burada her ayrıntısını anlatacak değilim tabiki.. aradaki satır aralarınıda sen soldurupp kafana göre bir yorum yapabilirsin mesela..bi kere daha okursan anlarsın bence.. yoksa mail adresini ver sana uzuunca anlatayıım...
aslında anlaşılmasa da olur tabiii.. herkes anlayacak diye bir şey sözkonusu olamaz..
çok fazla anlayabileceğiniz bir durum olduğunu düşünmüüyorum.. yorumlarınız olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.. yersiz laflar edilmiş..hiç gerek yok.. burada herşeyi baştan anlatamam....
burası özgür bir forum isteyen istediğini yazmakta tabiki serbesttir saygı çerçevesinde.. sizin alnamadığnız su: ben bi erkekle sırf yakısıklı diye evlenmem.. evet ben sırf yakısıklı diye evlendim zaten bu böyle olabilirmi hiç.. siz bu sonucu nasıl çıkarabiliyorsunuz ki.. bunu da söylemeye hakkınızın olmadığını düşünüyorum.. yorum yapılabilir her türlü fakat kimse kimseyi yargılayamaz.. işin aşlını bilmeden hele kimse kimseyi suçlayamaz da..Burada tabi ki her ayrıntıyı anlatmanı beklemiyoruz, ama anlattıklarından yola çıkarak yorumlar yapıyoruz.... Satır aralarını soldurup kafana göre yorumlar yapmak ne demek onu da anlamadım. Satır araları nasıl soldurulur bilmiyorum çünkü....
Ve anlattıklarından benim çıkardığım yorumlar bunlar, sana beğendiremediysem kusura bakma, ama zaten sana beğendirmek gibi bir mecburiyetim olduğunu da düşünmüyorum....
Br nsan bir insana ne iyilik ne kötülük yapamaz, insan ne yaparsa kendi kendine yapar...
Yorumlarım hoşunuza gitmedi ki olmasaydı daha iyi olurdu diyorsunuz ama burası herkese açık bir forum, hoşuma gidecek yorumlar yapacak olanlar yazsın sadece deseydiniz ben de zahmet edip o kadar yorum yapmazdım.... Evet anlayabileceğm bir durum değil sizinki, çünkü ben asla ama asla sırf birinin yakışıklılığına vurulup bana uygun değil olsun, ailelerimiz de denk değil olsun diy rek 6 ayda bir adamla evlenecek yapda biri olmadım...
Yersiz bir laf ettiğimi de düşünmüyorum, yorumlarım hoşunuza gitmediği için siz yersiz buluyorsunuz....
çook teşekkür ederim önerini okumak bile beni rahatlattı diyebilirim.. aslında burada herkes herkesin psikoloğu.. yazdıkça rahatlıyoruz ve okudukça da başkalarının sıkıntılarını bazı şeyleri daha iyi anlıyoruz..
Bazıları yorumlarını çok sert üsluplarla yapıyorlar..
allah kınayanların başına versin ne dyelim...
yinede allah senden razı olsun.. umarım sende evliliğinde çok mutlu olursun..
Valla konunla ilgili bu son yorumum. Dün yenisin filan diye yol gösterici olmaya çalıştım ama boşuna olmuş.
4. Konuya gelince, eşin bir odun. Başka bir kadın ya da cinsel sorunları olabileceğini daha önce söylemiştim hala da ısrarlıyım. Dayak da yemişsin heryerin moraracak kadar. Psikolojik şiddet zaten gani, hem babasından hem kendisinden.Yanında durduğun her dakika hata.
sevgili kadınlar kulübü üyeleri;
ben 1 sene önce 6 ay içinde tanışıp nişanlanıp evlendim.. eşim maddi yönden aile yaşantısı yönünden, meslek yönünden bana hiç uygun değildi bunları biliyordum ama dış görünüşünü beğendim, yakısıklı hos bir insan olarak görüp beğendim.. görüştüğümüz zaman içerisinde ilk tanıştığımızda konuşurdu, ama öyle içini değil bende yeni tanıştığım birinin kendini derinden anlatmasını beklemedim doğrusu, zamanla anlatır diye düşündüm. elini tuttuğumda içim ürperirdi.. sevdim ve işte bu adam dedim.. diğer uyumsuzluklara rağmen onun yanında kendimi huzurlu mutlu hissettim. bu yeter diye düşündüm..amaa onsuzkende sorular, sorunlar beynimden hiç gitmedi.. bi kere nişanlanıcaz şehir dışına çıktı ve hiç birsey getirmedi bana ben o zman eli boş gelmesine içerlemiş olsamda üstünde fazla durmadım. ima ettim laflarımla ama karşılığında hiç birsey söylemedi tabii..
evlilik hazırlıkları ufak tefek sorunlar, benim ailemin istekleri onun ailesinin istekleri kafama uymayan bir ton şeye peki dedim.. meselaa babası mobilyacı ve evlenirken kendi dükkanından almak durumunda kaldık.. ona da peki dedim.. hatta yatak odası takımını da babası şehir dısına cıkıp kendi basına aldı.. ona da peki dedim.. o öyle görmüş dedim. bu adam bana surekli adımın sonuna hanım koyarak konustu benimle hala da öyledir.. onu saygı olarak görüyor tabii.. ben rahatsız olsam da. üzerinde durmadım.. bi ara laf üstüne bende size d.. bey desem nasıl olur dedim ama anlayanaa...
neyse bunlar hiçbirsey değil tabii..
