Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Kizlar selam.aranizda polikistik olup catlatma ignesiyle hamile kalan varsa yazsin nolur;(((benim adetimde gelmio ilacsiz

Bugün regl oldum, klomen ve çatlatma iğnesi deneyeceğim bu ay İnşallah hayırlısı olsun

Mecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acaba
Yok Cnm ben baktırmamıştım bende iltihap varmış zaten boşuna kullanmışım ilaçları laparoskopi oldum şimdi beklemedeyim :) 10dan yüksek çıkması lazım

Geçtiğimiz pazar sabah iğnemi oldum dünde doktora gittim progestron için 14 küsür çıktı doktor 5ten yukurda olması gerek demişti sonuçu gösteremedim ama burda bazıların 20lerde çıktığını hatırlıyorum benimki iyimi sizce

İyi canım değerin .. hiç belirtin var mı bata 6gün mü var

Yok canım sadece ara ara karnım acıo pekte umutlu değilm aslında ama insan bekliyor yine işte sende iğne oldunmu progestorn kaç çıktı
Canım iğne oldum benim de çok bi belirtim yok açıkçası.. yok ben ölçtürmedim iğneden sonraki gün doktorum kontrole çağırıp ultrasonla baktı çatladığına

Merhaba iğne olacağım demişsin canım subatın1inde ama altta da 7haftalık hamile yazıyor. Nasıl oldu hamilemişmiysin iğne atılırken
Hamilelik takvimi sata göre hesaplanır canım ocak 23 satımdı iğnemi 5 şubatta oldum 21 şubattada hamiş olduğumu öğrendim yarında tam 7 haftalık hamişim insallah

Benimde adetime 4 gün kaldı beklemedeyim Çatlama iğnesini 23 Mart da oldum bakalım hayırlsıı beklemek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…