Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Rabbim yardımcın oldun canım.bende 19.da otrivelle vuruldum bakalım hayırlısı artık.. 14.günüm bugün
Amin cumlemizin inşallah.rabbim bizlerede nasib etsin insallah..hayirli evlat nasib etsin ama çok zor bir sürecmis cevremdeki herkes ikincilere gecti mubarek heptende yipraniyorum

Amin cumlemizin inşallah.rabbim bizlerede nasib etsin insallah..hayirli evlat nasib etsin ama çok zor bir sürecmis cevremdeki herkes ikincilere gecti mubarek heptende yipraniyorum

Rabbim gönlünr göre versin inşş.tedavin iyi sonuçlanır inş olumlu düşün göbüş dolsun inş...

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve konusmalarinizin ciddi takipçisiyim 5 aylık evliyim 2 ay once adetim 26 gün gecikti ve bi anda sancı yaşadım hastaneye gittiğimde 3 adet 3 buçuk cm kistimin oldugunu ve bitanesinin patladığını söyledi doktorum tedaviye basladik ve adet olunca kistlerim gitti sonrasında kistten dolayı yumurtalarin tembel ve rahmin küçük dedi doktor sonra klomen kullandim 1 hafta ve ovitrelle igne verdi geçen hafta salı günü iğne oldum ama bugüne kadar süren bir kasik bel agrim var goguslerdede aşırı olmayan bi sizlama var ve acik pembe akinti okuyor (cok afedersiniz) çok heycanliyim acaba durum ne olacak rabbim hepmizin yardımcısı olsun

Rabbim gönlune gore versin insallah olumlu. Sonuclar alirsin canim

Merhaba canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın iğneden 15 gün sonra test yaparsan sonuç genelde doğru çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…