Çaresizlik!

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Size bir şey anlatacağım ne olursunuz bir akıl verin..
Aynı okulda olduğum bir erkek var. Öğrendiğim kadarıyla bu bir kızı deli gibi seviyor ve kızın başka çıktıgı var.. Bizim bir kere bu çocukla muhabbetimiz olmuştu. Zaten o konuşmada kafalarımızın okadar çok uyuştuğunu hissetmesem şuan böyle olmazdım... Ara sıra baktıgını hissediyorum bana ama belki herkese baktığı gibi.. Ne yapmalıyım? Peşinden gitmeli mi ?
Ha bu arada, onun yakın arkadaşı benden hoşlanıyordu ama bn istemedim. Benim de yakın arkadaşım O'ndan hoşlanıyordu o istemedi..
Allah için bir akıl verin. Bir kere bir şey sormuştum ona gözünün içine baktıgımda değişik şeyler hissettim. Ama bide onun çok sevdigi biri oldugu aklıma gelince...

AŞKK beklemek eli kolu baglı oturmak çaresız kalmak yıkılmak derken tamda herseyın guzel bır yöne gitmesini sağlayacak bir ısık yakalamak :) hersey nasip kısmettır bıraz daha bekle ama fazla baglanma sonra yıkılma ben aşkı kitap etsem yeridir

yok yok bağlanmadım , bağlanmam da kolay kolay :)
ama haklısın belki zamanla her şey daha farklı olur :)
Hayatlarımız değişir belki... Allah onun hakkında en hayırlısını versin inşallah.

bak arkadaşım bizim okuldada vardı bir tane senin arkadaşın gibi.banada farklı bakıyordu.bende dedim bir bakayım neden böyle diye..aaa bir baktım herkese öyle bakıyor...sırf bana özel değil...ilk başta çok üzüldüm ağladım hatta arkadaşlarımı araya soktum çünkü bakması o kadar farklıydı ki gören aşık sanır...bende hoşlanmaya başlamıştım baktım olmayacak araştırdım..herkese öyleymiş..sonra zaten arkadaş gibi davranmaya başladım..şimdi aramız daha iyi..okul bitti..aynı yerde çalışıyoruz..aynı şekilde bakmaya,konuşmaya devam ediyor..ama umrumda değil..kızların gururuyla oynamaya hakkı yok...sende araştır et niye öyle diye.sonra pişman olma..çok üzülürsün benim gibi...bağlanmada arkadaş gibi davran belki ilerde farklı olur herşeyy inş kısmet..

bende böle bişey yasadım tatlım hatta o kişi suan nişanlım:)ya kesinlikle sevdiği biri varmı onu öğren kesinleştir...ask gercekten beklemez..sonra cokk üzülebilirisn ki insallah böle olmaz..bence onla yakın olmaya calış onun hakkında en ii bilgileri ondan öğrenebilirsin buda giddişatın için ii olabilir....

vazgeçmemelisin tabiki..
ama gidipte çocuğa çıkma teklifi etme sakın :)
sadece biraz daha samimi olmaya çalış.. muhabbetini ilerlet filan..
sonrasında gidişata göre anlarsın zaten olup olmayacağını ama pes etme sakın..

birini gerçekten sevip hoşlandığını karşıdan yada bi başkasından öğrenemezsin. arkadaş gibi yaklaş ortak yönlerinizi bulmaya çalış ama onada farklı olduğunu hissetirme okulda herkese davrandığın gibi onada öyle davran ama tabi cepten konuşmayıda ihmal etme sürekli gözünün önünde olmaya çalış ama bi yandanda takmıyormuş gibi sıradan davran eğer o sana bişeyler hissediyorsa zaten bi şekilde konuşmalarından anlarsın ona göre hareket edip etkileyebilrsin

farkındayım biraz karışık oldu ama benimde sevgilimle dururum öyleydi ona böyle yaklaştım sonra onunda duyguları bana karşı yoğunmuş sonradanda açıldıı

Senin bir konun daha var erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyorum diye pek bir şey anlamadım:44:

