Çat kapı gelen..

Hergün olması rahatsız edici bencede. Ama sende yap. Ona firsat birakmadan sen götür böylece azalır yavas yavas yada en erken kim götürcek diye yarışa döner

Bi kaç gün ondan önce sen yap sen ona götür çok yapmışım de

Gerçekten tuhaf geldiniz bana .Belki sizin gibi düşünmüyor kendinizi dolduruyorsunuz .
Alırım afiyetle yerim, teşekkür eder tabağını da boş vermem.
Bazı insanlar huzursuzluk olsunda nasıl olursa olsun diyor..Pes yani

Ben de aile apartmanında yaşıyorum. Kayınvalidem yaptığı yemekten verince dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum. Çünkü yemek yapma derdim olmuyor. Keşke her gün verse. Bazen gaz veriyorum valideye, "benim yemekler güzel olmuyor sen yapsana" diye. Gorumcem çok güzel yemek yapar, yemek yapmayı da sever. "Ben tembelim yapınca bana da versene" diyorum ona da. Siz sorunlu bir insan olabilir misiniz acaba? Hayır yani farz edelim kardeşine kendi yemeklerini yedirmek istiyor sürekli. Ne güzel işte yemek yapacaginiza oturun kahve için kitap okuyun mis gibi. En olmadı gorumceleri değiştirelim. Ben sizinkini pek sevdim.

Bence görümce saçmalıyor. Bir de soruyormuş. Herhalde senin çöpe atacağını falan düşünüyor. Her gün yapılmaz. Bu kardeşinin evliliğini yok saymaktır.

Ben olsam her seferinde kapıyı açmam. Açtığım zaman da biz yemiştik veya getirme bak ben de yapıyorum çöpe gidiyor verdiklerin derim.

Kardeşini çok seven İnsan evliliğine saygı duyar insanların düzeni var hergün yemek gönderilmez özel biley yaparsan gönderirsin ama öğrenci evi gibi hergün kardeşinin boğazından geçeni doyup doymadığını düşünemezsin artık çünkü evli bırakında karısı düşünsün yemek yapsın düzen kursun

Kendiniz diyorsunuz işte yöresel yemek olur misafir gelir vs dedikleriniz normal ama konu sahibi zaten bu durumların dışındaki birşey yazmış

Gıcık yöntem söyleyeyim gorumcenin saçlarından dökülen varsa caktirmadan al getirdigi yemege karistir.kocan yerken tiksinsin.Ben anladim senin kizma sebebini.Kocani hala sahiplenip akillarinca sana alismamasini istiyorlar.Sende eve gelen misafire ikram et onun getirdiklerini.kocsn yemesin diye.Benim kocamda gorumcemin pisirdigi inan çiğ kalmış pismemis yemegi cok lezzetli diye bayila bayila yemistir.Kaynanamin yaptigi 3haftalik ev yogurdunu üzeri küflü eksimis halde cok severek yer.Bari dürüst ol kotuyse kötüdür.Yada hergün siparis ver gorumceye.ayarinda sunu yap bunu yap biz sayenizde zengin olcaz mutfak masrafi azaldi de.Miktari daha cok getir bana yetmiyor de.Bir sure sonra kendini enayi gibi hisseder kendisi getirmez herhalde.Aklima baska fikir gelirse yazarim.

Kesinlikle çok haklısın..arada bir olsa yada eşinin sevdiği bir yemek falan olsa anlarım da hergün olması gerçekten çok garip..istisnasız hergün mü yani?

Gerçekten kötü niyetten çatlayacak insanlar var.. ne var bunda,sevinin işte.. teşekkür et,sende bi tatlı yapıp ver. Kardeşinin eşi yok diye vermiyordur o,yaptığını sizde tadın diye iyi niyetinden veriyordur. Babam poşete meyve doldurup al bunları eve götür diyor bana,bizim evde yokmu ? Ama o öyle mutlu,içinden geliyor. Biraz iyi niyetli bakın olaylara,daha mutlu olursunuz belki.

Görümcemle aram da çok iyi değil bazı sorunlar yaşandı geçmişte bu yüzden yaptığını almayı hiç istemiyorum

Bence de ki ben de yemek yapıyorum fazla oluyo yenmiyo dokulıyo israf oluyo. Sürekli göndermez belki de. Benım de hosuma gitmedi hergün aynı seyin olması

bazı insanlar ince düşünür. neden altında bir ima arıyorsunuz ki. mesela ben de süper yemek yaparım annem de. evimizde güzel yemek eksik olmaz. ama yan komşumuz atıyorum bir çorba yapsa bile bizle paylaşır. bizim eve geldiğinde ne varsa biz de ona veririz. hani genelde pasta börek çörek gibi şeyler komşuya da ikram edilir ama bazı insanlar her şeylerini paylaşmayı seviyorlar. güzel bir şey.

ben olsam üzümünü yerim bağını sormam valla. kötü niyetli olduğunu bilsem bile o yemekleri kabul eder yerim. çünkü neden yemeyeyim?

Hah Kk linç grubu da teşrif etmiş ben de nerde kaldılar diye merak ediyordum
Bi üye babam aldığı mandalinadan verir diye karşılaştırmış bu iki olay aynı mı allah aşkına yazanların çoğu ne dediğimi anlamadan görümceyi iyilik meleği ilan etmiş
Her yaptığını şov olsun diye burnuma dayamak iyilik değil hanfendiler
Biz de iyilikten anlarız
Emin olun ben de başlarda yaptığına tatlı falan koyup geri gönderiyodum boş göndermezdim baktım ki kadın bunu alışkanlık haline getirmiş bide gizli gizli kardeşini tembihliyor kimse kusura bakmasın gözünüz yemek görsün şovlarıyla her dakka burnuma sokulan şeye iyilik diyemiyeceğim
Yeni evli değilim hamile değilim sakat değilim
Elbet evimizde iki lokma yiyoruz kardeşi de açlıktan ölmedi bugüne kadar şükür
Çoğunuz kendi tembelliğinizden yemek yapamadığınızdan ayyy getirsin yerim diye atlamışsınız ben yemeğimi yaparım ben fesat değilim gözüme sokulan iyilik iyilik değildir hem de bir gün değil beş gün değil
Böyle iyilik batsın yerin dibine
Bugün yemek getiriyor yüz yüzeyken laf sokuyor kardeşinden evimizde ne oldu bitti öğrenmeye çalışıyor kaynanamla iyi olsam kıskanıyor eşimle bi yere gitsem meraktan hemen arıyor bu insanın iyiliğine kalmadım istemem onun olsun iyilikleri

Annem dışında kimsenin yemeğini yemem. Sevdiğim şeyleri yapınca getirir bende ona ama bu hergün değil .
Görümcemle böyle oturuyo olsam kardeşinin sevdiği şeyi getirse mutlu olurum ama zırt pırt heryaptığını getiriyosa hoş değil.
Bugün yaptığın yemeği tencereyle götür tabakların hepsinide ver bidaha getirme bsk bizimkiler çöp oluyo ypksa kedileri veririm de

Hepsi tamam da bunu neden ona söylemiyorsunuz

X her gün yemek getirme ben de pişiriyorum seninkiler kalıyor

Değişik vs değil bildiğin yemek bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…