- 18 Şubat 2011
- 408
- 390
- 303
- Konu Sahibi Ceylaceyla
-
Ya kusura bakmada sizin gibiler yuzunden bizim hayallerimiz yerle bir oluyor yarim kaliyoruz nesi normal bunun hem dunyada hem allah katinda normal felan dill bence sacmalama aklini basina al bir an once ah alma ahh cok kötü çıkar ve inanma karisi ile yatmadigina pabucuma anlatsin yatmiyormusGayet normal seviyoruz bitmiştir
Gayet normal seviyoruz bitmiştir
Yeni uye, ilk konu.
Insallah gercek degilsindir
ya ben cildiriyorum yemin ederim benimde nisanlim adi bir gunde defolup gitti ben dugun hazirligi yaparken üvey kendinen 10 yas buyuk ablaso ile evlendi bir hafta icinde ya bu kadinlardan cektigimiz nedir yapmayin yahuuu yapmayinn yazik gunah bizlere öbür dünyada nasil hesap vereceksinizİnşallah
Kadının düşmanı yine bir kadın
İnanamıyorum
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Kiyamam ya canim benim allah belasını versin o adamindaya ben cildiriyorum yemin ederim benimde nisanlim adi bir gunde defolup gitti ben dugun hazirligi yaparken üvey kendinen 10 yas buyuk ablaso ile evlendi bir hafta icinde ya bu kadinlardan cektigimiz nedir yapmayin yahuuu yapmayinn yazik gunah bizlere öbür dünyada nasil hesap vereceksiniz
ya ben cildiriyorum yemin ederim benimde nisanlim adi bir gunde defolup gitti ben dugun hazirligi yaparken üvey kendinen 10 yas buyuk ablaso ile evlendi bir hafta icinde ya bu kadinlardan cektigimiz nedir yapmayin yahuuu yapmayinn yazik gunah bizlere öbür dünyada nasil hesap vereceksiniz
Oylede oluyorlarki vallahi gözümüzün yasina bile bakmiyorlar erkeklerde yeterki veren gorsun kosuyorlar Allah var Allah biz gormesek o gorüyor kimsenin ahi kimsede kalmiyor ki ben nisanliydim sadece benjmki kendine o kadini layik gorup gitti onun layigi oymus ama evli cocuklulara daha zor sabilerin ahini almayin derim benİnanamıyorum ya
Kadının düşmanı kadın olmamalı
Sen yaptığının doğru olduğuna inanmışsın ne diyelim çok iyi yapıyorsun yaptiklarin çok ahlak çerçevesinde devam etCanım ben oraya çaresizim demek yerine eleştiri yapın yazardım öyleyse buna ihtiyacım yok değilmi? insanlar yargılamayı daha çok seviyor işine geldikleri gibi anlamayı seviyorlar konuyu bile tam okumadan direk cephe alıyorlar oyuzden ben boyle insanların yorumlarına ihtiyaç duymuyorum evet bana yanlış yapıyosunuz diye bilirler ama saygı çercevesinde diyebilir ve bende bunu düşünebilirim değilmi?
Oylede oluyorlarki vallahi gözümüzün yasina bile bakmiyorlar erkeklerde yeterki veren gorsun kosuyorlar Allah var Allah biz gormesek o gorüyor kimsenin ahi kimsede kalmiyor ki ben nisanliydim sadece benjmki kendine o kadini layik gorup gitti onun layigi oymus ama evli cocuklulara daha zor sabilerin ahini almayin derim ben
Sen de onun için üzülme hayalin falan yarim kaldı diye düşünme allah ondan bulsun ahin kalmaz zaten bekle nasıl çıkar mazlumun ahi aheste ahesteOylede oluyorlarki vallahi gözümüzün yasina bile bakmiyorlar erkeklerde yeterki veren gorsun kosuyorlar Allah var Allah biz gormesek o gorüyor kimsenin ahi kimsede kalmiyor ki ben nisanliydim sadece benjmki kendine o kadini layik gorup gitti onun layigi oymus ama evli cocuklulara daha zor sabilerin ahini almayin derim ben
Insallah canim insallah elbet cikar ve bende görürümmSen de onun için üzülme hayalin falan yarim kaldı diye düşünme allah ondan bulsun ahin kalmaz zaten bekle nasıl çıkar mazlumun ahi aheste aheste
Görürsün canim inanki şimdi mutlu olabilir ama sonunu bekle senInsallah canim insallah elbet cikar ve bende görürümm
Hadi bahaneyi onlarin evli olmasina buldun ben gayette bekarim ve ayni fikirdeyim insanlarin kisilikleri yada fikirleri evlenince degismez bunu ogrenememissin..Evet evliyiz çoğumuz senin yaptığın igrençlik deil de bizim dogrulari soyledigimiz mi igrenclik. Bu nasil terbiyesizlik ya sen iğrencsin seni de onaylamamizi senin gunahina ortak olmamizi mı sandın biz aşkada sevgiyede saygılıyız. Ama bu şekilde değil.
Kurban olurum aşkı bu kadar basitlestirmeyin ask o kada guzel ve kutsal birseyki dogru kalpte dogru insanla yasayinca bu aşk degil olamazda bu YASAKK TATLIDIR MESELESI ve birgub bu yasak bitince o cekici cazibede bitecek emin olabilirsin bu konuda cok kotu canimi yaktilar cok daha agir yazavilirdim ama yazmiyorum yapmayin bize yapmayin bunu yaa baska erkekmi yokBari aşk kelimesini yaptığınız igrencliklere alet etmeyin...
Ben ona adam demem diyemem biz mahallemizdeki komsumuza abi dedikmi abidirken bir insan uvey ablasini koynuna alirmi migdesiz kansiz yaratik o canimKiyamam ya canim benim allah belasını versin o adaminda
Evet ya ne midesiz bu insan için üzülme sonucta aynı evde yaşamışlar bacın gibi gorsene nasıl bir namus anlayisiBen ona adam demem diyemem biz mahallemizdeki komsumuza abi dedikmi abidirken bir insan uvey ablasini koynuna alirmi migdesiz kansiz yaratik o canim
Aynısını bende yazdim. Bizim zamanımızda kimse aynı mahalleden bile evlenmezdi. Abi kardeş gözüyle bakardık birbirimizeBen ona adam demem diyemem biz mahallemizdeki komsumuza abi dedikmi abidirken bir insan uvey ablasini koynuna alirmi migdesiz kansiz yaratik o canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?