Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Bilmiyorumki reçeteyi verdi aldım dolaba koy dediler dolapta simdi acile gelsem vururlarmı dedim vururlar dedi nasıl oluoki o hiç bilmiyrm
Canım ignenin adı ne banada ovitrelle verdi gobek kenarindan vuruluyor ben kendim vurdum küçük bi ignesi var zaten hissedilmiyor ama kendim vuramam dersen esinede yaptirabilirsin

Canım ignenin adı ne banada ovitrelle verdi gobek kenarindan vuruluyor ben kendim vurdum küçük bi ignesi var zaten hissedilmiyor ama kendim vuramam dersen esinede yaptirabilirsin
Eşim hiç yapamaz onu :) evet simdi baktımda igneye ovıtrelle 250 yazıo

Eşim hiç yapamaz onu :) evet simdi baktımda igneye ovıtrelle 250 yazıo
Aynısı canım o halde sende yapabilirsin doktorum bana sen yapabilirsin çünkü hastalarında yapabilmesi için üretilmiş bi igne dedi sende yaparsın bence ve nasıl yapilmasina gelince göbekten daha etkiliymis göbeğinden 4 parmak sağ tarafa vuruyosun igneyi ıstersen youtubeden bakabilirsin gösteriyor ovitrelle igne nasıl yapılır yaz gösteriyor ayrica ignenin icindede reçetedede yazıyor nasıl yapılacağı canım :)

Ona bakıyorum bende bimdi canım ben öyle dince bi bakim netten dedim

Fotoğrafını attim canım çok iyi dedi ve adetini bekle test yap 4 5 gün gecincede yanına gel dedi bakalım adet gunum 9.da hayırlısı artık

T

tabi tabi içerde beklesinler yumoşu :)) iğneden 14-15 gün sonraki testler doğru çıkıyor genelde sabredebilirsen okdr :))
Mecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acaba

Mecbur beklicez 1 hafta sonra doktor gel progestrona bakalım yumurtlamısmı diye sen baktırmısmıydın o nasıl oluyor ya da bu konuda bilgisi olan varmı kaç çıkması lazım acaba
Canım banada bir hafta sonra progesteron testi dedi dün yaptırdım 28.97 çıktı

O zamana içerde yumurta kalmazki ama yulurta zaten 24 saat yasıo
Canım o iğneyi vurunca zaten 36 saat sonra catliyor yumurtan internettende arastirdim doktorda öyle soyledi 36 saat sonra ilişki olunacakmis yani benim öğrendiğim bilgi bu arastir bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…