Bana yapmıştı dr. İlk hamilelikte hiç birşey olmadı.. Korkmayın bu kadar herşeyden, hayatı kendi kendimize zehir ediyoruz vallahi herşeyi takarak.herşeyi oluruna bırakmak en güzeli inan kafan rahat, vücut rahatsa herşey daha kolay olur..
Selam
Korkulucak bişey yok bence
10 sanıye bile sürmüyor çatı muayenesi
Kana kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir belki ama ben bunun doğru olmadığına tamamen abartıldığını düşünüyorum
Benim cok rahattı ,normal doğum yaptım ,doğum anına kadar 5 kez yine aynı muayeneden geçtim
Kimbilir belki ben çok rahatım bu konuda ama kendini korkutmak ,endişelendirnek yerıne doğal akışına bıraktım
Ne kadar rahat olursan okadar kolay olur herşey
Doğum hikayemi oku istersen canım moral olur sana
Allah bi avaZda kurtarsın sağlıcakla miniğine kucagına almayı nasip etsin
Ben Sezaryen olucam acaba ondan mı bana bahsetmedi bile 39 da alırım dedi o kadar37. Haftada yapılıyor diye biliyorum doğum yaklaşıyor çünkü . Benim de çarşamba randevum var 37. Haftanın içine girmiş oluyorum yani . Doktorum da ona göre hareket vereceğini söyledi .
Evet sezeryanda gerek olmuyor çatı muayenesineBen Sezaryen olucam acaba ondan mı bana bahsetmedi bile 39 da alırım dedi o kadar
Ben Sezaryen olucam acaba ondan mı bana bahsetmedi bile 39 da alırım dedi o kadar
Muayene ağrılı birşey değilki. .
bence muayeneden değil doğumdan korkmalısın. .
ben 40+1 günlük gebeyim ama hiç çatı muayenesi yapılmadı
OOooo bizlerede nasip etsin inşallah Rabbim. .
Olmadan muayeneden bıktım. .
çok utanıyorum bende. .
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
aminn inşallah sana da hayırlı doğumlar diliyorum :)
Hamile Değilim ki..
olmuyor canım. .
tedavi oldum. .
sana hayırlı doğumlar. .
Bana doktorum çatı muayenesi diye bisey yoktur. Doğum çocuğun duruş pozisyonuna goredir dedi. Senin çocuğunun durus pozisyonu normal doğumu gosteriyo 34. Haftada gel nst ye baglayalim dedi. Bu ne kadar doğru ?Evet sezeryanda gerek olmuyor çatı muayenesine
Normal doğumu bekleyenler için yapılıyor
37. Haftadan sonra her kontrole gidildiğinde çatı muayenesi yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?