çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

valla canım 23 eylülde oldum iğneyi.kaçı oluyor valla kafam durdu artık 12. gün sanırım bugün.test yaptıracağım günde 14.gün olmuş olacak.tabi ben oralarda heyecandan ölmezsem:26:

inşallah hayırlı cuma gününde güzel haberini alırsın stres yapma kendine yazık etme herşeyde sağlık gelir sağlığımız moralimiz yerinde olsun ki bu ay olmazsa önümüzdeki aya şansımız olsun gülümseyin biraz yaaa daha adet olmadan moralleri yere sermeyin en azından hala şansınız bu ay devam ediyo benim gibi kırmızılarla başbaşa değilsiniz

doğru söylüyorsun canım benim.artık hep beraberiz burda.bu topikten hamiş olmadan çıkmak yok.bugün biraz daha sakinim bakalım ama ruh halim değişiyor sürekli.sen de üzülme canım nolur.sen nekadardır istiyorsun bilmiyorum ama benim artık gücüm çok azaldı 5 senelik evliyim ve 3 seneye yaklaşıyor sanırım artık uğraşmaya başlayalı.umarım hepimizin bu hasreti bi an önce son bulur

hala adet olmadım.çok heyecanlıyım çokkkkkkkkk ve hala gözlerim herşeye doluyodelirdim sanırım

canım inşallah olmazsın adet inşaaaaaaaaaallaaaaahRabbim senin yüzünü güldürsün dilerim bu ay.ben dayanamadım yaptım bu sabah idrarda gebelik testi.yapmaz olaydım.kocamaaaan bir negatif.bugün kan tahlili vermeye gitmem lazım ama hiç hevesim kalmadı artık.zaten karnımda da gıcık bir ağrı var.görürüm artık kırmızıları.çok sinirlerim bozuk çoooook.:84:

bu sabah kırmızılar geldi morelim yerlerde.eşime nası sölicem bilmiyorum.geçkten hevesslenmiştik bu sefer.artık heves fallanda kalmadı içimdeee.çatlatma iğnesi vs herşey hikaye

bu sabah kırmızılar geldi morelim yerlerde.eşime nası sölicem bilmiyorum.geçkten hevesslenmiştik bu sefer.artık heves fallanda kalmadı içimdeee.çatlatma iğnesi vs herşey hikaye

canım sana üzülerek katılıyorum.bende bugün kanda baktırdım.1,20 çıktı yani fossssss.adetinin 23, günüymüş 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi doktor.ama o zamana kadar adetim kesin olur.benimde moralim çok bozuk.ne heves ne istek hepsi bitti bende de.iğnede bi işe yaramıyor bence.tedavi falanda olmıcam artık.bıktım herşeyden.

inan bende bıktım herşeyden.sabır sabır ama nereye kadar.psikolojik olarak çöktüm artık her ay manyak gibi umutlanıp fossssssssssssssssssssssssss çıkmasından yoruldum.ne ağladım ne bişey.hala şoktayım yani.ve yeter diyesim var

kemancı , firdevs27 çok üzüldüüüüümm Allah en kısa zamanda bağışlasın bize evlatlarımızı demekten başka bişey gelmiyor elimden Mahrum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç :44:

evet canım bende çok üzgünüm.ama elimden hiç bişey gelmiyor.sadece dua ediyorum.ama o kadar yorgun ve umutsuzum ki kemancının dediği gibi ağlayamıyorum bile.hani abartısız söylüyorum nerdeyse olsa bile sevinemicem o kadar yani.

kemancı , firdevs27 çok üzüldüüüüümm Allah en kısa zamanda bağışlasın bize evlatlarımızı demekten başka bişey gelmiyor elimden Mahrum sen nerelerdesin görünmüyorsun hiç :44:

amin inş dicem ama artık hamile lafı bile duymak istemiyorum.sinirim bozuluyo git gide bi esprisi kalmıyor.tadı kaçıyor be.bi annelimizi bile yaşayamıyoruz.ama isyan etmememk lazım.bunların bilincindeyim ama yoruldum bıktım

al benden de okadar..bütün hevesim kaçtı.biz kovalıyoruz o kaçıyor olayına döndü bu iş.her ay bi ton ilaç kullanmaktan umutla beklemekten kendime acımaktan bıktım

kemancı canım sen kaç senelik evlisin ve ne zamandır istiyorsun?:105:

buralardayım cnm ...kızlarrr yılmak yok olacak ...sabırla inş..

o adetin ilk gününün şokunu çok iyi bilirim...hayırlısı demekten başka çare yok....
ama tedavilere devam lütfen biz pkoluyuz mecburen tedavimizi görmek zorundayız....sabırl duayla arkadaşlar.....

bnm kırmızılar okadar zor sökülüyorki bu ay anlatamam siz yine şanslısınız geldimi? geldi .....bi de ben artık gelsin diye yalvarır durumlardayım...

siz ne zamandır istiyorsunuz.ben bu ay klomene başlayıp başlamayacağıma karar vereemedim çünkü çok canımı sıktı bu durum.karar vermem lazım.

siz ne zamandır istiyorsunuz.ben bu ay klomene başlayıp başlamayacağıma karar vereemedim çünkü çok canımı sıktı bu durum.karar vermem lazım.

canım ben 2006 nın sonunda evlendim nerdeyse 3 seneye yakın bi zamandır istiyoruz.benimde belim kopacak gibi ağrıyor şuanda.bende kararsızım.ama sanırım bu ay devam edemeyeeğim.hiç takatim yok tekradan istanbula gidip uğraşmaya.burdaki doktorlarda yumurta takibi yapamayız diyorlar.ama sen devam et bırakma canım.ben klomeeni önce bi 7 ay kullandım olmadı.ama yumurta takibi yapılmamıştı.doktorumu değiştirdikten sonrada bu ayla beraber 2 ay kullandım.artık hapyutacak halim kalmadı.çok mutsuzum kemancı canım çok.

normal şartlarda benimde iki gün sonra klomene başlamam gerekiyor ve hala karar veremedim bende cnm.canım hiçbişey istemiyor..zaten yeterince sorunum var bide bu beni delirtti:Ssıkılıyorum herşeyden cnm

normal şartlarda benimde iki gün sonra klomene başlamam gerekiyor ve hala karar veremedim bende cnm.canım hiçbişey istemiyor..zaten yeterince sorunum var bide bu beni delirtti:Ssıkılıyorum herşeyden cnm

canım ya kıyamam.zaten herşey üstüste gelir geldi mi.bende hala regl olmadım.siz kaç günde oldunuz kızlar ya.iğneden sonra kaçıncı günde oldunuz?bu saf doktor bana niye 1 hafta sonra testi tekralayalım dedi.insanı boşu boşuna yorup ümitlendiriyorlar.1,20 den ne olur ki.regl olsam da bitse bu çile ya.ömrümü yedi bu iş ömrümü ömrümü

ben 16.gün adet oldum.mahrumcum benimki rahat sökülüyor fakat tek fark adetimin ilk günü sancım olurdu ama bugün üçüncü gün hala sancım var ve miğdem bulanıyor.adet zamanlarımda doymak bilmem ve tatlı çok isterim ne acıkıyorum ne tatlı istiyorum...of offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…