- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Yok Cnm ben baktırmamıştım bende iltihap varmış zaten boşuna kullanmışım ilaçları laparoskopi oldum şimdi beklemedeyim :) 10dan yüksek çıkması lazımMecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acaba
Ay daha çok yeniymiş olur olur stres yapma :) benim 2 yıl olucak :)Canim 5 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz inşallah
Hayırlısı canım beklemedeyim bakalım agrilarim çok var halsizlik falan hayirli bi sonuç alırız inşallah hepimizAy daha çok yeniymiş olur olur stres yapma :) benim 2 yıl olucak :)
İnşallah hayırlı zamanda olsun sağlıklı olsun da beklemek bile güzel :)Hayırlısı canım beklemedeyim bakalım agrilarim çok var halsizlik falan hayirli bi sonuç alırız inşallah hepimiz
Tabi canım çok haklısın rabbim hayırlısini nasip etsin :) sen ilk çocuk icinmi tedavi görüyorsun canım benim gibi yoksa varmi 1 taneİnşallah hayırlı zamanda olsun sağlıklı olsun da beklemek bile güzel :)
İlk çocuk için canım 2 yıllık evliyim :)Tabi canım çok haklısın rabbim hayırlısini nasip etsin :) sen ilk çocuk icinmi tedavi görüyorsun canım benim gibi yoksa varmi 1 tane
Rabbim bir an önce nasip etsin canım tez zamanda inşallahİlk çocuk için canım 2 yıllık evliyim :)
Amin canım hepimizeRabbim bir an önce nasip etsin canım tez zamanda inşallah
İyi canım değerin .. hiç belirtin var mı bata 6gün mü varGeçtiğimiz pazar sabah iğnemi oldum dünde doktora gittim progestron için 14 küsür çıktı doktor 5ten yukurda olması gerek demişti sonuçu gösteremedim ama burda bazıların 20lerde çıktığını hatırlıyorum benimki iyimi sizce
Yok canım 8 günüm var ayın 20si ama yumurtam geç oldugu için iğneyi geç oldum o yüzden gecikmeli bekliyorum.İyi canım değerin .. hiç belirtin var mı bata 6gün mü var
Belirtin var mı canım benim de 20si batYok canım 8 günüm var ayın 20si ama yumurtam geç oldugu için iğneyi geç oldum o yüzden gecikmeli bekliyorum.
Yok canım sadece ara ara karnım acıo pekte umutlu değilm aslında ama insan bekliyor yine işte sende iğne oldunmu progestorn kaç çıktıBelirtin var mı canım benim de 20si bat
Canım iğne oldum benim de çok bi belirtim yok açıkçası.. yok ben ölçtürmedim iğneden sonraki gün doktorum kontrole çağırıp ultrasonla baktı çatladığınaYok canım sadece ara ara karnım acıo pekte umutlu değilm aslında ama insan bekliyor yine işte sende iğne oldunmu progestorn kaç çıktı
Anladım canım hayırlısı olsun rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzüCanım iğne oldum benim de çok bi belirtim yok açıkçası.. yok ben ölçtürmedim iğneden sonraki gün doktorum kontrole çağırıp ultrasonla baktı çatladığına
Merhaba iğne olacağım demişsin canım subatın1inde ama altta da 7haftalık hamile yazıyor. Nasıl oldu hamilemişmiysin iğne atılırkenEşim hiç yapamaz onu :) evet simdi baktımda igneye ovıtrelle 250 yazıo
Hamilelik takvimi sata göre hesaplanır canım ocak 23 satımdı iğnemi 5 şubatta oldum 21 şubattada hamiş olduğumu öğrendim yarında tam 7 haftalık hamişim insallahMerhaba iğne olacağım demişsin canım subatın1inde ama altta da 7haftalık hamile yazıyor. Nasıl oldu hamilemişmiysin iğne atılırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?