Çaresizlik ...

Bosanmasini istemiyorum gibi bir şey yazmissiniz. Ne kadar vicdanlisiniz. Bosansa güle oynaya evleneceksiniz de nerdee.

Adamı eşinden boşatmak istemiyorsunuz (külliyen yalan) adamın hayatından da çıkmiyorsunuz, peki amacınız ne? Başka bir kadının koynundan çıkıp sizin konumuza giren, zavallı, çaresiz, aşık erkek tiyatrosu çok mu hoşunuza gitti? Gitti ki, dilekolay 9 yıldır devam ediyorsunuz.

İnşallah hiç mutlu olamazsınız.

Birsürü kötü yorum okudum ama ben bu tip durumlara o kadar acımasız bakamıyorum gerçekten. Evet dışardan bakınca tablo hiç ama hiç hoş değil, ne sizin ne karşınızdakinin ne de adamın karısı açısından... Tümüyle çok kötü. Üstelik de 9 yıl. Ama bunlar dediğim gibi dışardan başka insanların gördükleri. Sizin içindesiniz, yaşıyosunuz. Aşık olmuşsunuz ki insan kime aşık olacağını gerçekten seçemiyor. Verdiğiniz sevginin karşılığını alabiliyor musunuz peki? Bence hayır. Eğer gerçekten size değer verseydi sizi bu konuma düşürmeden evliliğini bitirir ve sizinle birleştirirdi hayatını. Lütfen size hak ettiğiniz değeri verecek insanlarla birlikte olun. Yapmayın kendinize bunu. Çok zor biliyorum ama kimse vazgeçilmez değil. 1 yıl aralıksız ağlasanız, hastanelik olsanız ne yazar? 9 yılınız heba olmuş. Cesur davranın

Ne gerek var ki böyle aksiyonlara ?
Sevgiyi anlıyorum...
Hadi bir süre kendinize söz geçiremediniz peki ya sonra ?
10 yıl ordan , 9 yıl burdan ..
Degdi mi ?
Değmez?
En güzel yaşlar heba olmuş...
Sizi yargılamak haddime mi asla..
Büyük konuşmam da ama aşk acisindan kim ölmüş?

adam bakmış ki acizsin, kandırıp yanaşmış.
o değil sen bunca senedir metres olmayı neden kabul ettin?
adamın koynunda iki kadın. niye rahatını bozsun ki?

ya ayrılacaksın ya da yuva yıkmaya çalışan aşifte olarak yaşamaya devam edeceksin.

hangisi daha onurlu, şerefli sence?

kimsenin beni anladığını sanmıyorum.
herkesin temennisi mutsuz olmam ,başkaların mutsuzluğundan mutlu olan ne kadar çok insan varmış,
siz mükemmel insanlarsınız ,ne hatanız ne kusurunuz var ...
belki benim burada yazdıklarımı yaşayan bir sürü insan var ,belki bana yorum yazanlar arasında da var,ama kimse dile getiremiyor, tek sorun benim bunları açık açık anlatmış olmam
birden herkes namus abidesi kesildi

diyecek bişrey yok,kötü söz sahibinin miş...

Kim benim için ne dilediyse 1000 katını kendi yaşasın... sevgiler...

Açıkçası seninle empati yapamicam..
Kendin de diyorsun yanlış, biliyorum falan diye ama yok destek bekliyorsun, mesrulastirmaya çalışıyorsun.

O adam da "adam" olsaydı ve gerçekten seni seviyor olsaydı böyle senelerdir evli olup senle gönül eğlendirmezdi. Ağır oldu ama öyle seninle gönül eğlendiriyor. Kendisi tam bı şerefsiz!

Senin de önceki yaşadıkların, şuan yaşadıklarını haklı çıkarmıyor.. Öyle bı dünya yok kardeşim. Çocuğun var, ona uygun yasa.

O adam seni seviyor mu ? Emin misin ? Bence kullanıyor bak canım bu olaylar a çok sahit oluyorum bir sitede güvenlik görevlisiyim burda adamlar sevgililerine daire bile alıyorlar günlük kiralık daireler şofurle kapiya biraktirmalar daha daha neler neler bunları yapan evli erkekler yeri geliyor sevgilisini kıskanip döven bile var :) artık siz düşünün ama hiç biri eşini boşamıyor hepsi yalan ...sevgileride göstermelik hepsi işimi görüyüm aman evliliğim düzenim bozulmasın buda yedekte dursun ne olucak . .size tavsiyem kurtulmaya bakin .evliliği bitirin diye ısrar ettiğiniz anda ailenize karşı sizin özel hayatınızı ifşa eder ...

