Çaresizlik...

Fantezi dünyanız oldukça genişmiş.
Farz edelim doğru bu yazdıklarınız, imam nikahı kıyıp kıymama konusunda fikir isteme sebebiniz nedir? Zaten bunca zaman yaşamışsınız yaşayacağınızı, nikahı yapın günahı olmaz diye fetva mı bekliyorsunuz?

burdaki bütün bayanlar size durduk yere kızmazlar hepside haklı olarak kızıyor size.inanın dışardan baktığınızda size iyilik yapıyorlar bu durumundan vazgeçmen ve hayatında daha güzel ilerlemen için.kötü gidip iyi gelmez derler.boşanmadan bencede evlilik gibi hayat yaşamak erkeğe değil size zaman kaybettirir sizin canınızı daha cok yakar ilerde.ayrıca bir ilişki bitmeden bir ilişkiye başlamak ne kadar doğru lütfen bir daha gözden geçirin durumunuzu.inşallah doğru yolu bulacağınızı düşünüyorum.

Gayet normal seviyoruz bitmiştir
Ya kusura bakmada sizin gibiler yuzunden bizim hayallerimiz yerle bir oluyor yarim kaliyoruz nesi normal bunun hem dunyada hem allah katinda normal felan dill bence sacmalama aklini basina al bir an once ah alma ahh cok kötü çıkar ve inanma karisi ile yatmadigina pabucuma anlatsin yatmiyormus

İnşallah
Kadının düşmanı yine bir kadın
İnanamıyorum
Yuva yıkanın yuvası olmaz
ya ben cildiriyorum yemin ederim benimde nisanlim adi bir gunde defolup gitti ben dugun hazirligi yaparken üvey kendinen 10 yas buyuk ablaso ile evlendi bir hafta icinde ya bu kadinlardan cektigimiz nedir yapmayin yahuuu yapmayinn yazik gunah bizlere öbür dünyada nasil hesap vereceksiniz

Kiyamam ya canim benim allah belasını versin o adaminda

İnanamıyorum ya
Kadının düşmanı kadın olmamalı

İnanamıyorum ya
Kadının düşmanı kadın olmamalı
Oylede oluyorlarki vallahi gözümüzün yasina bile bakmiyorlar erkeklerde yeterki veren gorsun kosuyorlar Allah var Allah biz gormesek o gorüyor kimsenin ahi kimsede kalmiyor ki ben nisanliydim sadece benjmki kendine o kadini layik gorup gitti onun layigi oymus ama evli cocuklulara daha zor sabilerin ahini almayin derim ben

Sen yaptığının doğru olduğuna inanmışsın ne diyelim çok iyi yapıyorsun yaptiklarin çok ahlak çerçevesinde devam et

Sende erkenden kurtulmuşsun şükret canım üzülmeye bile değmez
Aynen öyle kalmaz kimsenin ahı yerde

Sen de onun için üzülme hayalin falan yarim kaldı diye düşünme allah ondan bulsun ahin kalmaz zaten bekle nasıl çıkar mazlumun ahi aheste aheste

Hadi bahaneyi onlarin evli olmasina buldun ben gayette bekarim ve ayni fikirdeyim insanlarin kisilikleri yada fikirleri evlenince degismez bunu ogrenememissin..

Bari aşk kelimesini yaptığınız igrencliklere alet etmeyin...
Kurban olurum aşkı bu kadar basitlestirmeyin ask o kada guzel ve kutsal birseyki dogru kalpte dogru insanla yasayinca bu aşk degil olamazda bu YASAKK TATLIDIR MESELESI ve birgub bu yasak bitince o cekici cazibede bitecek emin olabilirsin bu konuda cok kotu canimi yaktilar cok daha agir yazavilirdim ama yazmiyorum yapmayin bize yapmayin bunu yaa baska erkekmi yok
.

Ben ona adam demem diyemem biz mahallemizdeki komsumuza abi dedikmi abidirken bir insan uvey ablasini koynuna alirmi migdesiz kansiz yaratik o canim
Aynısını bende yazdim. Bizim zamanımızda kimse aynı mahalleden bile evlenmezdi. Abi kardeş gözüyle bakardık birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…