evlendik biz bu yakısıklıyla tabii.. ama geveze gülüp eglendiğimiz adam gitti yerine sert tavırlı 'ben öyle dedim bittii'' cğmleleri kuran bir adam geldi.. anlaşmak uyum göstermek benim için imkansız hale geldi..
yeni evli oldugumuz sırada.. ben buna geçmişi ile ilgili sorular soruyorum onlar geçmişde kaldı bitti deyip hiç birsey anlatmıyor.. bende birsey diyemiyorum.. ama takii evde cdnin içinde eski kız arklarıyla fotolarını görene kadar.. ben kükredim tabii ama o beni odada yalnız bırakıp gitti yanıma gelip ne oldugunu bile sormadı.. bende çercevede resmimiz vardı onu fırlattım duvara o bu hareketimin üstüne delirdii... beni hırpaladı.. morarttı heryerimi.. apartman bizi dinledi... sonunda annemi aradım gelin alın dedim onunkileride aradım.. ve evden giittim 5 gün ne aradı ne sordu..sonra geldi nasihatler iyi olunlar bi daha olmasınlar.. benim ailem tarafından yapıcı tepkiler.. siz bizim evladımızsınıızlar... onun ailesi bana tepkili.. babası konusmuyo araba vermişti altımıza onu almalar..dükkanının önünden geçiorum selam veriorum kafasını cevirio... ramazan annesi gidin konusun barısın ramazanda böyle olmaz dedi yolladı bizi dükkana dayısıyla.. adam actı agzıını yumdu gözünü..benim senin gbi bi gelinim yok! nefret ediyorum senden! evime gelme, kapıma gelme, selam verme, ne hakaretler, oglundanda cıt cıkmıyor orda hala tutuyor beni gitmek istiyorum.. sanki duymak ve cevalandırmak istiyorlar beni.. bende sizin gibi baba olmaz dedim. susmadım ama neye yarar cok yara aldım cok agladım.. haketmediğim tavırlardı gördüğüm...
sonrasında düzelelim çabaları ama sürekli kavga.. benim derdim bu adam aramıyor, konuşmuyor, paylaşmıyor, iş arkadası var bayan ondan alıyorum haberleri neler olmuşsa.. gücüme gidiyor söylüyorum surat asıyorum ama anlamıyor... mutsuzken temizik yapmıyorum işe baslıyorum yemek falan yapmıyorum.. o daha beter sinir oluyor o da bana inat daha soguk daha acımasız.. ben ona.. böyle sürüp gidiyor.. egitime gidiyor 1 ay.. eee kimler var diyorum kac kız var soruyorum anlatmıyor 3 -4 diyor.. ben gizli gizli ögreniyorum kimler olduğunu.. bu arada msnini soruyorum bakalım diyorum göstermiyor.. sifreler gizli.. özel hayatım diyor o fotoları gordukten sonra ben güvenmiyorum.. gizli gizli ögrenmek istiyorum... telefonuna dokundurmuyor baktıgımı gödrüğünde kıyameti koparıyoorr. sinir krizleri geçiiryorum biseyler kırıyorum o da beni hırpalıyor bu b kac kere yasanıyor.. eğitimden geliyor kızlarla yakın fotolarını goruyorum.. canım sıkılıyor söylemiş olsa önemli değil nolcak ama söylemediği için bende altında bişeyler arıyorum... cüzdanını gizliyor.. parasını gizliyor.. simdi yine dısarda aramıyor sormuyor.. bi boklar yemiyordur biliyorum ama beni düşünmemesi ilgilenmemesi, umursamaması çok canımı sıkılıyor işte o zmana başa dünuyorum bu adamın ne artısı varki.. evli mi kalayım yoksa bitireyim mii? çünkü biliyorum senelerde geçse bu adam düzelmeyecek soguk olmaya konusmamaya paylaşmamaya devam edecek.. cocuk olsa belki ihtiyaclarını görecek ama sevgi mutluluk yoksun sadece hersey zorunluluktan yapılmalı tavrı hiç geçmeyecek..
aslında daha da yazardım ama...umarım simdi net olmuş ve sizin bana yardım edebileceğiniz kıvama getirmişimdir olayları..
burası özgür bir forum isteyen istediğini yazmakta tabiki serbesttir saygı çerçevesinde.. sizin alnamadığnız su: ben bi erkekle sırf yakısıklı diye evlenmem.. evet ben sırf yakısıklı diye evlendim zaten bu böyle olabilirmi hiç.. siz bu sonucu nasıl çıkarabiliyorsunuz ki.. bunu da söylemeye hakkınızın olmadığını düşünüyorum.. yorum yapılabilir her türlü fakat kimse kimseyi yargılayamaz.. işin aşlını bilmeden hele kimse kimseyi suçlayamaz da..
söyle bir laf vardır: ''birini yargılamadan önce onun 3 ay makosenlerini giy''
sevgiler akıllı bayan..
yorumlarınız için teşekkür ederim..
çook teşekkür ederim önerini okumak bile beni rahatlattı diyebilirim.. aslında burada herkes herkesin psikoloğu.. yazdıkça rahatlıyoruz ve okudukça da başkalarının sıkıntılarını bazı şeyleri daha iyi anlıyoruz..
Bazıları yorumlarını çok sert üsluplarla yapıyorlar..
allah kınayanların başına versin ne dyelim...
yinede allah senden razı olsun.. umarım sende evliliğinde çok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?