böyle mi? Kendinizi kandırmayın.

pardon ama burçla ne alakası var benim eşimde başak burcu vallahi bayağı sıcaktır hatta alevler neredeyse dışarıya taşar
bende yay burcuyum bence sorunların yada olan olayların burçlarla falan ilgisi yok ne demek o başak ben koç

evet yeniyim tam da nasıl başlayacağımı bilemedim.. çünkü bi başlasam aksama kadar yazmam gerekecek..
başından aslında ben buna geçmişini sordugum zaman bile hic birsey anlatmadı.. bende üstelemedim. ama simdi bakıyorumda; tanımadığım bir adam var karşımda.. herşeyi vazife olarak görüyor ve oyle davranıyor.. seksde bile oyle yani.. herişini koşuşturma şeklinde.. yemek yerken sohbet yok, gezme tozma yok. kadın ruhundan kesinlikle anlamıyor..

gerçekten üzücü bir durum.
kendisine resti çekip gerekirse bu evliliği bitireceğinizi söyleyin bakalım.belki işe yarar.
yada onun yaptıklarını sizde ona yapın.
yani empati kurmasını sağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…