Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Rabbim kucagimizi bos birakmasinda onuda hallederiz sekerim yeterki saglikli hayirli evlat olsun...gerci bende korkmuyor degilim hele birebir sahit olunca tirrsiiiyorruuuummmm..

Kızlar dayanamadim erken gebelik testi yaptım şimdi hiç ikinci çizgi çıkmadı bende şimdi çok çok silikte olsa var gibi foto çektim ama görünmüyor olabilirmi ya oldumu bu defa ya

6 gün var gözle goruluyor çizgi ama fotoda bi türlü çıkmadı tlfn kötü heralde kan testi versem mi acaba

Kızlaaar.. Ben hiç bi belirti yaşamıyorum sanki.. Tamamen karamsarlığa kapıldım.. Biraz anlatsanız ya neler yaşıyosunuz..
Bu arada ben klomen kullandım ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruldum bugün iğneyi vuruldugum günü de sayarsak 7.günüm..

Daha çok erken cnm ya hiç bi belirti yaşamaman normal adetin geçirse belki başlar basende bi iki gün önce başliyo ama çok erken seninki inşanlah vardır bebeğin bide igne vurulunca çoğu kişinin karsıgı orası burası agrıyo BN ilk iğnemde hamile kaldım hiç Ağrı filan olmamişti

Anladım canım benim sağol.. Bu arada benim de ilk iğnem ama öyle agrım sızım olmadı çok hafif arada oluyo bi de ilk gece olmuştu.. Erken diyedir inşallah çok sağol cevabın için

Canim bende senin gibi klomen kullandim ve
Canim bende seninle ayni durumdayim klomen +ovitrelle ve bugun 6. gunum..bendede hic belirti yok

Canim bende senin gibi klomen kullandim ve

Canim bende seninle ayni durumdayim klomen +ovitrelle ve bugun 6. gunum..bendede hic belirti yok
Benim bugün iğneyle 8.günüm gerçi 36 saat sonrası başladık sayılır :) 7. Gündeyim işte ama belirti yok evet bende de hala.. İnsallah iyiye işarettir.. Rabbim hayırlı haberler vermemizi nasip etsin inşallah

Bana doktor hic 36 saat demedi canim ya sadece igneden sonraki gunden itibaren gun asiri dedi.. insallah kacirmamisizdir zamanini

mrb bnde iğne olup bekleynlerdenm aranıza katılabilir miyim ???????

çarşamba günü oldu iğnem yani bu sabah 6.30 da 36 saat oldu ve bugn sağ ttarfmda ağrım var özellkle belim yeni çatlıyor sanırm bugün iğne olduğumda 20 mm di yuymurtacık

nasip bakalm bu kaçıncı iğne gün saymak istemyrm artık nasaip diyorum rabbıme teslim edyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…