- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Boşanmadan önce bunları ölçüp biçip düşünmen lazımdı.Ki böyle olacağınıda bilmen gerekiyordu.Eşinle neden boşandınMerhabalar, önceden konu actigim için çok detay anlatmadan derdimi dökmek istedim. Oğlumla 3 yıla yakındır babaevindeyim ,annemi kaybettim 8 Ay önce de ve her şey daha da beter oldu.Psikolojik olarak aşırı yıprandım ama her seye rağmen ayaktayım oğlum için.
Ben sanırım artık yapamıyorum olmuyor. Babaevinde kaldığım süre içinde maddi manevi tükendim. Babam aşırı sorumsuz biri zaten kendisiyle tüm iletişimimi bitirdim,bana asla sahip çıkmadı ne maddi ne manevi,ona göre evinde kaldim sahip çıktı ama sahip çıkmak çok başka bisey bence zaten bilseydim bunları yasayacagimi asla evliligimi bitirmezdim.
3 kardeşim babam ben ve oğlum yasiyoruz, hepsi sirtini bana yaslamis herkes işinde gücünde keyfinde..Ben bildiğiniz hizmetçi gibi sabahtan akşama kadar kosturuyorum. Ve karsiligi da yok ,en son babamla 3 Ay önce falan tartıştığımızda, ben gidersem perisan olursunuz dedigimde kapı orda çık git demisti, geçenlerde de erkek kardeşim yapacaksın tabi ki yiyip içiyorsun dedi..Bunu diyen kardeşim tek Kr bana faydası olmayan biri.Baba deseniz para vermez etmez ara ara 100 tl veriyo sanki sadaka gibi. Ki kendime harcamiyorm, 2 kardeşim aylık bi miktar para veriyolar zaten onu da eve harcıyorum. Hergun gün gectikce tukendigimi hissediyorum. Hergunum aynı bu evin içinde hepsi bencil, oğlum büyüdükçe daha da telaslaniyorm ben daha ne kadar böyle gidicem diye dusunuyorm. En önemlisi het şeyi yapabilecek gücüm varken yapamiyorum.
Artık son zamanlarda gitmek istiyorum oğlumla hayat kurmak istiyorum. Nankör vefasız insanlardan kendimi kurtarmak istiyorum. Sonra diyorum ki bunlar napicaklar ben gidersem..beni kim dusunuyor diyorum ,hiç kimse..Sığınma evine gidip biseylere başlamak istiyorum geriye hiç bakmadan bilmiyorum..
Orasi belki daha beterdi. Dogru olan 2 kotuden 1ini secmek degil yalniz. Kendi basina ayakta durabilmek. Ne şamin şekeri ne arabin yuzuBoşanmadan önce bunları ölçüp biçip düşünmen lazımdı.Ki böyle olacağınıda bilmen gerekiyordu.Eşinle neden boşandın
Karşılığı yok diyorsun ama onların sayesinde o evde barınıyorsun bunuda unutma.Ki seni o eve kabul ettiklerine şükret bazı aileler istemiyorlar bence babana saygısızlık yapmaMerhabalar, önceden konu actigim için çok detay anlatmadan derdimi dökmek istedim. Oğlumla 3 yıla yakındır babaevindeyim ,annemi kaybettim 8 Ay önce de ve her şey daha da beter oldu.Psikolojik olarak aşırı yıprandım ama her seye rağmen ayaktayım oğlum için.
Ben sanırım artık yapamıyorum olmuyor. Babaevinde kaldığım süre içinde maddi manevi tükendim. Babam aşırı sorumsuz biri zaten kendisiyle tüm iletişimimi bitirdim,bana asla sahip çıkmadı ne maddi ne manevi,ona göre evinde kaldim sahip çıktı ama sahip çıkmak çok başka bisey bence zaten bilseydim bunları yasayacagimi asla evliligimi bitirmezdim.
