Kısa özet geçmeye çalışacağım karşı komşunun oğluna aşık oldum çok temiz dürüst Allah korkusu olan mğkemmel bir insan 6 ay peşinden koştum ve sonunda sevgili olduk ardından askere gitti tüm arkadaşları batıya giderken o siirtte gitti geldi çocukluk hayali arabayı almak istiyordu babası emekli oldu ve onun parasıyla araba alıcakken babası ameliyat oldu işler kaldı ameliyat sıradan olsa da komplikasyon gelişti 1 ay kadar tedavi görmek zorunda kaldı sonrasında çıktı ama ilerleyince amasını anlatacağım neyse herkesin ilişkimizden haberi var ailesi beni benim ailem onu çok seviyor adını koymak için işe girmesini bekliyoruz ailemin maddi durumu onun ailesinden daha yüksek olduğu için zaten gurur yapıyor üstüne benim atanıp onun atanamaması ayrı bir konu ve üstüne de 6 aydır kesinlikle iş bulamıyor deli oldu adını koymak için ailesi de ısrar ediyor sıkıştırıyor ama yok yok iş bulamıyor en basit herkesi alan işçi olmak için bile başvurmasına rağmen kimse çağırmıyor bu bunalım zaten onu üzüyor ve daha da çok beni onun gözlerindeki o hüzün kalbimi yaralıyor anlatamam bitmedi babası hastaneden çıktı araba alıcak artık hayali mutlu olucak benimle tartıştığı bir gece kaza yaptı şuanda kullandıkları araba perte çıktı ve hurdaya gitti şükür canına bir zarar gelmedi ama maddi açıdan büyük bir kayıp daha tam toparlandılar şimdi araba alacak derken bulduğu tüm arabalar satıldı ve 1 aydır ilan yok iş yok araba yok derken babası tekrar ameliyat olmak için bugün doktora gidip tahlil yaptırıyor ve karaciğerine sıçradığı ortaya çıkar sevgilim perişan ilk kez bir kızın yanında ağladım dedi mahfoldum çok kötü durumda herşey üst üste geldi ne yapıcamı bilmiyorum ona nasıl moral veririm babası bu gece sürekli sarılıp ağlıyormuş annesi mahfoldu benim gözümden sakındığım yarim robot gibiydi bugün elleri buz kesmiş çaresizim dedi konuşamadı çok kötüyüm kızlar nolur yardım edin ona nasıl destek olmalıyım nasıl moral vermeliyim uğursuzluk bende mi benle olduğundan beri başına gelmeyen kalmadı artık kendimden şüphe eder oldum çok çaresizim nasıl davranmam ne demem lazım lütfen akıl verin bana bi işe girse biraz kafası dağılır evde sürekli bunları düşünüp hasta olmasından korkuyorum çok kötü durumda erkek adamın aylarca evde oturması işe girememesi zaten bi depresyon üstüne babası of nolur yardım edin lütfen