- Konu Sahibi yer6melegi
-
Canım ignenin adı ne banada ovitrelle verdi gobek kenarindan vuruluyor ben kendim vurdum küçük bi ignesi var zaten hissedilmiyor ama kendim vuramam dersen esinede yaptirabilirsinBilmiyorumki reçeteyi verdi aldım dolaba koy dediler dolapta simdi acile gelsem vururlarmı dedim vururlar dedi nasıl oluoki o hiç bilmiyrm
Eşim hiç yapamaz onu :) evet simdi baktımda igneye ovıtrelle 250 yazıoCanım ignenin adı ne banada ovitrelle verdi gobek kenarindan vuruluyor ben kendim vurdum küçük bi ignesi var zaten hissedilmiyor ama kendim vuramam dersen esinede yaptirabilirsin
Aynısı canım o halde sende yapabilirsin doktorum bana sen yapabilirsin çünkü hastalarında yapabilmesi için üretilmiş bi igne dedi sende yaparsın bence ve nasıl yapilmasina gelince göbekten daha etkiliymis göbeğinden 4 parmak sağ tarafa vuruyosun igneyi ıstersen youtubeden bakabilirsin gösteriyor ovitrelle igne nasıl yapılır yaz gösteriyor ayrica ignenin icindede reçetedede yazıyor nasıl yapılacağı canım :)Eşim hiç yapamaz onu :) evet simdi baktımda igneye ovıtrelle 250 yazıo
Ona bakıyorum bende bimdi canım ben öyle dince bi bakim netten dedimAynısı canım o halde sende yapabilirsin doktorum bana sen yapabilirsin çünkü hastalarında yapabilmesi için üretilmiş bi igne dedi sende yaparsın bence ve nasıl yapilmasina gelince göbekten daha etkiliymis göbeğinden 4 parmak sağ tarafa vuruyosun igneyi ıstersen youtubeden bakabilirsin gösteriyor ovitrelle igne nasıl yapılır yaz gösteriyor ayrica ignenin icindede reçetedede yazıyor nasıl yapılacağı canım :)
Anladım canım bi kontrol et cok basit çünküOna bakıyorum bende bimdi canım ben öyle dince bi bakim netten dedim
Ben de yaptırmıştım o testi adetin 21.gününde 10.4 çıkmıştı doktor iyi demişti yumurtlaman normal falan demişti belki seninki ilacın etkisiyle öyle yüksek de çıkmış olabilir doktora ne zaman gösterebiliceksinCanım referansta sadece folkuler fa yazıyor
Fotoğrafını attim canım çok iyi dedi ve adetini bekle test yap 4 5 gün gecincede yanına gel dedi bakalım adet gunum 9.da hayırlısı artıkBen de yaptırmıştım o testi adetin 21.gününde 10.4 çıkmıştı doktor iyi demişti yumurtlaman normal falan demişti belki seninki ilacın etkisiyle öyle yüksek de çıkmış olabilir doktora ne zaman gösterebiliceksin
İnşallah güzel haberler alırsın :) ne zamandır istiyorsunuzFotoğrafını attim canım çok iyi dedi ve adetini bekle test yap 4 5 gün gecincede yanına gel dedi bakalım adet gunum 9.da hayırlısı artık
Benim doktorum iğneyi yaptığı akşam ve sonraki akşamlarda da gücünüz varsa yapın demişti :)İğnenin yapıldığı günün akşamına iliski olmasında bir sakınca varmı acaba
Hımm anladım canım bi sakınca yok o zamn sonuçta ne zamn çatlıca belli değil içerdede bisiler olsun istiyorumBenim doktorum iğneyi yaptığı akşam ve sonraki akşamlarda da gücünüz varsa yapın demişti :)
tabi tabi içerde beklesinler yumoşu :)) iğneden 14-15 gün sonraki testler doğru çıkıyor genelde sabredebilirsen okdr :))Hımm anladım canım bi sakınca yok o zamn sonuçta ne zamn çatlıca belli değil içerdede bisiler olsun istiyorum
Mecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acabaT
tabi tabi içerde beklesinler yumoşu :)) iğneden 14-15 gün sonraki testler doğru çıkıyor genelde sabredebilirsen okdr :))
Canım benim doktorum 36 saat sonra ilişki olacak ertesi gün olmicak sonra gün aşırı olacak demişti ama doktorunun söylemedi lazım bunu sanaİğnenin yapıldığı günün akşamına iliski olmasında bir sakınca varmı acaba
Canim 5 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz inşallahİnşallah güzel haberler alırsın :) ne zamandır istiyorsunuz
Canım banada bir hafta sonra progesteron testi dedi dün yaptırdım 28.97 çıktıMecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acaba
O zamana içerde yumurta kalmazki ama yulurta zaten 24 saat yasıoCanım benim doktorum 36 saat sonra ilişki olacak ertesi gün olmicak sonra gün aşırı olacak demişti ama doktorunun söylemedi lazım bunu sana
Gösterdinmi sonucu iyimi dedi yüksekmi çıkması gerekiomusCanım banada bir hafta sonra progesteron testi dedi dün yaptırdım 28.97 çıktı
Canım o iğneyi vurunca zaten 36 saat sonra catliyor yumurtan internettende arastirdim doktorda öyle soyledi 36 saat sonra ilişki olunacakmis yani benim öğrendiğim bilgi bu arastir bi istersenO zamana içerde yumurta kalmazki ama yulurta zaten 24 saat yasıo
10dan alti düşük oluyor canım 10 ve üstü yumurtanın catladigini gosteriyormus doktor bana çok iyi sonucun yumurtan çatlamış adetin gecikince test yap 4 5 gün sonra yanıma gel dediGösterdinmi sonucu iyimi dedi yüksekmi çıkması gerekiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?