valla canım 23 eylülde oldum iğneyi.kaçı oluyor valla kafam durdu artık 12. gün sanırım bugün.test yaptıracağım günde 14.gün olmuş olacak.tabi ben oralarda heyecandan ölmezsem:26:
inşallah hayırlı cuma gününde güzel haberini alırsın stres yapma kendine yazık etme herşeyde sağlık gelir sağlığımız moralimiz yerinde olsun ki bu ay olmazsa önümüzdeki aya şansımız olsun gülümseyin biraz yaaa daha adet olmadan moralleri yere sermeyin en azından hala şansınız bu ay devam ediyobenim gibi kırmızılarla başbaşa değilsiniz
hala adet olmadım.çok heyecanlıyım çokkkkkkkkk ve hala gözlerim herşeye doluyodelirdim sanırım
bu sabah kırmızılar geldi morelim yerlerde.eşime nası sölicem bilmiyorum.geçkten hevesslenmiştik bu sefer.artık heves fallanda kalmadı içimdeee.çatlatma iğnesi vs herşey hikaye
canım sana üzülerek katılıyorum.bende bugün kanda baktırdım.1,20 çıktı yani fossssss.adetinin 23, günüymüş 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi doktor.ama o zamana kadar adetim kesin olur.benimde moralim çok bozuk.ne heves ne istek hepsi bitti bende de.iğnede bi işe yaramıyor bence.tedavi falanda olmıcam artık.bıktım herşeyden.
kemancı , firdevs27 çok üzüldüüüüümm Allah en kısa zamanda bağışlasın bize evlatlarımızı demekten başka bişey gelmiyor elimdenMahrum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç :44:
evet canım bende çok üzgünüm.ama elimden hiç bişey gelmiyor.sadece dua ediyorum.ama o kadar yorgun ve umutsuzum ki kemancının dediği gibi ağlayamıyorum bile.hani abartısız söylüyorum nerdeyse olsa bile sevinemicem o kadar yani.
buralardayım cnm ...kızlarrr yılmak yok olacak ...sabırla inş..kemancı , firdevs27 çok üzüldüüüüümm Allah en kısa zamanda bağışlasın bize evlatlarımızı demekten başka bişey gelmiyor elimdenMahrum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç :44:
amin inş dicem ama artık hamile lafı bile duymak istemiyorum.sinirim bozuluyo git gide bi esprisi kalmıyor.tadı kaçıyor be.bi annelimizi bile yaşayamıyoruz.ama isyan etmememk lazım.bunların bilincindeyim ama yoruldum bıktım
kemancı canım sen kaç senelik evlisin ve ne zamandır istiyorsun?:105:
siz ne zamandır istiyorsunuz.ben bu ay klomene başlayıp başlamayacağıma karar vereemedim çünkü çok canımı sıktı bu durum.karar vermem lazım.
canım ben 2006 nın sonunda evlendim nerdeyse 3 seneye yakın bi zamandır istiyoruz.benimde belim kopacak gibi ağrıyor şuanda.bende kararsızım.ama sanırım bu ay devam edemeyeeğim.hiç takatim yok tekradan istanbula gidip uğraşmaya.burdaki doktorlarda yumurta takibi yapamayız diyorlar.ama sen devam et bırakma canım.ben klomeeni önce bi 7 ay kullandım olmadı.ama yumurta takibi yapılmamıştı.doktorumu değiştirdikten sonrada bu ayla beraber 2 ay kullandım.artık hapyutacak halim kalmadı.çok mutsuzum kemancı canım çok.
normal şartlarda benimde iki gün sonra klomene başlamam gerekiyor ve hala karar veremedim bende cnm.canım hiçbişey istemiyor..zaten yeterince sorunum var bide bu beni delirtti:Ssıkılıyorum herşeyden cnm
canım ya kıyamam.zaten herşey üstüste gelir geldi mi.bende hala regl olmadım.siz kaç günde oldunuz kızlar ya.iğneden sonra kaçıncı günde oldunuz?bu saf doktor bana niye 1 hafta sonra testi tekralayalım dedi.insanı boşu boşuna yorup ümitlendiriyorlar.1,20 den ne olur ki.regl olsam da bitse bu çile ya.ömrümü yedi bu iş ömrümü ömrümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?