3 kardeşim babam ben ve oğlum yasiyoruz, hepsi sirtini bana yaslamis herkes işinde gücünde keyfinde..Ben bildiğiniz hizmetçi gibi sabahtan akşama kadar kosturuyorum. Ve karsiligi da yok ,en son babamla 3 Ay önce falan tartıştığımızda, ben gidersem perisan olursunuz dedigimde kapı orda çık git demisti, geçenlerde de erkek kardeşim yapacaksın tabi ki yiyip içiyorsun dedi..Bunu diyen kardeşim tek Kr bana faydası olmayan biri.Baba deseniz para vermez etmez ara ara 100 tl veriyo sanki sadaka gibi. Ki kendime harcamiyorm, 2 kardeşim aylık bi miktar para veriyolar zaten onu da eve harcıyorum. Hergun gün gectikce tukendigimi hissediyorum. Hergunum aynı bu evin içinde hepsi bencil, oğlum büyüdükçe daha da telaslaniyorm ben daha ne kadar böyle gidicem diye dusunuyorm. En önemlisi het şeyi yapabilecek gücüm varken yapamiyorum.
Artık son zamanlarda gitmek istiyorum oğlumla hayat kurmak istiyorum. Nankör vefasız insanlardan kendimi kurtarmak istiyorum. Sonra diyorum ki bunlar napicaklar ben gidersem..beni kim dusunuyor diyorum ,hiç kimse..Sığınma evine gidip biseylere başlamak istiyorum geriye hiç bakmadan bilmiyorum..
Oğluna kim bakacak o çalışırsaOnlardan size ne siz hayatınızı kurun önce ise girin biraz para biriktirin maaşınızı kimseye söylemeyin evde bir miktar ev için harcanacak ama büyük bir kısmını biriktirin sonra da 1+1 ev tutun oglunuzla
İnsan dünyaya getirdiği evladinin arkasinda durur zaten, başkaları yapmıyor diye bu bir lütuf değil olması gerekenKarşılığı yok diyorsun ama onların sayesinde o evde barınıyorsun bunuda unutma.Ki seni o eve kabul ettiklerine şükret bazı aileler istemiyorlar bence babana saygısızlık yapma
O yuzdwn sordum kac yasinda. Kres anaokul gibj alternatifler varOğluna kim bakacak o çalışırsa
Baba olarak gorev evlenene kadar galiba sizin ordaKarşılığı yok diyorsun ama onların sayesinde o evde barınıyorsun bunuda unutma.Ki seni o eve kabul ettiklerine şükret bazı aileler istemiyorlar bence babana saygısızlık yapma
Orasi belki daha beterdi. Dogru olan 2 kotuden 1ini secmek degil yalniz. Kendi basina ayakta durabilmek. Ne şamin şekeri ne arabin y
Herkes seninle aynı düşünce yapısına sahip değil bu ülkede sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşçasına yorum yapma benceİnsan dünyaya getirdiği evladinin arkasinda durur zaten, başkaları yapmıyor diye bu bir lütuf değil olması gereken
Kreşe verecek parası olsa o evde yaşamaz zatenO yuzdwn sordum kac yasinda. Kres anaokul gibj alternatifler var
Oğluna kim bakacak o çalışırsa
Onu hesaplayamamisim kac yaşında acabaOğluna kim bakacak o çalışırsa
Yoo bir tek bizim burda değil Türkiye’de genel olarak böyleBaba olarak gorev evlenene kadar galiba sizin orda
Neymis bu ulkede dusunce yapisi. Ya kocayi cekersin ya babayi mi?Herkes seninle aynı düşünce yapısına sahip değil bu ülkede sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşçasına yorum yapma bence
Kiz kotu muamele gordugunu soyluyor sen saygisizlik yapma diyorsun. Ki kız saygisizlik yapacak biri mi sence hala ben gidersem onlar ne yapar diyor. Sen ne anlatiyorsun be abla gozunu seveyim be abiHerkes seninle aynı düşünce yapısına sahip değil bu ülkede sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşçasına yorum yapma bence
Hah aynen böyleNeymis bu ulkede dusunce yapisi. Ya kocayi cekersin ya babayi mi?
Kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsan tıpa tıp aynısı hiç sekmez.Hatta ayaklarının üzerinde dursan bile sığdırmazlar.Sizin oralarda kucak açıp boşan diyorlar herhaldeHah aynen böyle
O senin kendi dusunce yapin olmasin? Ben de bosandim calistim kimseye muhtac olmadim. Kendi duzenjmi kurdum. Burda ornek onlarca kadin var. Cikin bu kafalardan. Sen olmus bilmemkacHah aynen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?