Çaresizlik ...

ya hu tüm çirkinlikleri geçtim de 9 yılıma acırım yani!
kaldı ki bir anneye yakışmayan hayat!

bir zamanlar bu lafları bende etmiştim dedim ya Allah kimseyi düşürmesin.Ya benim vebalim ne olacak o hiç bir şey bilmezken ben her gün öldüm hem onun için üzüldüm hem kedim için,aşkım içinde ağlamıyorum sadece bu dertle nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.Çaresizliğim bundan.

bu konuyu açarken beni yargılayın asın diye açmadım,zaten ben kendi vicdanımda yeterince boğuluyorum,Merak etmeyin Allah'a da yalvarıyorum beni affetsin ve bir çare versin diye...

günahı da sevabı da bilen bireyim,

üzülmedim diyenlere de cevabım zaten kimsenin bana üzülmesini istemem,üzülün diye de yazmadım zaten,ben yeterince kendim için üzülüyorum.

yardımcı olabilmek adına mesaj atanlara teşekkür ederim.

Yaşınızı bilmiyorum ama basit bir hesapla 40 a merdiven dayamış bir kadınsınız. Yaptığınız hatanın farkındasınız. 15 yaşında değilsiniz ki kimsenin aşktan ölmeyeceğini biliyorsunuz. Buradan ne yazsak boş kesin bir karar verip bütün bağlantınızı keseceksiniz. Hayatınızdaki adamın eşine , eğer varsa çocuklarına ve varsa sizin çocuklarınıza yaptığınız haksızlığı düşünün.

bugün senin için başkasını terk eden , yarın başkası için seni terk eder....ki zaten terk de edemiyormuş. Üstte bi arkadaşın dediği gibi nefes alamamanıza hiç üzülmedim inşallah azalarak bitersiniz...

Ne aşkından bahsediyorsunuz sizin birlikte yaşadıgınız, ihanet, aldatma, yalan dolanlarla birlikte onursuz gurursuz bir yaşamdır..Aşk sizemi kalmış kirletmeyin aşkları bu iğrenç yaşamlarla..Bide şunu ekleyim 9 yılda boşanmayan adam ölse boşanmaz artık geçmiş olsun size.. Agla derdine yan, bol bol da tövbe etmeyi unutma zinakar yaşantın için.

Bahsettigin sey sevgi degil takinti. Maalesefki onu takinti yapmissin.. bundan da yeni insanlarla tanisarak,ortam degistirerek kurtulabilirsin. Zor bi psikoloji icindesin insanlarin seni yargilamasindan korkuyorsun. Ama kafana takma dogru bi sey degil ama kimse de 4 4luk degil. Umarim vazgecebilirsin cunku seni baya yipratmis. Aslinda burada beyefendinin bi secim yapmasi gerekiyor,sen mi ailesi mi? Kendinle hesaplastiktan sonra fevri davranmadan al karsina konus.. umarim hakkinda hayirlisi olur.

Ne vebalinden bahsediyorsun senin beynin durmuş galiba sen adamla evliyken bile bile metres hayatı yaşamışsın bu konuda vebal varsa adamın karısı ve çocugunun hakkına var, öbür dünyayı bildiğinden bahsetmişsin bide o kadar çok kul hakkına girmişsinki.. Benim gözümde genelevlerde çalışanlar bile sizden daha namuslu hiç değilse ne oldukları belli, sizler toplumda namuslu gözüküp yemediğiniz halt kalmamış tam 9 yıl elin evli adamıyla fingirdeşmişsin, kısacası adam iyi kullanmış seni boşanmıyorda oh olsun sana enayiliğine doy...Metressdss

Karısını aldatan birine nasıl aşık olup sevilir? Neyine hayransin mesela ne derece adam ki o? Bugun karısını aldatan yarin seni de aldatır. Kaldı ki bosanmiyor bile bak. Sen de beni seviyor diye kandir kendini. Karısıyla sevisip sana ayrı yatıyoruz diyordur. Kadın da bile bile devam ediyor onun da şartlarını bilmeden yorum yapmak istemem.

Yıkıldım

değmeyecek bi şerefsiz için üzülmüşsün seni bi güzel kullanmış karısının yatağından seninkine nasıl bi vicdan sahibisiniz bu size yapılsaydı ne hissederdiniz acaba ben sana çok üzüldüm yazık etmişsin hayatına bari şimdi güçlü olda hayatını kur yazık gerçektem Allah yardımcın olsun inşallah eşide o karaktersizi boşarda sürünür ortalıkta en büyük hata o adamım diye geçinende

Kötü gecen bir evlilik yasadiniz, ve dur baska bir kadinin da evliligini batirayim mi dediniz.. Buradan anlayiş, dert ortakligi beklentiniz varsa helal olsun.. Şu an sadece evliligini mahfettiginiz kadin var aklimda Allah yardimcisi olsun..

Emin olun Allah kulunu böyle bir duruma düşürmez,siz kendi iradenizle seçiniz bu yolu.Sizin vebaliniz falan yok bu durumda,o kadının ve çocuklarının vebalinin bedelini ağır odetir Rabbim.Bundan sonra tekrarlamazsiniz umarim da 9 sene az uz degil Allah ıslah etsin sizi.

Yargılamamız için açmamışsın konuyu. Bizim seni anlamamız mümkün değil. Onursuz bir hayat yaşıyorsun, beraberinde getirdiği acıları da taşı yani. 9 sene içinde nasıl üstesinden gelirim diye düşünecek çok vaktin olmuştur diye düşünüyorum. Hatta bu kadar zamanda vicdan denen yükü de dirhem dirhem çöpe atmışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…