- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Resmi at bakalım kaç gün var adetineKızlar dayanamadim erken gebelik testi yaptım şimdi hiç ikinci çizgi çıkmadı bende şimdi çok çok silikte olsa var gibi foto çektim ama görünmüyor olabilirmi ya oldumu bu defa ya
Bnce bekle cnm çok erken igne vurulduysa onunda etkisi olabilir6 gün var gözle goruluyor çizgi ama fotoda bi türlü çıkmadı tlfn kötü heralde kan testi versem mi acaba
Daha çok erken cnm ya hiç bi belirti yaşamaman normal adetin geçirse belki başlar basende bi iki gün önce başliyo ama çok erken seninki inşanlah vardır bebeğin bide igne vurulunca çoğu kişinin karsıgı orası burası agrıyo BN ilk iğnemde hamile kaldım hiç Ağrı filan olmamiştiKızlaaar.. Ben hiç bi belirti yaşamıyorum sanki.. Tamamen karamsarlığa kapıldım.. Biraz anlatsanız ya neler yaşıyosunuz..
Bu arada ben klomen kullandım ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruldum bugün iğneyi vuruldugum günü de sayarsak 7.günüm..
Daha çok erken cnm ya hiç bi belirti yaşamaman normal adetin geçirse belki başlar basende bi iki gün önce başliyo ama çok erken seninki inşanlah vardır bebeğin bide igne vurulunca çoğu kişinin karsıgı orası burası agrıyo BN ilk iğnemde hamile kaldım hiç Ağrı filan olmamişti
Canim bende senin gibi klomen kullandim veKızlaaar.. Ben hiç bi belirti yaşamıyorum sanki.. Tamamen karamsarlığa kapıldım.. Biraz anlatsanız ya neler yaşıyosunuz..
Bu arada ben klomen kullandım ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruldum bugün iğneyi vuruldugum günü de sayarsak 7.günüm..
Canim bende seninle ayni durumdayim klomen +ovitrelle ve bugun 6. gunum..bendede hic belirti yokKızlaaar.. Ben hiç bi belirti yaşamıyorum sanki.. Tamamen karamsarlığa kapıldım.. Biraz anlatsanız ya neler yaşıyosunuz..
Benim bugün iğneyle 8.günüm gerçi 36 saat sonrası başladık sayılır :) 7. Gündeyim işte ama belirti yok evet bende de hala.. İnsallah iyiye işarettir.. Rabbim hayırlı haberler vermemizi nasip etsin inşallahCanim bende senin gibi klomen kullandim ve
Canim bende seninle ayni durumdayim klomen +ovitrelle ve bugun 6. gunum..bendede hic belirti yok
mrb bnde iğne olup bekleynlerdenm aranıza katılabilir hosgeldin canim senin kac gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?