çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

slm kızlar fame kemancı ve fıdevs mahrum nasılsınız umarım hala kafayı yememıssınızdır ben yemeyı bıraktım neyse sızın topıgı bu gun gordum usenmedmı bırıncı sayfadan başladım 22 sayfa okudum benım yaşadıklarımın aynısını yasamıssınız
cok uzuldum ben 30 yasındayım 3.5 senedır evlıyım 2 senedır ıstıyorum polıkıstık rahatsızlıgım var sızın gıbı klomen vs kullandım benım yumurtalar ınatcı ne buyuduler ne gorduler gecen ay doktorum asılama yapcaz dedı ve 13 eylulde adet oldum 4.gunu progen dıe bı ıgneyı karnımdan yapmaya basladım 6 gun yaptım doktor 2 solda 15,13 ve 3 sagda 19,18,22 seklınde yumurta gordu buyuduler dedım sevındım adetın 10.gunu 22 eylul catlatma ıgnesı 2 tane koldan vurundum adetın12.gunu24 eylulde asılama yapıldı doktor progen verdı cocuk tutunsun dıye 3kere gunde kullandımdoktor 15 gun sonra gel test yapalım dedı sızın cektıgınız gıbı kasık agrısı sık ıdrar gogus hassasıyetı bulantı vs vs tum belırtıler vardı ben 17 gun sonra test yaptım 10 ekımde tabıkı sonuc negatıf tabıı 11 ekımde kırmızı kartı yedık bı daha uzuldum doktor dun 12 ekımde doktor geldedı gıttım kıst olusmus ben cocuk olussun ısterken neyse doktor 15 ekımde tekrar gel dedı bu ay kıstler gıtsın dıe dog.kont.hapı kullancakmısım bunları bu kadar nıye ayrıntılarıyla anlattım sızın yasadıgınız herseyı bende yasadım agrıları heyecanı saatlerın adeta gecmemesını gunlerın bıtmemesını esımle cocuk muhabbetlerını cok agır bunlar beee ınanın kafayı yemeden adet olduguma sevınsemmı uzulsemmı anlamadım keske bebek olsaydı heyecanımı paylassydım sızınle uzuntumu dııl ama olmadı rabbım gelecegı gunu baska gun sectı bebeklerımızın sımdı esımde bosver tedavıyı olursa olsun olmassa ıkımız bırbırımıze yeterız dedı onun destegıde olmıycak benı korkutuyo tekrar tedavı surecı yoruldum sımdıden allahım hıc bı kuluna aratmasın hepımızın kucaklarını ıkız 3uz bebeklerle doldursun ınsallah cok agladım uzuldum ama olmayınca olmuyor bundan sonra sıteye gırdınızmı banada msj atın ozelden bende gıreyım dertleselım olurmu okuyunca bastan sona sızı cok yakınım mıs dert ortagım kader arkadsımmıs gıbı hıssettım allah hepımızın yardımcısı olsun hepınızı kocaman opuyorum sevgıyle ve bol umutla kalın

beklemekten ve sabraetmek başka çözüm var!!! çabalamak biz bundan vazgeçmeyelimmm.....
bu ayki klomenle 7-8 tane yumurtan var dedi doktor ve güzel büyümüş dedi yarın iğneni ol dediii....normalde pazar olmam lazımkennn ...ve bu gittiğim başka doktordu eşimin arkadaşıı
(karından baktı:) bu ayda gebelik olmazsa gelecek ay antibiyotik vercem dedii başka iltihap fln varsa oda engel olur dediii.....20 mm yumurta var onu saymıyoz dedi bende nedenki dedimmm ?19 mm üzerindeki yumurtalar döllenmez kalitesiz yumurtadır dedi yeni bişi daha öğrendimm bugünn....bende ne kadar büyük olursa okadar iyi sanardımmmm....
bu ay daha umutluyum inşş olacak olacakkkk.....ALLAHın izniyle.......

çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda bütün evlat hasreti çekenlerin hasretini dindirsin

yalnız değilsin canım merak etme aramıza hoşgeldin

inş canım benim inş.ben bu ay klomene başlamadım ama ağrılarım hala devam ediyor bi türlü randevu alıpta gidemedim dr en azından yumurtalarımın mm sini örenirdim...herşeyi oluruna bıraktım artık

kemancı canım ben bugün doktora gittim mecburen yine.kist var mı diye baktı yokmuş Allahtan.yine klomen yine çatlatma iğnesi diyor 2 ay daha denemem gerekiyormuş.benimde çok ağrılarım var sordum bugün doktora iğneden oluyormuş.bu ay çok sancılı geçiyor adetim ve çok yoğun.bende dün isyanlardaydım ama bu sabah anladım ki doktora gitmeyince daha da strese girip kurup duruyorum herşeyi.rabbim hakımızda hayırlısını versin.dilerim bu ay herşey çok güzel olur hepimiz için....

hoş geldin canım aramızaeşlerimizde ne yapsın ellerinden bişey gelmiyor ki.onlarda umutlanıyorlar olmayıncada boşverelim diyorlar ama eminim içlerinden öyle demiyorlar.hangisi istemez ki baba olmayı.ama Rabbim çok büyük bize de bi çıkış yolu gösterecek.umutsuz yaşanmaz ya umut edeceğiz ve dua.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz evlatlarımıza....

hoş geldin canım.bir tek yumurta yeterli zaten eşinin de sperm tahlilinde bi sorun yoksa tabi ki olabilir neden olmasın.hep iğnenin etkileri onlar ya mahvediyor insanı ama napalım katlanıyoruz herşeye.ilk iğnen mi senin bu ay?

