- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Canım adet oldun mu benimde bugün 16.gunum dün kan testim negatif ciktiMerhaba canim bende 15 gun once vurundum kan testim 1.20 cikti bu ayda husraninsallah senin guzel sonuclanir.rabbim evlat sevgisini isteyen herkese nasib etsin.bizede insaallah
bi doktra gt istersen bu ilaçlar kist yapabiliyor ve kistte adeti gecikiriyor ... inşaallah yoktur bişey tabiiiKızlar benim iğneden sonraki 16.gunum dün kan testi yaptırdım negatif acaba neden adet olmadım..
Tatlım doktor yumurtan catlamis dedi bu durumda da kist oluşabilir mi bugün 18.gunum ve göğüslerim çok fenabi doktra gt istersen bu ilaçlar kist yapabiliyor ve kistte adeti gecikiriyor ... inşaallah yoktur bişey tabiii
Tatlım doktor yumurtan catlamis dedi bu durumda da kist oluşabilir mi bugün 18.gunum ve göğüslerim çok fena
Ay bak işte böyle şeyler duyunca yeni yeniden umitleniyorum :) hayırlısı bakalım yarın bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz daha mi beklesem acaba :/Canım ben bi topikte okumuştum bi arkadaş 14. Yada 15. Gün sanırım test yaptım çıkmadı 20. Gün öğrendim gebe olduğumu yazmış yani Rabbim me yazmışsa o oluyo belki de geç döllenme olmuştur geliyodur bebiş :)
Ay bak işte böyle şeyler duyunca yeni yeniden umitleniyorum :) hayırlısı bakalım yarın bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz daha mi beklesem acaba :/
Ay bak işte böyle şeyler duyunca yeni yeniden umitleniyorum :) hayırlısı bakalım yarın bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz daha mi beklesem acaba :/
Benim normalde adet donemlerimde hiç gogus agrisi olmaz ama 1 haftadir dokunmak değil üzerimde kıyafeti çıkartalım geliyor ayrıca şu gibi akintim var son günlerde biraz azaldı ama o da ilk defa oluyor ara ara şiddetli belki agrisi ve karin agrisi oluyor .. Rabbim en kısa zamanda kulaklarımızi doldursun inşallah siz kaç senelik evlisiniz kaç yasindasinizKaçıncı günün dedim ama yazmışsın 18. Günüm diye :) dediğim gibi yine testini tekrarla ama ağrın sancın olursa ihmal etme doktora gitmeyi
Benim normalde adet donemlerimde hiç gogus agrisi olmaz ama 1 haftadir dokunmak değil üzerimde kıyafeti çıkartalım geliyor ayrıca şu gibi akintim var son günlerde biraz azaldı ama o da ilk defa oluyor ara ara şiddetli belki agrisi ve karin agrisi oluyor .. Rabbim en kısa zamanda kulaklarımızi doldursun inşallah siz kaç senelik evlisiniz kaç yasindasiniz
İstanbulda mi yasiyorsunuzİnsallah canım benim ben 2 sene olacak eylül sonu 26 yasındaym ilk deda çatlatma iğnesi kullandım bakalım Rabbim hayırlını nasip etsin.. Sen kaç yıllık evlisin canım kaç yaşndasn
Bu arada belirti aramamaya çalış insan psikolojik olarak her şeyi belirti olarak görüyo böyle zamanlarda..
Evde idrar testi yap bide he 2gune kadr gelmzse de kan testini tekrarlaTatlım doktor yumurtan catlamis dedi bu durumda da kist oluşabilir mi bugün 18.gunum ve göğüslerim çok fena
Öyle yükselme gibi bişey olur mu ki 2 gunde acabaEvde idrar testi yap bide he 2gune kadr gelmzse de kan testini tekrarla
Benimde eylülün sonunda 2 sene olucak inşallah :) 22 yaşındayım bende haklısın inşallah olur bakalım cnku eşime sperm testi yapilicak ve bende rahim filmi cektiricem inşallah gerek kalmaz hiç istemiyorum..
Hastalandim bikac saat önce :) hayırlısı değilmiş demek ki bu ay tekrar klomen kullanicm e eşime sperm testi yapilicak inşallah güzel sonuçlar alabilirim:) Trabzon çok güzel bi yer çok güzel bi yerde yasiyorsunuz:)İnşallah gerek kalmaz canım benim hayırlısını eylesin Rabbim bugün test felan yapmadın sanırım :)
Bu arada Trabzonda yaşıyorum :)
Hastalandim bikac saat önce :) hayırlısı değilmiş demek ki bu ay tekrar klomen kullanicm e eşime sperm testi yapilicak inşallah güzel sonuçlar alabilirim:) Trabzon çok güzel bi yer çok güzel bi yerde yasiyorsunuz:)
Öyle tabii Rabbim ne yazdıysa o :) ben İstanbulda yaşıyorum ama annem ordulu o tarafları iyi bilirim:) ve tam bi Karadeniz aşığıyım tek hayalim diye bilirim orda yasamak:)Aaaaa hadi geçmiş olsun canım olaun hastalanman da bişeydir kist felan olmaz en azından bun da şükür üzülme.. Evet memleketim güzeldir :) biliyoaun sanırım buraları sen nerde yaşıyosun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?