Çaresizlik!

bence gördüğün yerde "merhaba,nasılsın" diyebilirsin, sonuçta küçük bi nasılsından kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum

bence gördüğün yerde "merhaba,nasılsın" diyebilirsin, sonuçta küçük bi nasılsından kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum

Bana kalsa yapardım da hani daha hiç bir muhabbet yokken demek garip kaçar gibime geldi.. sonuçta aynı okuldayız neden olmasın ama işte bir iki muhabbetimiz olsa .. :26:

anlaşıldı sen iyice koptun bence bırak başkasını bul ewt ewt en iyisi sen bu hafta gülümseme taktiğini dene sonra buraya yaz yoksa merakten çatlarım

Tamam nasılsa kaybedicek hiç bir şeyim yok.. Gülümseyeceğim bakalım hayırlısı .
ayrıntısına kadar yazacağım söz çook sağol şimdiden arkadaşım :)

Tamam nasılsa kaybedicek hiç bir şeyim yok.. Gülümseyeceğim bakalım hayırlısı .
ayrıntısına kadar yazacağım söz çook sağol şimdiden arkadaşım :)

herşeyin hayırlısı hiç bişeye moralini bozmaaa amaaaaannnn de geç yardımcı olabildiysem ne güzell ama sen kendin buldun herşeyi

hadi şimdi çare buldun birazda kop kop kop

herşeyin hayırlısı hiç bişeye moralini bozmaaa amaaaaannnn de geç yardımcı olabildiysem ne güzell ama sen kendin buldun herşeyi

hadi şimdi çare buldun birazda kop kop kop

Aynenn :) Şimdi kafa dağıtmak için açtım müziği evde kimse yok azıcık hamur işi yapayım anaam kilo almam inşallah gülümseyene kadar

insan sevdigini kaybedince sızı oluyor içinde nu sakın bırakma peşinden git benim sevdigim çocuk benimle ilgileniyr bende onunla ilgilenirsem arada aşk olur sakın bırakmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…