bu ay geçti ama gelecek aya tekrardan başlamalısın bak geçen ayı iki katladı yumurta sayısı hmn yılmak pes etmek yok öyle ilk seferde hayata küserseniz çok yıpranırsınız....
bu arada prengly iğne eşim başka bi şehirden getirtti ve buzla geldi doktorda buzdolabından çıkarttığınızda 3 saat içinde özelliğini kaybeder demiş ...geçen sefer iğnemde hiç böle bişiden
kimse bahsetmedi ve iğneler bi hafta çekmede sıcakta durdu bu konuda bilgisi olan varmı ????siz nasıl muhafaza ettiniz????

canım o doğru gerçekten.ben ovıtrelle olmuştum prengly bulamadığımız için.eczaneden aldığımda yanındada ilacın üstünü kaplayacak şekilde soğuk su dolu matara gibi bişey vardı.ve ben eczaneden çıknca bir iki dakika içinde olmuştum iğneyi.bu ay yine bulamadım iğneyi ovitrellede yokmuş.eşim sipariş etmiş 17 ekimde gelecekmiş.ama ben 24 ekimde olacağım iğneyi o zamana kadar almayayım ordan diyorum onlar ona göre muhafaza ederler.doktora giderken alcam artık.canım inşallah bu ay yolunda gider herşey.sen klomeni günde kaç tane alıyorsun?

ben ovitrelle kullandığımdada buz fln koymamışlardı ya gerizekalımı bunu yapan eczanecilerrr anlamıyorumkiiii..ne kadar sinirlndim anlatamam...bu ilacın soğukta muhafaza edilip edilmiyceğini bilmeyenler başımıza eczaneci olmuşşş....
hay allahımmm yarabbim ....

ben klomeni günde iki tane sabah akşam kullanıyorum ..önceki kullanımlarımda aynı anda iki tane şeklinde alıyordum ....
geçen ay ve bu ay sabah akşam cnmm....
umarım bulursun sende kolaylıklaa ..bakalımmmmkısmet

Bana da doktor çatlatma iğnesi demişti .bende son 3 aydır yumurta var ama döllenme yok malesef ya yaptırıp yaptırmama konusunda tedirginim yaptıranlar varsa yardım edebilir mi bana?

evet cnm öle bişey var eczaneye gittimde buzluktan çıkarmıştı iğneyi hemen vurdu...bir dahaki aya duygularım ne olur bilmemem.yazasım bile yok şuan.sıkıntılı günler geçiriyorum kusura bakmayaın ama hep aklımdasınız

Bana da doktor çatlatma iğnesi demişti .bende son 3 aydır yumurta var ama döllenme yok malesef ya yaptırıp yaptırmama konusunda tedirginim yaptıranlar varsa yardım edebilir mi bana?

valla canım ben de pko var ve yumurtalarım büyümüyor büyümeyincede çatlamıyor.her adetimin 5, günü klomen kullanmaya başlayıp sonrada yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince iğneyi yaptırıyorum.sen bilirsin ama yaptır bence ben geçen ay yaptırdım olmadı gerçi iki yumurta olmasına rağmen ama bu ay yine yaptırıcam.denemekten başka şansımız yok canım.inşallah herşey gönlünce olur...

üzgünüm canım ama bazıları gerçekten hiç bişeyden anlamıyorlar.ben günde 3 tane içeceğim geçen ay ki gibi.inşallah bu ay olur canım.yumurta sayın oldukça fazla maşallah şansın yüksek bence

sayı çok bakalım bu kadar yumurtadan biri işe yarar inş:)))

canım sureklı kullanıyorsun herhalde klomenı olsun ıgneyı olsun kılonda bı farklılık hıssetttınmı :26: ben ılk defa kullandım barız kılo aldım ınanılmaz bı gobek olusttuu
ben 12 ıgne vurundum ertesı akşamda ılışkı onerdı ama verdıgı saatte hıc bı agrım yada akıntım olmadı 12 ıgne oldum ama bu aksam baya belım karnım agrıdı ayaga kalkarken felan sorun yasıorum acaba bu kadar gec catlamıs olabılırmı ve yumurtlama zamanı olmayan agrım suan neden var gogsumun uzları acıo ama o normal ıgneden yazıo ama benım yumurtlama zamanım olmayan agrımın sımdı olması cok garıp degılmı kızlar

offf canım o kilo işinin hiç sorma.ben zaten öyle zayıf biri değilimdir.ama klomen beni mahvetti resmen.herkeste aynı etkiyi göstermez belki ama ben belli aralıklarla nerdeyse 10 12 defa ve dozları artarak kullandım bide bu son 2 ay iğne de eklenmiş olacak.bana baya bi kilo aldırdı ya bide veremiyorum.tiroid problemimde var.bilmiyorum hamile filan kalırsam yuvarlanacağım sanırım yerlerde.valla canım bu yumurtaların işi hiç belli olmuyor.aman çatlasınlarda ne zaman olursa olacak artık.benimde bu ay adetim çok sancılı geçti doktorum iğneden oluyor dedi ama sen de bi sor doktoruna bence.doktor kaç gün ilişki önerdi size.senin tedavi daha değişik sanki.ben ayda bir tane iğne kullanıyorum.canım senin kullandığın iğnenin ismi ne?ovitrelle mi prengly mi yoksa başka bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…