Ya istediğin yorumlar gelmeyince hemen söylemin değişti. Madem bu fikirlere ihtiyacın yok, neden konu açtın.

Kimse sana haddinden ziyade bı şey demedi. Sen gerçeklerle yuzles !!..

100 kadına sorduk, bir popüler cevap arıyoruz.
Ve doğru belli kardeşim, doğru "tek".
Kendini kandırma. Ama belli ki bu yaşam seni tatmin ediyor..Üzülürüm üzülürüm çocuğuna üzülürüm. Ne babadan gördü, ne anneden.

Seyinin derdine düşmüş serefsizler için de, gelip burada "ama beni cok seviyoooior, ayrilamiyoruuuuuz" diye anlatmayın. Cinleniyorum. Basın gidin, ötede yaşayın hayatınızı. Bizi de şahit etmeyin.

Konu başlığı da çaresizlik imiş..
Senin derdin yok ki, caren olsun.

Son düzenleme:
Allah Allah tebrik mi edeydik ne yapaydık acep?
Beddua döner dolaşır gelir derler,çok inanırım buna.

evet hepimizin hataları var.
ama metres olmak hata değil, bilinçli tercihin.
yuva yıkmak için uğraşmışsın ama 9 yıldır başaramamışsın, onun ezikliği seninki.

bir de utanmadan beddua ediyor haspam.

namus meselesine girersem çok ağır yazarım da ban yerim. o yüzden yazmıyorum ama sen anlamışsındır.

sen bu namus konularında baya tecrübelisin ,sende anladın onu...

sen bu namus konularında baya tecrübelisin ,sende anladın onu...
ay hem utanmaz hem yüzsüz.
Allah bilir adama yapışan da sensin.
sende o potansiyel var.
sende olmayan kelimeyi ağzına alman da ayrı komik.

her haltı yiyen sen, söyleyince niye zoruna gitti ki?

bende hepimizin bedduası dönsün dolaşsın dedim zaten.
Yok işte öyle olmuyor o işler.
Hiç kimsenin ahı yerde kalmıyor.
Biz sana ne ettik de ah ediyorsun söyle bakalım?
Hadi o adamın ailesinin vebalini aldın da burada kaç kadına beddua ederek günaha girdin farkında mısın?

Eski eşinden çekmişsin 10 yıl, bununla çekmişsin 9 yıl, etti mi sana 19 yıl. Hatandan dönme vaktin gelmedi mi sence? Adam boşanmayacak bu belli, e sen hep böyle köşede bekleyecek misin? Bu duygularla yılların geçiyor. Adamın evi barkı var, düzeni var senin eline ne geçiyor buhranlar yaşamak dışında? Onunla olmak sana ne katıyor? Şimdi hayatta hiçkimsenin olmadığı düşünelim sadece bu erkek olsun hayatında. Ölsen cenazeni kaldırmaya bile gelmeyecek belki. Çünkü kendine ait başka, gerçek bir hayatı var. 9 sene uzun bir süre, saplantı olmuş olabilir. Profesyonel yardım almalı ayrıca hayatında seni oyalayacak, zamanını geçirmeni sağlayacak değişiklikler yapmalısın.

evli adamlar çekici geliyor böylesine...
bi' de beddua minvalinde dileklerde bulunmuş
büyüklerimizin çok güzel bir lafı var, bilirsiniz zira yaşınız yakındır o büyüklere ; birinin bedduası kabul olsa gökten bir şey yağarmış.
Allah sizin müstehakınızı versin bundan sonra bir 10 sene daha böyle geçer..
çocuğunuza üzüldüm bir tek... ve "evli" sevgilinizin varsa çocuklarına üzüldüm...

Hea yani. Benim için kim ne dilediyse, Allah ona 1000 katını versin diye beddua ediyor bı de.

Sanki durup dururken bı şey denmiş, yapmadığı şeylerle suçlanmış, iftira edilmiş.. Oysa bı sey yapmışsa, kendi yapmış! Bize ah ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…