hamilelik ve çatlak durumum yok ama televizyondan duyduğum bir bilgiyi paylaşayım:
çatlak kremini doğumdan sonra da sürmeye devam edin. doğumdan sonra zayıflama olduğundan, o zamanda çatlak oluşabiliyormuş. bilginiz olsun..
merhabalar herkese yeni üyeyim..bende senin gibi duşunuyorum...henuz çatlak yok bende de 8. ayımdayım ancak dogum sonrası olusan deformeler problem yaratabilir.sarkma ve çatlama gibi....bu yüzden doğumdan sonra da krem ve yağlarla masaj yapmaya devam edeceğim...üstelik öyle pahalı kremler de kullanmadım elime ne gecerse onu uyguladım. sadece jnsn byb yağ kullanıyorum ilk aydan beri. ve devam edeceğim doğumdan sonra da çünki memnun kaldım..herkese sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum
sağlık ocagındaki hemşire bana vazelin önerdi. ben vazelin, kakaolu nemlendirici krem, aktardan aldıgım kakao yağlı karışım ve johnson bebe yağı kullanıyorum . hangisi elime gelirse :) şimdilik çatlak yok ama olmayacagı anlamına gelmiyor tabi. temennim olmaması ama olursada az hasarla atlatmak derdindeyim :)
ben liarac kullanıyorum,oğlumdada onu kullandım,hiç çatlak olmadı ..bu seferde aynısını aldım,şu anda birşey yok ama daha 3 haftam vr görünen,herhalde olmaz artık
ben liarac kullanıyorum,oğlumdada onu kullandım,hiç çatlak olmadı ..bu seferde aynısını aldım,şu anda birşey yok ama daha 3 haftam vr görünen,herhalde olmaz artık