- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Uzulmedim,uzulemedim. Büyük konuşmaktan Allah a siginirim lakin günün birinde evli erkeğe vurulacak gönlüm koparirim o yüreği yine de eyvallahim olmaz. Ne demek kalbime söz geçmiyor yüreğim dinlemiyor,siz istirarli olursanız essek gibi dinleyecek. 9 sene o kadının vebaline girmissiniz oturun aşkıniza ağlayacağiniza bu vebalin altindan nasıl kalkarım diye aglayin.
Ne vebalinden bahsediyorsun senin beynin durmuş galiba sen adamla evliyken bile bile metres hayatı yaşamışsın bu konuda vebal varsa adamın karısı ve çocugunun hakkına var, öbür dünyayı bildiğinden bahsetmişsin bide o kadar çok kul hakkına girmişsinki.. Benim gözümde genelevlerde çalışanlar bile sizden daha namuslu hiç değilse ne oldukları belli, sizler toplumda namuslu gözüküp yemediğiniz halt kalmamış tam 9 yıl elin evli adamıyla fingirdeşmişsin, kısacası adam iyi kullanmış seni boşanmıyorda oh olsun sana enayiliğine doy...Metressdssbir zamanlar bu lafları bende etmiştim dedim ya Allah kimseyi düşürmesin.Ya benim vebalim ne olacak o hiç bir şey bilmezken ben her gün öldüm hem onun için üzüldüm hem kedim için,aşkım içinde ağlamıyorum sadece bu dertle nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.Çaresizliğim bundan.
YıkıldımBenim gözümde genelevlerde çalışanlar bile sizden daha namuslu hiç değilse ne oldukları belli, sizler toplumda namuslu gözüküp yemediğiniz halt kalmamış tam 9 yıl elin evli adamıyla fingirdeşmişsin, kısacası adam iyi kullanmış seni boşanmıyorda oh olsun sana enayiliğine doy...Metressdss
değmeyecek bi şerefsiz için üzülmüşsün seni bi güzel kullanmış karısının yatağından seninkine nasıl bi vicdan sahibisiniz bu size yapılsaydı ne hissederdiniz acaba ben sana çok üzüldüm yazık etmişsin hayatına bari şimdi güçlü olda hayatını kur yazık gerçektem Allah yardımcın olsun inşallah eşide o karaktersizi boşarda sürünür ortalıkta en büyük hata o adamım diye geçinendebir zamanlar bu lafları bende etmiştim dedim ya Allah kimseyi düşürmesin.Ya benim vebalim ne olacak o hiç bir şey bilmezken ben her gün öldüm hem onun için üzüldüm hem kedim için,aşkım içinde ağlamıyorum sadece bu dertle nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.Çaresizliğim bundan.
su an dejavu yaşıyorum ben bu yoruma yorum yazdım aynısını:))9 seneyi heba etmeye değer mi/ değdi mi?
Omrunuzu ne kolay harcıyorsunuz.
Aklın yolu bir derler. :)su an dejavu yaşıyorum ben bu yoruma yorum yazdım aynısını:))
Emin olun Allah kulunu böyle bir duruma düşürmez,siz kendi iradenizle seçiniz bu yolu.Sizin vebaliniz falan yok bu durumda,o kadının ve çocuklarının vebalinin bedelini ağır odetir Rabbim.Bundan sonra tekrarlamazsiniz umarim da 9 sene az uz degil Allah ıslah etsin sizi.bir zamanlar bu lafları bende etmiştim dedim ya Allah kimseyi düşürmesin.Ya benim vebalim ne olacak o hiç bir şey bilmezken ben her gün öldüm hem onun için üzüldüm hem kedim için,aşkım içinde ağlamıyorum sadece bu dertle nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.Çaresizliğim bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?