çatlak kremi tavsiyeleriniz

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
bugüne kadar badem yagı kullanıyodum 7aylık gebeyim fakat çok çatladım. şimdi de lierac kullanayım dedim hepsi buradada 50 tl fakat eczaneye sordum tedavülden kalktı dediler içime kurt düştü Nie kaldırsınlar ki ? ayrıca dışarıya göre hepsi burada internet daha ucuz ordan alsam güvenilirmi ?
bu yüzden arada kaldım şimdi ne alçağıma karar veremedim yardım edin en iyisi hangisi ?

Tedavülden kalktımı daha yılın başında kullandım ben ve çok memnun kAldım benim normalde bacaklarımın iç kısmında kalçamda kilodan dolayı çatlaklarım vardır cildim çatlamaya müsait yani karnım büyümeye bAşladığından beri badem yağı bebek yağı ve son 3 ay lierac elime hangisi geldiyse sürdüm 39. . Hafta 3500 kg doğurdum oğluşu ve çatlağım olmadı çok şükür lierac ı araştırıp döncem size

Benim çalıştığım depoya baktım şimdi lierac var bir başka eczaneye daha sorun isterseniz 100 cc 80 lira olmuş butikbebe de ayda bir iki kez kampanyası çıkıyordu ben hamileyken ama hızlı davranmak lazım hemen tükeniyor . İnternetteki ürünlere güvenemiyorum malesef ilacın bile sahtesini yapıyolar kozmetiğin mi yapmayacKlar tercih sizin yinede kakao yağıda kullanabilirsiniz ama kakao yağını mutlaka eczaneden alın ve katı formda olmasına dikkat edin lieracı da kısa sürede edinin bence
Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bugun sordum kalktı dedi bana sebamadı önerdi eczacı kadın kozmetik krem satan yer vardı yan tarafta o da okeyledi kalktığını bilmiyorum ne kadar doğru fakat internetten hepsi burada sitesinde 50 tl eczaneye de 85 tl

Siz birkaç eczaneye daha sorun bence çünkü benim de eczanem var ve benim çalıştığım depoda var görünüyor lierac jel

ben MUSTELA çatlak kremini kullanıyorum. Annemler yurt dışına gittiklerinde getirtmiştim, 7. ayımdayım ve çok memnunum. Yumuşacık yapıyor derinizi.Hiç çatlağım oluşmadı şimdiye kadar. Burada fiyatları nedir bilmiyorum ama internetten alışveriş sitelerinde rastlamıştım kampanyalara.

Ben de her akşam johnson baby bebe yagı suruyorum bazı geceler de lıerac. ama lıerac bıttı gıbı sadece bır tup kullandım onu da arada kıyamadım surmeye. sımdılık catlak yok bende de ama sanırım son ayda baslıyormus. bebe yagı bıtınce gene alacam acaba kakao yagı katı formatta nasıl kı faydası olur mu badem yagı tuy yapıyor dedıler almadım eczanede gormustum aslında. olmadı aktardan bır karısım yaptırsam aslında en dogalı. bu karısımda neler olmalı bır fıkrı olan var mı?

hamilelik ve çatlak durumum yok ama televizyondan duyduğum bir bilgiyi paylaşayım:
çatlak kremini doğumdan sonra da sürmeye devam edin. doğumdan sonra zayıflama olduğundan, o zamanda çatlak oluşabiliyormuş. bilginiz olsun..

Gerçek Kakao yağı katıdır eğer size sıvı formda kakao yağı satmaya çalışırlarsa almayın . Kullanacağınız miktarı benmari usulü veya avcunuzda eritin ve sürün badem yağıylada karıştırabilirsiniz ben badem yağı kullandım tüylenme yapmadı zaten tüylenmeden ziyade var olan tüyleri besleyip belirginleştirebilir ancak o da çok anlamlı bir değişikliğe neden olmaz

radiocare baya iyi bence denemelisin,bana doktor tavsiye etmişti

ben de şuan 7. ayın içindeyim lierac kullanıyorum bir de bebe yağı ama inan hergün değil haftada iki kere anca sürüyorum çünkü üşeniyorum ne bilim yaa daha çatlak oluşmadı ama sürsem iyi olur bu vesileyle hatırlatmış oludunuz bana :)))) tavsiye ederim lieracı doktorum vermişti bana da...

canım lierac istiyosan ben kullandım elimde var yarıdan çogu dolu profilime bakabilirsin açtıgım konulara orada satıyorum ucuza istersen alabilirsin işine yarar.

Eczaneler genelde ellerinde olmayan urunler icin tedavulden kalkti size sunu verelim der. Ben kalktigini duymadim. Esim cok sik yurtdisina gidiyor. Orda cok daha ucuz oldugu icin ordan aldiriyorum. En son 1 ay once fransadan aldi mesela. Zararli bir yani olsa ilk avrupada yasaklanirdi diye dusunuyorum.
Hepsi burada' da yurtdisindan getirdikleri kremleri satiyor olabilirler. Tarih vs kontrol et istersen

ben de aktardan aldığım yağ karışımını 3. aydan beri kullanıyorum, hazırlayan da biyolog. doktorum lierac,mustella ve bepanten krem önerdi bi de bu yağı söyledi, yağ 20 lira deyince krem almadım hiç, yağın daha iyi nemlendireceğini düşündüm. şu an çatlağım yok, inşallah olmaz sonuçta daha hamilelik bitmedi son hafta bile olabilir

ben de bundan ıkı ay once lıerac kullandım bıtınce bır daha o kadar para verıp almak ıstemedım acıkcası. her aksam jonhson bebe yagı suruyorum mor renklı bedtıme olan hem de muthıs guzel bır kokusu var, bır de gene jonhnsonın bebe losyonu var bedtıme onu da suruyorum bazen ustuste ... karnıma kalcama gogsume ve dızımın arkasında.. hatta gogusume komple suruyorum ucuna bıle aslında ucuna surmemek lazım da benım elım her tarafa degıyor.... su an 33. hafta ıcerısındeyım masallah hıc catlagım yok ama son haftalarda cıkıyormus catlak ınsallah olmaz yaa:)

sağlık ocagındaki hemşire bana vazelin önerdi. ben vazelin, kakaolu nemlendirici krem, aktardan aldıgım kakao yağlı karışım ve johnson bebe yağı kullanıyorum . hangisi elime gelirse :) şimdilik çatlak yok ama olmayacagı anlamına gelmiyor tabi. temennim olmaması ama olursada az hasarla atlatmak derdindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…