çaresizim.. böyle bir evlilik istemiyorum:(

çok fazla anlayabileceğiniz bir durum olduğunu düşünmüüyorum.. yorumlarınız olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.. yersiz laflar edilmiş..hiç gerek yok.. burada herşeyi baştan anlatamam....

Burada tabi ki her ayrıntıyı anlatmanı beklemiyoruz, ama anlattıklarından yola çıkarak yorumlar yapıyoruz.... Satır aralarını soldurup kafana göre yorumlar yapmak ne demek onu da anlamadım. Satır araları nasıl soldurulur bilmiyorum çünkü....
Ve anlattıklarından benim çıkardığım yorumlar bunlar, sana beğendiremediysem kusura bakma, ama zaten sana beğendirmek gibi bir mecburiyetim olduğunu da düşünmüyorum....

Br nsan bir insana ne iyilik ne kötülük yapamaz, insan ne yaparsa kendi kendine yapar...

Yorumlarım hoşunuza gitmedi ki olmasaydı daha iyi olurdu diyorsunuz ama burası herkese açık bir forum, hoşuma gidecek yorumlar yapacak olanlar yazsın sadece deseydiniz ben de zahmet edip o kadar yorum yapmazdım.... Evet anlayabileceğm bir durum değil sizinki, çünkü ben asla ama asla sırf birinin yakışıklılığına vurulup bana uygun değil olsun, ailelerimiz de denk değil olsun diy rek 6 ayda bir adamla evlenecek yapda biri olmadım...
Yersiz bir laf ettiğimi de düşünmüyorum, yorumlarım hoşunuza gitmediği için siz yersiz buluyorsunuz....

Son düzenleme:
Valla konunla ilgili bu son yorumum. Dün yenisin filan diye yol gösterici olmaya çalıştım ama boşuna olmuş.
1. Sürekli ilk konunu değiştiriyorsun ve o değişmeden önceki hali üzerine yazılan yorumlar kabak gibi ortada kalıyor. Alıntılar ile mesajlar uyuşmuyor. Mesaj içeriğini değiştirmemelisin. Bu konuda dün uyarı yaptığım halde yine akşam aynı şeyi yapmışsın.
2. Arada bazı mesajların çok çirkin. Ne demek "keşke yazmasaydın" ne demek "Allah kınayanın başına versin." ne demek "anlamadıysan mail adresini ver."? ınsanlar kendi görgüsü kendi bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışıyor. Üstelik sürekli mesaj değiştirdiğin için de konu anlaşılmıyor. Anlamayanı azarlamak, işine gelmeyen yoruma çemkirmek çok ayıp.
3. Ne için konu açtığını anlamış değilim. Çok saçma sapan bir şekilde evlenmişsiniz, çok laçka bir şekilde sürdürüyorsunuz bu evliliği. Ama siz bunu söyleyenlerden rahatsız oldunuz. "Çaresizim, bu evlilik böyle gitmesin." diyorsunuz, buna uygun yol gösterenlere düşman kesildiniz. Tek istediğiniz "Ya güzelim erkek işte, hem başak burcuymuş da idare et yuvanı kurtar." denmesi mi? Sizi rahatlatacak şeyin ne olduğunu biliyorsanız eğer, burada beklediğiniz nedir?
4. Konuya gelince, eşin bir odun. Başka bir kadın ya da cinsel sorunları olabileceğini daha önce söylemiştim hala da ısrarlıyım. Dayak da yemişsin heryerin moraracak kadar. Psikolojik şiddet zaten gani, hem babasından hem kendisinden.Yanında durduğun her dakika hata.

Son düzenleme:
burası özgür bir forum isteyen istediğini yazmakta tabiki serbesttir saygı çerçevesinde.. sizin alnamadığnız su: ben bi erkekle sırf yakısıklı diye evlenmem.. evet ben sırf yakısıklı diye evlendim zaten bu böyle olabilirmi hiç.. siz bu sonucu nasıl çıkarabiliyorsunuz ki.. bunu da söylemeye hakkınızın olmadığını düşünüyorum.. yorum yapılabilir her türlü fakat kimse kimseyi yargılayamaz.. işin aşlını bilmeden hele kimse kimseyi suçlayamaz da..
söyle bir laf vardır: ''birini yargılamadan önce onun 3 ay makosenlerini giy''
sevgiler akıllı bayan..
yorumlarınız için teşekkür ederim..

