Ya uzamıyor sıkıldım şekerim ya turplu su yaptım 3 hafta haftada birer kere koku iğrençlik derken 4.haftaya dayanamadımkendi haline saldım gitti
Şampuana çam terebentin mi katsam diye düşünüyorum
Kızlar saçlarım bakır tonlarında bisey yakıştığı söyleniyor ama renk acık olduğundan dolayı tiftik tiftik duruyor, veya bana öyle geliyor. Neyse.
Benim doğal Rengim kestane tonlarında.
Saç uzatma maceram var birde.
Hem sac uçlarımda beyaz beyaz noktalar var ve buralardan kopuyor.
Kendi rengime dönsem mi sizce ?
Bence boyayla o kötü görüntü düzelir ama saçının gördüğü zarar artar. Bende saç uzatmaya çalışıyorum 4 aydır boya kullanmıyorum sarı saçta çok kötü de dursa maalesef uzatmam konusunda boyanın dezavantajı olduğu için bu gòrüntüye katlanıyorum. Boşver canım saçımız uzayınca renk renk boyatırız bi uzasın da
Benim saca koyu renk yarıyor ama açınca yok olmuyor
Ben boyarım ya
Yazda geliyor güneşte bu renk çok acayip oluyor
Ah bu saçlar rengi güzel olmalı uzun olmalı saģlıklı olmalı kız olmak çok zor çokk
İyi geceler çatlağımm2 gün önce kırık aldım.
Saçımda 3 cm uzama var.
Şuan durma evresinde farkındayım..
Kendine rengine dönmek en iyisi, saçında beyaz yoksa ve uzun saç istiyorsan boyayla arayı soğutmak lazım. Hiç boyamadan uzat sonra üsten birkaç bölümü krepe balyaj yapıp ombre gibi kullan dicemde.. yaz geliyor uzun sürer uzaması ombre gibi durması için yazında öyle zebra gibi gezmek hoş olmuyor geçen seneden biliyorumiyice düşün taşın kendi rengine dönmeye karar verirsen biran önce boya ve bakımlara ağırlık ver, bir şekilde toplanır
İyi geceler çatlağımm
Balım maşallah ne kadar dolgun ve bakımlı duruyorGüncel fotoğraf
Balım maşallah ne kadar dolgun ve bakımlı duruyorNe kullanıyorsan aynen devam, hatta dediğin gibi kesildiginden beri uzamışta ama incelmemiş, çok süper
Keske saclarim seninki gibi dolgun gur ve kalin telli olsa inan en cok istedigim seydir bu ama aksine seyrek cok cok ince gelli bir yapida.Uzayinca daha da onceliyor.Artik eskisi gibi uzamiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?