- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Naptın cnm adet günün geldi miOlsun canım Allah kaldiramiyacagimiz yuk vermez bu kadar bekledik cok iyi bakariz bizz
Öyle tabii Rabbim ne yazdıysa o :) ben İstanbulda yaşıyorum ama annem ordulu o tarafları iyi bilirim:) ve tam bi Karadeniz aşığıyım tek hayalim diye bilirim orda yasamak:)
Yok canim ayin 30 u adet gunum az kaldi ama bende hic belirti yok ne gogus agrisi ne kasık agrisi cok moralim bozuk bir de yerlesme kanaması diye bir sey warmis oda olmadi herkeste oluyo mu o kanama onuda bilmiyorum gerciNaptın cnm adet günün geldi mi
cnm sen geçeen hafta sonu çatlatma iğnesi olmamışmıydın ctesi faln diyodun yanlş değilsemYok canim ayin 30 u adet gunum az kaldi ama bende hic belirti yok ne gogus agrisi ne kasık agrisi cok moralim bozuk bir de yerlesme kanaması diye bir sey warmis oda olmadi herkeste oluyo mu o kanama onuda bilmiyorum gerci
Evet canim gecen hafta cumartesi oldumcnm sen geçeen hafta sonu çatlatma iğnesi olmamışmıydın ctesi faln diyodun yanlş değilsem
ozamn adet için 30 'unu beklme haftaya ptesiye kadr olmazsan tets yap inşaallah olmazsn..iğneden 14 gün sonra yap dedi doktr banaEvet canim gecen hafta cumartesi oldum
bn erken gebelik tesi aldım önce idrarda yapıcam çıkarsa zaten direk kan vercem ama çıkmassa da 1-2 gün beklicem sen bilirsin kan vermeye gtmekten usandm artık enazndan evde pozitf görürsem ona göre gideym diyorum gttigidyorda predictor early aldm 2si 18 tl mi neydi daha net sonuç versin diyebenim adetim hep 6 gun falan gecikir klomen kullandim gerci cikar mi ki pazartesi.. birde idrar testi mi yapayim kan mi sence
Benimde agrim yok canim 13 unde oldumKızlar merhaba ben bu ayın 19unda çatlatma iğnesi oldum. Geçen ay olduğumda çok sancım olmuştu ilk bikaç gün hatta Regl olana kdr hep Regl olcakmış gibi bi Ağrı'm olmuştu. Bu ay nerdeyse hiç sancım olmadı sadece yumurtlama akıntım oldu geçti sonra. Neden ağrı olmadı acaba çatlamadı mı yumoşlar benim gibi Ağrı'sı olmayan var mı :)
Yok cnm kanama herkeste olmuyo bnde hiç bişey hissetmiyodum ihtimal vermiyodum hamile olduğuma göğüslerimde bile bi belirti yoktu vardır inşanlah belirti şart deilYok canim ayin 30 u adet gunum az kaldi ama bende hic belirti yok ne gogus agrisi ne kasık agrisi cok moralim bozuk bir de yerlesme kanaması diye bir sey warmis oda olmadi herkeste oluyo mu o kanama onuda bilmiyorum gerci
Canım ya insallah vardir dusunmeden yapamiyorum ve bu beni geriyo ustumde iki gundur bi sinirlilik var esimin her yaptigi batiyo banaYok cnm kanama herkeste olmuyo bnde hiç bişey hissetmiyodum ihtimal vermiyodum hamile olduğuma göğüslerimde bile bi belirti yoktu vardır inşanlah belirti şart deil
Hadi yaa hayırlısı olsun canım inş pozitifleri görürüz :)Benimde agrim yok canim 13 unde oldum
Yok canim beklemedeyimKizlar bir gelisme varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?