Amin allah cümlemizden razı olsun... Bayanların sert yazışlarının sebebi bu durumu hazmedemelerinden geliyor... seninle alakası olduğunu sanmıyorum canım... Yeri gelicek sen alttan alacaksın yeri gelicek eşin... Bu gemiyi alttan alttan yürüten sensin... Hep alttan al demiyorum tabii ki ama agresf de yapma... kendine yaparsın kimseye değil... sen dişi kuşsun... biraz daha sakin canım... kafanı topla gerekiyorsa psikolojik destek al... bu kötü bişey değil... bence herkes belli dönemlerde bu desteği almalı... saygılar...

evet malesef... su anda sehir dısında ve konusmuyoruz günlerdir.. bakalım geldiğinde işleri oturup konusup düzeltebilecekmiyiz..

Hayat senin hayatın. Sadece ve sadece anlattıklarından yola çıkarak bu adamın seni sevmediğini dayak da attığına göre saygısı da olmadığını gösteriyor. Sen de kendine olan saygını yitirmeden bence ayrılmalısın bu adamdan.

Valla iyi dayanmışsın bu adama en kısa zamanda boşanmalısın bence hatta bugünden itibaren topla pılını pırtını çık o evden...

Adamla sırf yakışıklı olduğu için kör aşk ile evlendiğini ben uydurmadım tatlım sen kendin söyledin....
Al işte burada yazdıklarının kelimesine dokunmadan aktarıyorum kırmızı ile işaretlediğim yerleri tekrar oku stersen, bunları ben değil sen yazdın....

Evet akılı bir kadınım.... Birçok flörtüm oldu.. Okulun en yakışıklısından en zekisine en zengininden en kabadayısına kadar farklı özelliklerde....
Ama flört başka evlilik başka şey...
Sonra bir adama aşık oldum, eh yakışıklı bir adam... Ama daha da önemlisi akıllı mantıklı ayakları yere sağlam basan, ailesine bağlı ama bağımlı olmayan, karakter sahibi...
Ve dedim ki işte bu adamla evlenicem....

Sen gene benim bu yazdıklarımı beğenmeyip kendince akıllı bayan gibi tabirlerlekendince beni iğnelemeye çalışacaksın ama üzgünüm durum bu..

Eşini tam olarak tanımadan evlenmişsin.... Yaşadıkların zor şeyler kabul ediyorum, hiçbir bayan bu şekilde yaşaayı haketmez, ama hayatımızdaki tüm mutsuzlukların sebebini dışarda aramamak, aynayı biraz da kendimize tutmak gerekiyor...
Ben nerede hata yaptım da böyle oldu demediğin sürece hayatında hiçbirşey düzelmez, hayatının sonuna kadar etrafındakileri suçlayamazsın.. Kişi ne yaparsa kendine yapar...

" If I were in your shoes" diye bir lafı vardır ingilizlerin... Yani eğer senin ayakkabılarının içinde olsaydım diye...
Evet tam da bunu diyorum.. Eğer senin ayakkabılarını giyiyor olsaydım, evlilik kararımı 6 ay içinde vermezdim....
Şuan ortada ki evlilik için doğru bir adam değilmiş senin eşin...

Yapılabilecek 2 şey var...
Kendim ettim kendim buldum deyip kaderine razı olmak.
Ya da hayatımda yaptığım bir hatanın ceremesii ömüt boyu çekmek zorunda değilim, zararın neresinden dönsem kardır deyip ayrılmak...
Tercih senin....

Bence yapılan yorumlar özellikle Deniz Barış adına konuşuyorum; gayet güzel, mantıklı, olumlu anlamda yönlendirici ve düşündürücü yorumlar.

Bunun nesine tepki gösteriyorsunuz ve bir tarafını alıp nasıl başka yere çekiyorsunuz anlamış değilim.

Ayrıca Tinkerbelle'de durumunuzu harika özetlemiş...Son derece hak veriyorum.

Bazı cümlelerinizi kınadım. Saygıdan bahsediyorsunuz ama, sadece(!) bahsediyorsunuz.

Gereksiz yere başkalarına tepki gösteriyorsunuz. Eleştiriye ve öneriye açık değilseniz buraya konunuzu yazmanız yersiz olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ne biçim laf yahu? Buraya insanlara fikir sormaya gelmişsin biz de hatalı gördüğümüz düşüncelerini eleştiriyoruz. sadece seni övecek ve ah zavallı sen bir meleksin ama kocan sana kötü davranıyormuş diyecek olanların tavsiyesini istiyorsun heralde. Eleştiriye tahammülü olmayanlar genelde özgüvensiz insanlardır. Bu kişilerin amacı da durumlarını düzeltmek falan değil haklılıklarını kendilerine ispat etmeye çalışmaktır.Buraya konu açtıysan insanlar sana eleştiri de yöneltebilirler. Amaçları senin iyiliğindir. Bu insanlara beddua etmeye kalkarak seviyeni göstermiş oldun.

