Çaresizim

Boşanmadan önce bunları ölçüp biçip düşünmen lazımdı.Ki böyle olacağınıda bilmen gerekiyordu.Eşinle neden boşandın
Önceki konularımi bilseydiniz neler yaptığımı da bilirdiniz. Ben çok çabaladım değmeyecek bir adam için çünkü burdaki sonumu biliyodum ama istemedi benimle birleşmeyi neymiş terk etmişim onu,oysa etmemiştim anneme misafirliğe gelmiştim eski esimle telefonda tartistik eve gitmedim o da gelmedi almaya kaldim öyle.

Onlardan size ne siz hayatınızı kurun önce ise girin biraz para biriktirin maaşınızı kimseye söylemeyin evde bir miktar ev için harcanacak ama büyük bir kısmını biriktirin sonra da 1+1 ev tutun oglunuzla
Size ne derken? Gerçekten bi ben mi bu sekildeyim yoksa bir başkası olsaudi sizin dediğiniz gibi mi olurdu. Annemin kurduğu düzen kardeşlerim ne olursa olsun çok zor ve insanların bana yüklediği o sorumluluk duygusu ,sen o evin annesisin artık sana emanet onlar gibi sözler..Gerçekten sirtini dönüp giden birini zaten tebrik ederdim ama sorun şu ki merhametimin kurbanı oluyorum bende işte

Karşılığı yok diyorsun ama onların sayesinde o evde barınıyorsun bunuda unutma.Ki seni o eve kabul ettiklerine şükret bazı aileler istemiyorlar bence babana saygısızlık yapma
Ben buraya gelmedim annem istemiyodu evliligimi herkes çomak soktu zaten ve kaldim ,ben karakola gidecektim bırakmadılar, kimseye minnet etmek istemedim çünkü ve ilerde kims3 ben şunu yaptım ettim demesin diye. Evet bariniyorum ama fazlasını da yaptım hala da yapıyorum, haftalık alisverislerini yapardim ,kendj çocuğum daha yeni dogmusken ben ev işi yemek her şeyi yapardım yani yaptıklarına minnet etmem asla bu durumda ,benim burda olmam işlerine bile geldi ki zaten şu anda da bana güveniyorlar,

Biraz daha toparlasin oglunuz kres yasina gelsi en azindan, calismaya baslarsiniz eninde sojjnda bi yerden baslarsiniz.
Evet muhakkak ama şu var kazanacagim para da bu evde gidecek, düşün pazar alisverislerini hep kendi paramla yapardim oğlumla tek olsam 1 kap pişirirdim ama aldığım şeyler 3 güne yetmiyo belki de yani diyorum sırf burda kalıyorum diye ned3n hepsi için bitirdim ki kendimi

Mecbur degilsin orda kalmaya. 1 oda bi ev bile bulsan yeter sana oglunla. Sehri bilmiyorum gerci bu kiralarla ayri evde hayal. Ama en azindan oglunun masraflari icin calisman lazim.

Peki evliliğininiz nasıldı acaba yani eşiniz ile ayrılma nedeniniz şiddet, aldatm vs gibi konular ise cocuk büyüyene kadar yine de en sagliklisi baba evidir diye düşünüyorum. Cocuk kreş yaşına gelince siz de mesleğinizi yapar eve de ekonomik olarak katkı sağlarsınız. Eğer ki evliliğininiz çok büyük sebeplerden dolayı bitmediyse eve dönüş şansınız yok mu ? (Eski konularında vakıf değilim)

Onu hesaplayamamisim kac yaşında acaba
Oğlum 3 yaşına geliyor. Devletten ücretsiz kreş hakkımız var ,bir tek servis ücreti var 1200 Tl. Başlatmıştm 3 Ay önce 1 hafta deneme surecinin sonunda oğlum rahatsizlandi akciger enfeksiyonu kapmış meğerse. 2 gece hastanede yatti cok kötu etkilendim bende göndermedim bi daha. Şu an göndersem bi destegim yok acil bir durumda.Babasi ve çok bilmiş halalarinin zaten umrunda değil benim durumum onlar cocugun bakildigina seviniyolar zaten

Mecbur degilsin orda kalmaya. 1 oda bi ev bile bulsan yeter sana oglunla. Sehri bilmiyorum gerci bu kiralarla ayri evde hayal. Ama en azindan oglunun masraflari icin calisman lazim.
Evet iste bende bana sorumluluk yüklemeye çalışan herkse bunu soyluyorum mecbur değilim evli olsaydım kocamı mi bosayip gelecektim diyorum. Sığınma evinden baska bi çarem yok gibi şu an

Evet iste bende bana sorumluluk yüklemeye çalışan herkse bunu soyluyorum mecbur değilim evli olsaydım kocamı mi bosayip gelecektim diyorum. Sığınma evinden baska bi çarem yok gibi şu an
Orda kalis surenizin maksimum ne kadar olacagini ne sartlarla kalacaginizi ogrenin oncesinde mutlaka

1 yıl süren bir evlilik aile binası aileler siz düşünün, aslında bos seylerdi ama eşim tarafından yalnız birakildim, e hamilelik hassasiyeti, annemle eşim arasında kalmak falan dengemi alt üst etmişti.Ama bosanana kadar çok çabaladım sanki ben erkek o kadındı bildiğin pesinden koştum istemedi,ilk gün ne dediyse bugünde aynisini diyor.Sadece davranislari baya değişmişti bana karsi iyi anlamda o da duygusal olarak karıştığı için bence ,şu an mesafeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…