çatlak kremi tavsiyeleriniz

ben MUSTELA krem kullanıyoum. 12. haftadan itibaren gün aşırı sürdüm. şu an 33 haftalık hamileyim henüz bir çatlak görmedim

merhabalar herkese yeni üyeyim..bende senin gibi duşunuyorum...henuz çatlak yok bende de 8. ayımdayım ancak dogum sonrası olusan deformeler problem yaratabilir.sarkma ve çatlama gibi....bu yüzden doğumdan sonra da krem ve yağlarla masaj yapmaya devam edeceğim...üstelik öyle pahalı kremler de kullanmadım elime ne gecerse onu uyguladım. sadece jnsn byb yağ kullanıyorum ilk aydan beri. ve devam edeceğim doğumdan sonra da çünki memnun kaldım..herkese sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum

benim oğlum da ocak 30 da doğacak...allah sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese

ben liarac kullanıyorum,oğlumdada onu kullandım,hiç çatlak olmadı ..bu seferde aynısını aldım,şu anda birşey yok ama daha 3 haftam vr görünen,herhalde olmaz artık

ben liarac kullanıyorum,oğlumdada onu kullandım,hiç çatlak olmadı ..bu seferde aynısını aldım,şu anda birşey yok ama daha 3 haftam vr görünen,herhalde olmaz artık

bende lierac kullandım çatlamadım kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…