En azindan gür tatlim ya masallah..
Triod bendede var Can'ım.
Değerlerim normal çalışmadığında saç dökülmesi yapıyor.Saçına etkisi ne peki canım
Değerlerim normal çalışmadığında saç dökülmesi yapıyor.
Senin triod az mı çalışıyor.Benim az çalıştığı için dökülme yapıyor.Benimde su sıralar çok var dökülmem ben mevsimsel diye düşünüyorum
Senin triod az mı çalışıyor.Benim az çalıştığı için dökülme yapıyor.
Hipotiroid döküyor Can'ım.Az benimki de hipotiroid
canım bak ben de seninle aynı durumdaydım.ev saç ürünleri doluydu ve her gördüğüm bakımı yapıyordum.sonunda ne oldu?saçlarım aşırı yoruldu.en sonunda topiğimde yazan yağ karışımını yapmaya başladım sadece.ve olabildiğince az ürün kullandım.saçı kendi yağıyla besledim.en fazla da haftada 2 doğal bakım yaptım.Dut sabunu.
Şampuan aspirin.
Şampuana doğum kontrol hapı.
Sinemaki.
Turplu su.
Bi ton yağ.
Şu ürün iyi, bu ürün güzel diyen herkese inanıp demedim.
Yani bunlardan memnun kaldıklarımda oldu ama bok duysam sürücek durumdaydım.
sadece sıcak yağ bakımı diyorum,haftada iki kere benim karışımı yap ve sadece ondan sonra yıka.başka zamanlar yıkama,2 kere şampuandan fazla da şampuanlama.Kızlar bana akıl verin.
Naparsam yapayım saç uçlarım kırılıyor hem de deli gibi.
Saçlarımda tek tel kırık kalmıcak kadar kestirmiştim yine kırık yine kırık.
Hem de şuan kısa.
Ben delirmiyeyim de kimler delirsin.
Akıl verin.
En sonunda kökten kesicem
sadece sıcak yağ bakımı diyorum,haftada iki kere benim karışımı yap ve sadece ondan sonra yıka.başka zamanlar yıkama,2 kere şampuandan fazla da şampuanlama.
onu bıraktım canım benBende seboreik dermatit var yıkamam gerek her gün veya gün aşırı çünkü koku oluyor çalıştığım içinse bu durum hoş frgik tabiiki de.
Senin karışımdaki sarımsak kokusu olmasa yapıcam aslında ama iste
onu bıraktım canım bengüncelledim yaptığım bakımı,bakabilirsin.
bende de seboreik dermatit var ama koku yapmıyor.nizoral ve ducray kullanıyorum onun için.
off o çok kötü yaBende koku sorunu var iste
off o çok kötü yabir de bu seboreik hiç geçmiyor var ya bende yıllardır var.ve sürekli ilaç kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?