- 4 Ekim 2012
- 16.716
- 33.081
- 798
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bunlar nasıl cümleler şaşırdım kaldım... Kocamın her şeyi olmayacaksam neden evlendim ki:s evlilik mahremiyeti olması geteken bir kırumdur. Anneler, babalar, kardeşler kapının önünde kalmalıdır. Ya bekarsınız ya da erkek kardeşiniz var bilemedimAbartıyorsunuz artik. Adam sizin kocanızsa onunda kardesi, sanki eve bomba gondermis gibi tepki vermissiniz.
Ister onsuz yiyemedigi icin gondersin ister o da tadina baksin diye gonderdin sizi hic alakadar etmez. Siz yokken o abla vardi belki siz gideceksiniz yine o abla kalacak et tirnaktan ayrilmaz. Evlendiniz diye her seyi olmuyorsunuz adamın.
Bence siz yemekleriniz lezsetli olmadigi icin kiskaniyorsunuz bu da bahaneniz oldu.
Ayy bu mahremiyet dediginiz sey yemek gondermeklemi bozuluyor. Yukarda dediklerinizden sizin kiskanc oldugunuzu anladim. Canim aile ne deme bunu anlayamamussin sen, diyosun ki o sadece benim. Herkes disarda kalmali. Bu ne ya pes. Ya bekarsiniz yada erkek kardesiniz var demek nedir?!!! Size busey yazmicam artik gercekten insanlarin bu kadar haset fesat olmasi migdemi bulandiriyor. Bi kasik yemegi nerelere getirmisdinuz..Bunlar nasıl cümleler şaşırdım kaldım... Kocamın her şeyi olmayacaksam neden evlendim ki:s evlilik mahremiyeti olması geteken bir kırumdur. Anneler, babalar, kardeşler kapının önünde kalmalıdır. Ya bekarsınız ya da erkek kardeşiniz var bilemedim
Ayy bu mahremiyet dediginiz sey yemek gondermeklemi bozuluyor. Yukarda dediklerinizden sizin kiskanc oldugunuzu anladim. Canim aile ne deme bunu anlayamamussin sen, diyosun ki o sadece benim. Herkes disarda kalmali. Bu ne ya pes. Ya bekarsiniz yada erkek kardesiniz var demek nedir?!!! Size busey yazmicam artik gercekten insanlarin bu kadar haset fesat olmasi migdemi bulandiriyor. Bi kasik yemegi nerelere getirmisdinuz..[/QUOT
Evin hanımı bir tane olmalıdır. Dü zen olan yerde düzen olmaz demişler
Mahremiyet ile yemek gondermenin ne ilgisi oldugunu anlayamadim.Bunlar nasıl cümleler şaşırdım kaldım... Kocamın her şeyi olmayacaksam neden evlendim ki:s evlilik mahremiyeti olması geteken bir kırumdur. Anneler, babalar, kardeşler kapının önünde kalmalıdır. Ya bekarsınız ya da erkek kardeşiniz var bilemedim
Hak edene değil de ihtiyaç duyana, istekli olana diyelim.Mahremiyet ile yemek gondermenin ne ilgisi oldugunu anlayamadim.
Deseniz ki geliyor gelince 2 saat kalkmıyor ya da dinleme cihazi koymus anlarim ama o bir tabak gonderince nasik ozelinize girmis olmus oluyor?
Neden evlendik ki sorusuna gelince hayatı daha yasanilabilir bir duruma getirmekmicin evlenilir saniyorum, bi kap yemege kavga cikarmak isleri yokusa surer ki ben art niyet göremedim komsuya bile gondeririz biz. Hamile kalinca komsumuz her gun ne yaptıysak gonderdik nerdeyse. Boyle seyler hoşluktur jesttir ama sanirim hak edene yapmak gerekli
Kardeşi ne diyor bu duruma ? O rahatsiz mi?Hak edene değil de ihtiyaç duyana, istekli olana diyelim.
Yok rahatsız değilmiş. Çok memnunmuş.:) zaten onların evini hanım idare etmiyormuş.Kardeşi ne diyor bu duruma ? O rahatsiz mi?
Bence takmamalısınız. Fiyroum ya benim acimdan zaten sıkıntı degil ama sizde yok sayin bir tabak icin kavga cikarmayin durduk yere huzurunuz kacmasinYok rahatsız değilmiş. Çok memnunmuş.:) zaten onların evini hanım idare etmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?