- Konu Sahibi yer6melegi
-
Merhaba canim bende yok malesef bu ay kismetse aşilama yaptiricaz.puregon ignesi vurunuyorum
Amin cumlemizin inşallah.rabbim bizlerede nasib etsin insallah..hayirli evlat nasib etsin ama çok zor bir sürecmis cevremdeki herkes ikincilere gecti mubarek heptende yipraniyorumRabbim yardımcın oldun canım.bende 19.da otrivelle vuruldum bakalım hayırlısı artık.. 14.günüm bugün
Amin cumlemizin inşallah.rabbim bizlerede nasib etsin insallah..hayirli evlat nasib etsin ama çok zor bir sürecmis cevremdeki herkes ikincilere gecti mubarek heptende yipraniyorum
İnsallah hayirlisi canim.Rabbim gönlünr göre versin inşş.tedavin iyi sonuçlanır inş olumlu düşün göbüş dolsun inş...
Rabbim gönlune gore versin insallah olumlu. Sonuclar alirsin canimArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve konusmalarinizin ciddi takipçisiyim 5 aylık evliyim 2 ay once adetim 26 gün gecikti ve bi anda sancı yaşadım hastaneye gittiğimde 3 adet 3 buçuk cm kistimin oldugunu ve bitanesinin patladığını söyledi doktorum tedaviye basladik ve adet olunca kistlerim gitti sonrasında kistten dolayı yumurtalarin tembel ve rahmin küçük dedi doktor sonra klomen kullandim 1 hafta ve ovitrelle igne verdi geçen hafta salı günü iğne oldum ama bugüne kadar süren bir kasik bel agrim var goguslerdede aşırı olmayan bi sizlama var ve acik pembe akinti okuyor (cok afedersiniz) çok heycanliyim acaba durum ne olacak rabbim hepmizin yardımcısı olsun
Merhaba canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın iğneden 15 gün sonra test yaparsan sonuç genelde doğru çıkıyor :)Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve konusmalarinizin ciddi takipçisiyim 5 aylık evliyim 2 ay once adetim 26 gün gecikti ve bi anda sancı yaşadım hastaneye gittiğimde 3 adet 3 buçuk cm kistimin oldugunu ve bitanesinin patladığını söyledi doktorum tedaviye basladik ve adet olunca kistlerim gitti sonrasında kistten dolayı yumurtalarin tembel ve rahmin küçük dedi doktor sonra klomen kullandim 1 hafta ve ovitrelle igne verdi geçen hafta salı günü iğne oldum ama bugüne kadar süren bir kasik bel agrim var goguslerdede aşırı olmayan bi sizlama var ve acik pembe akinti okuyor (cok afedersiniz) çok heycanliyim acaba durum ne olacak rabbim hepmizin yardımcısı olsun
Merhaba canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın iğneden 15 gün sonra test yaparsan sonuç genelde doğru çıkıyor :)
Hayırlısı olsun beklemek çok zor :)bugün progesteron testi yaptırıcam canım hayırlısı inşallahbugün 10. günüm heycanla bekliyorum
haklısın canım çok zor bana progestan kullan dedi doktorum acaba ne için hamile kalmama engel olurmuHayırlısı olsun beklemek çok zor :)
Yok canım o bebek olursa düşmesin diye :) ne zaman gideceksin doktorahaklısın canım çok zor bana progestan kullan dedi doktorum acaba ne için hamile kalmama engel olurmu
Canım gittim doktora test sonucu daha yeni çıktı progesteron testi sonucum 28.97 çıktı sence nasıl canım ben pek anlamamdaYok canım o bebek olursa düşmesin diye :) ne zaman gideceksin doktora
Gobektenmi olacaksınız iğneyi yani ovitrellemi verdi doktorunuzKızlar bende bu pazar iğne olucam acile gidip ilk defa tavsiyeleriniz varmı
O testi doktor mu istedi yaptır diye cnmCanım gittim doktora test sonucu daha yeni çıktı progesteron testi sonucum 28.97 çıktı sence nasıl canım ben pek anlamamda
Evet canım doktor istediO testi doktor mu istedi yaptır diye cnm
Anladım canım yumurtladığını gösteriyor o test yani çatlamış yumurtan döllenmeye hazır eğer 10dan düşük çıksaydı adet olucaksın demek oluyor diye biliyorum ben ama tam emin değilim yanında referans değeri falan bişi yazıyor muEvet canım doktor istedi
Canım referansta sadece folkuler fa yazıyorAnladım canım yumurtladığını gösteriyor o test yani çatlamış yumurtan döllenmeye hazır eğer 10dan düşük çıksaydı adet olucaksın demek oluyor diye biliyorum ben ama tam emin değilim yanında referans değeri falan bişi yazıyor mu
Bilmiyorumki reçeteyi verdi aldım dolaba koy dediler dolapta simdi acile gelsem vururlarmı dedim vururlar dedi nasıl oluoki o hiç bilmiyrmGobektenmi olacaksınız iğneyi yani ovitrellemi verdi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?