- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Foruma Paranormal bir bölüm açsanız ne güzel olur ya. Şöyle gönlümüzce korksak da sabahlara kadar uyuyamasakAman hanımlar yorumlara büyü vb şeyler yazmayınız yasaktır.
Çok korkuyor üyeler, hamileler, evde yalnız yaşayanlar ve eşi gece vardiyasında çalışanlar var, etkilenip uyuyamıyor, bu sebeple böyle bir bölüm açmama kararı aldık.Foruma Paranormal bir bölüm açsanız ne güzel olur ya. Şöyle gönlümüzce korksak da sabahlara kadar uyuyamasak
Onun kardeşi tabiki ona soracak. Kendinize milletin bacısı kardeşi muamelesi yapılmasını beklemeyin. İstiyorsunuz ki evlenince kardeşi annesi elini eteğini çeksin kocamdanYazışmalarını okudum diyorum kardeşi için yolluyor bunları yoksa benim yiyip yemediğimi de sorardı beni hiç sormadan ondan da ye bundan da ye diye tembihlemiş ben kardeşini aç bırakıyorum da ablası doyuruyor imajı yaratıyor bu insan
Tabağı getırdıgınde almıyorum dersınz tabağı verıp kacıyorsa kapısının önüne bırakıverın .kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
Hem korkup hem okumasinlar onlar daÇok korkuyor üyeler, hamileler, evde yalnız yaşayanlar ve eşi gece vardiyasında çalışanlar var, etkilenip uyuyamıyor, bu sebeple böyle bir bölüm açmama kararı aldık.
bu kadar rahatsız oluyorsanız sizde dökün yemeği çöpünüzü karıştıracak hali yoktur sanırım görümcenizin
Ne kadar kötü insan var etrafımızda kimisi ihtiyaci olana yemek verilir falan yazmış yuhhhhh diyorum size nevar düşünüp getiriyor kardeşinin beğendiğini duymak içinde yedinci diye sormuş asıl sizin yiyip yemediğinizi sorsa art niyet arardım.. Havadan nem kapiyorsunuz.. Biz küçükken mahallede getir götür yapardık ne güzeldi.. Ki bu kardeşi bu kadar art niyetli haset olmayın içinizdeki kurtlar sizi yerkızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi il eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
İhtiyacı olana gönderilmez sadece ben sizin. Kimin ihtiyacı var yada yok haberiniz olduğunuda sanmıyorum sizene ya kardeşi koy sofraya yerse yer yemezse kendi bilirpardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?