Saç Uzatma Yöntemleri CatlakB Yeniden Saç Uzatıyor

2 gün önce kırık aldım.
Saçımda 3 cm uzama var.
Şuan durma evresinde farkındayım..

Zencefilli suya efersan c vitamini, bemiks C, aspirinin attım.
Bir gün beklettim.
Bugün saçıma sıktım.

Ya uzamıyor sıkıldım şekerim ya turplu su yaptım 3 hafta haftada birer kere koku iğrençlik derken 4.haftaya dayanamadım kendi haline saldım gitti

Şampuana çam terebentin mi katsam diye düşünüyorum

Ya uzamıyor sıkıldım şekerim ya turplu su yaptım 3 hafta haftada birer kere koku iğrençlik derken 4.haftaya dayanamadım kendi haline saldım gitti

Şampuana çam terebentin mi katsam diye düşünüyorum

Ben deliricem en sonunda onca bakima kiriliyor saçlarım

Bioblas sarmaşık özlü aldım

Kızlar saçlarım bakır tonlarında bisey yakıştığı söyleniyor ama renk acık olduğundan dolayı tiftik tiftik duruyor, veya bana öyle geliyor. Neyse.
Benim doğal Rengim kestane tonlarında.
Saç uzatma maceram var birde.
Hem sac uçlarımda beyaz beyaz noktalar var ve buralardan kopuyor.
Kendi rengime dönsem mi sizce ?

Bence boyayla o kötü görüntü düzelir ama saçının gördüğü zarar artar. Bende saç uzatmaya çalışıyorum 4 aydır boya kullanmıyorum sarı saçta çok kötü de dursa maalesef uzatmam konusunda boyanın dezavantajı olduğu için bu gòrüntüye katlanıyorum. Boşver canım saçımız uzayınca renk renk boyatırız bi uzasın da

Benim saca koyu renk yarıyor ama açınca yok olmuyor
Ben boyarım ya
Yazda geliyor güneşte bu renk çok acayip oluyor

Kendine rengine dönmek en iyisi, saçında beyaz yoksa ve uzun saç istiyorsan boyayla arayı soğutmak lazım. Hiç boyamadan uzat sonra üsten birkaç bölümü krepe balyaj yapıp ombre gibi kullan dicemde.. yaz geliyor uzun sürer uzaması ombre gibi durması için yazında öyle zebra gibi gezmek hoş olmuyor geçen seneden biliyorum iyice düşün taşın kendi rengine dönmeye karar verirsen biran önce boya ve bakımlara ağırlık ver, bir şekilde toplanır

Boyatıcam tamam

İyi geceler çatlağımm

Gönaydınnnnnnnn

Çikolata kahveye boyucam saçlarımıı

Kızlarrr saçların gayet sağlıklı çok çok nadir duzlestiriyorum.
Ocaktan sonra tam 4 parmak uzadı.
Bu bence yeterli bi uzama ama benim saçlarım kısa denilicek formda olduğu için yetmiyor..
Son 5 6 cm daha uzasa istsigim boyu elde etmiş olucam.
Göğüs üzeri yani..
Daha sonra diğer aşamaları uzatıcam.

Düzenli olarak;
Seboderm.
Elseve seramik çimento yazan beyaz renkli tüp kremi kullandım, bitmek üzere. Memnundum, yine alabilirim.
Elseve maskeyi hafta 1 bazen kullandım.
Watsonsı nadir..
Amaaaaaaa
Son 1 aydır.
Elseve sac güzelleştirici krem ve yağı
Gliss 7 bitkili sac spreyini kullanıyorum gayet iyiler.
Bunlardan Vazgeçmem..
Bazen kremi çok kullandığım oluyor..
Ama yumuşaklık her daim

Avon serum aldım.
Bi espirisi yok kokusu güzel ve elektriklenme yi önlüyor düz duruyor saçlarım..

Ama uçlarımda kırıklar var onlarida ayıklıyorum.
Bugün 1 yanık yakaladım

Ama çok kötü bi görüntüsü yok.
Nemli uçları dahi..

Keske saclarim seninki gibi dolgun gur ve kalin telli olsa inan en cok istedigim seydir bu ama aksine seyrek cok cok ince gelli bir yapida.Uzayinca daha da onceliyor.Artik eskisi gibi uzamiyor bile

Balım maşallah ne kadar dolgun ve bakımlı duruyor Ne kullanıyorsan aynen devam, hatta dediğin gibi kesildiginden beri uzamışta ama incelmemiş, çok süper

İnsALLAH böyle devam eder ya :)

Keske saclarim seninki gibi dolgun gur ve kalin telli olsa inan en cok istedigim seydir bu ama aksine seyrek cok cok ince gelli bir yapida.Uzayinca daha da onceliyor.Artik eskisi gibi uzamiyor bile

Benimkilerde ince telli.
Kuruturken kafamı aşağı doğru yatırıp kurutuyorum.
Kestirdikten sonra ;
Elseve yağı ve kremi, maskesi
Gliss 7 bitkili spreyi kullanıyorum.
Avon serumu da kokusundan dolayı kullanıyorum.
Bioblas şampuanla seboderm şampuanı dönüşümlü kullanıyorum.

Saçlarım bugün sönük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…