canım yazıyı okuyunca anladım şimdi bence sen hakılısın ama neden sadece yakışıklı diye evlendinki iş sadece tiple bitmiyorki ayrıca seni daha nişanlıykende inciltmiş canım bence biraz ara verin yani birbiriniz hakkında azcık düşünün canım
bide bazı şeyleri beraber paylaşın ne bileyim beraber sinemaya gidn yemeğe dışarı çıkın yavaş yavaş belki herşey yoluna girer bizler buradan sana ne boşan diyebiliriz nede devam et fikirlerimizi söyleriz sadece karar sana kalmış bence senin birazcık zamana ihtiyacın var

bir arkadaşım vardı benim.kocasıda aynı senin ki gibiydi.çok seviyordu zaten severekte evlenmişti.amma umduğu gibi olmadı sonrası..hep mutsuzdu.ilgilenmiyodu arayıp sormuyodu.daha bir sürü şeyler..ve çocuklarıda vardı bi tane bebiş....boşanmaya cesareti yoktu..ama o adamı mum gibi yaptı şimdi..nasılmı ?
zamanla kocasına duyduğu sevgi bitti..ister istemez artık ilgilenmemeye başladı.içinden gelmiyodu çünkü..eve geç geldiği zamanlar bile arayıp sormuyodu..kendi hayatına bakmaya başladı..ve sonunda kocası o çok seven karısının yerine gelen bu kadını hazmedemedi..tekrar eskisi gibi sevilmek değer görmek istiyodu..şekilden şekile girdi karısı eskisi gibi olsun diye..yani mum gibi oldu..ama iş işten geçti..çünkü arkadaşım için artık farketmiyor..

demek istediğim şuki yaşadıklarımdan ve çevremde yaşanılanlardan edindiğim tecrübelere bakılırsa..kimseye hakettiğinden fazla değer vermiceksin..bu hazımsızlık yapıyor...

OOo super bi forum olmuş. Sorun üzerinde yoğunlaşmak yerine herkes birbirine laf atıyor. Yüzyüze söylenmeyecek sözleri burada konuşmak o kadar basit ki
Neyse bence sen kocanı seviosun aslında o da seni seviyordur da sen bakış açını değiştir ve mutlu olmaya bak. Burada söylenen boşan laflarına da asla kulak asma. Çünkü evlilik kutsal bir kurum boşanmayı tercih etmemek gerek

Kesinlikle katılıyorum zaman herşeyin ilacıdır.. Sen kendine güvenli davran ve onu fazla takma. Bırak ne yapıyorsa yapsın. Gizlesin herşeyini. Aşk beklemek evliliklerde biraz zor.

canım ben boğa eşimde başak ve inan benim eşimde aynı karakterde bir insan..Daima o haklı herşeyi bilir herdediğini yaptırmak ister..Bazı arkadaşlar burç olayına inanmıyorlar ama başak erkeği zor insan...Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin başka yolun yok..Ben 12 yıllık evliliğimi 6 aydır ayrı yaşayarak çözümledim..Henüz resmi ayrılmadık eşimi çok seviyorum ama onsuz mutlu değilim belki ama inanın daha huzurluyum..vs.vs.. allah yardımcın olsun canım...

cok merak ettim arkadsım hiç mi sevgisini göstermiyor yanı sen anlayabılırsın.bide aklıma şey takıldı onun ailesine karsı bıraz daha yumusak davransan.belkı senı denıyodur olabılrmı.cüzdanını falan karıstırmanı ıstemıyo ya bısıylerı gormezden gelsen onu sıcak karsılayıp ağlamalrını gostermesen bence bıraz mucadele....hanı sen bu adamla yakısıklı dıye evlendım dıyosun pekı bu adam senınle nıye evlendı?bu ılıskıde bence sevgi varda sorunlardan ve bırıbırınızı yeterınce tanıyamamanızdan ortaya cıkamıyor.kapalı kalmasın sevginiz biraz o biraz sen bence bu evlilik yürüyebilir....

bilemiyorum.. çok zor bir durum.. onunla bakış açılarımız çok farklı hep kendi sözü geçsin istiyor.. içim çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum.. bi tarafım hiç ugrasma diyor. bi tarafım da bırakma..
çok aptalmışım böyle bi adamla evlenmek benim için çok büyük bi hataymış.. ama yine tanışsam yine onunla evlenirdim. onsuzluğu da düşünemiyorum..seviyorum.. sebepsiz.. iyiyken çok mutluyuz. kötüyken de iki düşman gibi..
o zmanlarda çok acımasız davranıyor.. konuşmuyor konuşmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…