Senin bir konun daha var erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamıyorum diye pek bir şey anlamadım:44:

evet dikkatli okuduysanız eski demiştim :)
şuan o çocukla konuşmak istiyorum ve aynı durumdayım çekiniyorum konuşmaya başladığım an sanki salak salak konuşuyor gibi hissediyor ve çok utanıyorum. sanırım yanlış okudunuz ..
Sevgiler..

cepten konuşma diyorsunuz ahh bende ne çok isterdim de çocukla hiç muhabbet etme fırsatı yok anacım ortak arkadaşımız var ve çocuk çok odunmuş ya ama ne bileyim ya..
ha bu arada başkasını sevdigini kendi ağzından duydum. arkadaşımın facesine girmiştim konuşmalarını okudum onu çok sevdigini ve hep sevecğini onun ilk aşkı oldugunu yazmış.. tamam aşkı olmayabilirim ama sevse yetmez mi ha ?

aaa bu durum çok fenaymışş yeni bi ilişkiye açık oldup olmadığı hakkında bi bilgin var mı ?? ayrıca odunsa odun senin ilgini çekiyor mu çekiyor başkası için odun olsa ne fakeder ki...

aaa bu durum çok fenaymışş yeni bi ilişkiye açık oldup olmadığı hakkında bi bilgin var mı ?? ayrıca odunsa odun senin ilgini çekiyor mu çekiyor başkası için odun olsa ne fakeder ki...

hiç bir bilgim yok bazen 2günde bir görüyorum mesela geçen gün gördüm ve durdu baktı bir anlıkta olsa.. konuşayım dicem de nasıl? sizde biliyorsunuz, aslında hepimizin gönlünden geçen onun sizinle konuşmaya çalışması.. birde bu çocuğa , aynı ortamda sık sık bulundugum kız aşıktı ve çocuk istemedi.. kız benim yanımda ağladı falan anlattı bana çocugu ve şuan kendime çok kızıyorum.. ama ne zaman onu görsem gerçek diyorum.. bi akıl ver lütfen..

kendine hiç kızma insan duygularına engel olamaz ki engel olmaya çalıştıkça içinde kaybolur daha çok acı çekersin akışına bırak arkadaşını ve kendi hayatına yön vermeye çalış.ortak arkadaşlarından yardım istesen aynı ortamda uzun süre vakit geçirmenizi sağlasalar yan yana oturup önce hep beraber sohbet ederken bi anda yalnızlaşıp ikiniz konuşmayı deneseniz eğer onun duyguları varsa o böyle ortamlar yaratmak isteyebilir .

Ohooo ortak arkadaşlardan yardım istiycem ha ? Anında duyulur vallahi millet çok meraklı böyle dedikodulara ama güvenebilceğim birini bulabilir miyim hiç bilmiyorum..
ay aklıma bir fikir geldi. mesela yalnız gördüğümde gözgöze gelirsek hafif tebessüm ediyim mi ?
ha bide dışardan çok soğuk biri durdugumu söylediler hani tebessüm etsem ( bu arada muhabbetimiz hiç yok sayılır) çocuk yanlış anlar veya ne bileyim başka şey mi düşünür ? :44:

güvendiğin birisini bulursan o dediğim iyi gelebilir. muhabbeti boşver ya tanıyorsun o da seni tanıyo bi tebessümden zarar gelmez dışarıdan soğuk duruyorsan ee çocuk tabi çekiniyor olabilme ihtimalide var. zaten yanlış anlasın diye uğraşıyoruz ki gelsin o sana

hahaha ay beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş :))
tamam ozaman hafiften bi tebessüm ediyim yakaladığım yerde hayırlısı bakalım neolcak :)
bide yanıma geliyormuş hayırdır neden güldün diye kalırım valla öyle

amin amin hepimiz gülelim inşşş hemen ilk fırsatta sıcak bi tebessüm işe yarar umarım neden güldün derse içimden geldi ee nasılsın de o da öyle kalsın

amin amin hepimiz gülelim inşşş hemen ilk fırsatta sıcak bi tebessüm işe yarar umarım neden güldün derse içimden geldi ee nasılsın de o da öyle kalsın

Hahahaha off ağzım büyüdü gülmekten valla kalır öyle ee nassın bebişim desem valla hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…