Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Öyle tabii Rabbim ne yazdıysa o :) ben İstanbulda yaşıyorum ama annem ordulu o tarafları iyi bilirim:) ve tam bi Karadeniz aşığıyım tek hayalim diye bilirim orda yasamak:)

Anladım canım benim inşallah gerçek olur hayalin :) ben de öyleyim çok seviyorum..

Yok canim ayin 30 u adet gunum az kaldi ama bende hic belirti yok ne gogus agrisi ne kasık agrisi cok moralim bozuk bir de yerlesme kanaması diye bir sey warmis oda olmadi herkeste oluyo mu o kanama onuda bilmiyorum gerci
cnm sen geçeen hafta sonu çatlatma iğnesi olmamışmıydın ctesi faln diyodun yanlş değilsem

günaydın kızlar bnde acayip ödem oldu ilaçlardan hiç böyle olmamıstım ayaklarım davul 1 ayda ilaçlardan 4 kilo aldm ( iğneler mahvetti çatltma iğneside 2 tane vurdu .... ayaklarım ayakkbıya girmiyor ağrıyorrr bide dünden beri göğüs uçlarım çok aıyor ilaçlardandır sanırım

benim adetim hep 6 gun falan gecikir klomen kullandim gerci cikar mi ki pazartesi.. birde idrar testi mi yapayim kan mi sence

benim adetim hep 6 gun falan gecikir klomen kullandim gerci cikar mi ki pazartesi.. birde idrar testi mi yapayim kan mi sence
bn erken gebelik tesi aldım önce idrarda yapıcam çıkarsa zaten direk kan vercem ama çıkmassa da 1-2 gün beklicem sen bilirsin kan vermeye gtmekten usandm artık enazndan evde pozitf görürsem ona göre gideym diyorum gttigidyorda predictor early aldm 2si 18 tl mi neydi daha net sonuç versin diye

Doktor bana bayrama girmeden son haftasi adet olmazsan gel dedi bende ayin 5 ine pazartesine aldim randevu.adet olursanda 2. Yada 3. Gunu gel dedi.. bende diyorum ki ayin 30 unda idrar testi yapayim evde bi tane 5 liralik olanlardan var nasilsa...

Kızlar merhaba ben bu ayın 19unda çatlatma iğnesi oldum. Geçen ay olduğumda çok sancım olmuştu ilk bikaç gün hatta Regl olana kdr hep Regl olcakmış gibi bi Ağrı'm olmuştu. Bu ay nerdeyse hiç sancım olmadı sadece yumurtlama akıntım oldu geçti sonra. Neden ağrı olmadı acaba çatlamadı mı yumoşlar benim gibi Ağrı'sı olmayan var mı :)

Benimde agrim yok canim 13 unde oldum

Yok canim ayin 30 u adet gunum az kaldi ama bende hic belirti yok ne gogus agrisi ne kasık agrisi cok moralim bozuk bir de yerlesme kanaması diye bir sey warmis oda olmadi herkeste oluyo mu o kanama onuda bilmiyorum gerci
Yok cnm kanama herkeste olmuyo bnde hiç bişey hissetmiyodum ihtimal vermiyodum hamile olduğuma göğüslerimde bile bi belirti yoktu vardır inşanlah belirti şart deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…