canım ya kıyamam.zaten herşey üstüste gelir geldi mi.bende hala regl olmadım.siz kaç günde oldunuz kızlar ya.iğneden sonra kaçıncı günde oldunuz?bu saf doktor bana niye 1 hafta sonra testi tekralayalım dedi.insanı boşu boşuna yorup ümitlendiriyorlar.1,20 den ne olur ki.regl olsam da bitse bu çile ya.ömrümü yedi bu iş ömrümü ömrümü
ben iğneden 13 gün sonra adet oldum klomen kullanmadım sadece iğne yapıldı..doktorunda bir bildiği vardır herhalde o yüzdden öyle demiştir gerçi doktorların işi belli olmazda sen yinede bunlarla kendini yıpratma canım umudunu yitirme lütfeeeenn
kızlar ben de klomen içtim bu ay 2.klomenim..cok umutsuzum sanki bir ömür olmayacak gibi geliyor bana..umudumu bu kadar erken yitirmem niye acaba?kolayca hamile kalanlar şükretmeli bu derdi cekmeyen anlamıyor bence..kasıklarımda agrı var bu aralar,gögüslerde de bakalım hayırlısı umutsuzlugumun içinde ufak bir umut var tek sebebi de uzun zaman bekleyip pat diye hamile kalanlar onları duyup görünce neden olmasın diyorum bazen..her isteyene versin rabbim inş..
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldun siteye ama bayadır takip ediyorum ve cidden burdanda çokşey öğrendim
benim durumda şöyle tek yumurtalığım var 2 aydır iğneli tedavi görüyorum geçen ay geç çatladığı için yumurtalar olmadı bu arda gonal f kullanmaya başladım 10 adet yumurtam oluştu ve 6 tanesi belli büyüklüğe geldi çatlayabilecek duruma sonra çatlatma iğnesini vurduk baya sancım oldu tek tek çatladıklarını hisettim valla :)))) şimdi çatlatma iğnesinden sonraki 15. Günüm yarın gidip test yaptırıcam belirtilere takılmak istemiyorum ama var bişeyler inşş olmuştur bu ay :44:
benim adetimin beşinci günü ama ben gala belirtileri yaşıyorum kızlar sizede oldumu.güğüslerin ve kasıklarım ağıyor vs vs..testte yapmadım ama döert gün boyunca regl oldum.bugün klomene başlamam gerekiyordu ama içimden gelmiyor ve başlamadım..öle işte
canım benim adet bitti sonunda ama bu ay biraz uzun sürdü kanamam 5. gün biterdi maaşallah 6 günü buldurduk birde iğneden sonra bende göbek kaldı normalde göbeğim yokturda hafif var şimdi ama kasık ağrılarım iğneden bikaç gün sonra bitti sen kan testi yaptırmadın değilmi bence bir an önce tahlil yaptırmalısın canım aklında bişey kalmasın hamileyken adet olan o kadar çok tanıdığım var ki yinede net bilgi için tahlil yaptırmanı önerririm
hayır cnmm hiçbişekilde test yaptıtmadım ama hala belirtileri yaşıyorum.şimdi kafama takıldı evet üstüne görmüş olabilirmiyim diye ama o bile içimden gelmiyor yine negatifi görürüm diye:Sama batmalarım çok fazla ben en iyiysi dr dan randevu alim..bide hamile çıkıyomuşum.şok geçiririm heralde.varsa şuan bir buçuk aylıktır:)
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldun siteye ama bayadır takip ediyorum ve cidden burdanda çokşey öğrendim
benim durumda şöyle tek yumurtalığım var 2 aydır iğneli tedavi görüyorum geçen ay geç çatladığı için yumurtalar olmadı bu arda gonal f kullanmaya başladım 10 adet yumurtam oluştu ve 6 tanesi belli büyüklüğe geldi çatlayabilecek duruma sonra çatlatma iğnesini vurduk baya sancım oldu tek tek çatladıklarını hisettim valla :)))) şimdi çatlatma iğnesinden sonraki 15. Günüm yarın gidip test yaptırıcam belirtilere takılmak istemiyorum ama var bişeyler inşş olmuştur bu ay :44:[/Q
hoşgeldin canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.inşallah hamişsindirve bebeğine kavuşmuşsundur
hayır cnmm hiçbişekilde test yaptıtmadım ama hala belirtileri yaşıyorum.şimdi kafama takıldı evet üstüne görmüş olabilirmiyim diye ama o bile içimden gelmiyor yine negatifi görürüm diye:Sama batmalarım çok fazla ben en iyiysi dr dan randevu alim..bide hamile çıkıyomuşum.şok geçiririm heralde.varsa şuan bir buçuk aylıktır:)
hakkında hayırlısı olsun tatlım seni umutlandırmak istemiyorum ama ne ise durum tahlilde çıkar varsada bebiş yoksa da sen zor geçirdin bu ayı hala ağrıların oluyor herşeyden önce Allah sağlığını versin canım umudunu da asla yitirme Allah'ın mucizesi hiiiçç bitmez bunu unutma
kırmızılar geldi.var bunda da bi hayır.ne üzgünüm ne bişey öyle boşluktayım.zaten başka sorunlarımda var.yol ayrımındayım.
al benden de okadar.işssiz kaldım bide üstüne.bi tonda borç var bide çocuk düşünüyoruz.tedavi bile oalamadım olsamda içimden gelmedi.hadi tuttsa bebeğe nası bakcam.sağlıklı dilimki beş yıl sora çocuk yapim da diyemiyorum.of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza ayın 9 unda çatlatma iğnesi oldum tek yumurtam vardı(20 mm) hamile kalma şansım nedir sizce? iki gündür kasıklarımda kramplar var birde belimde ağrı özellikle sabahları... çok istiyorum anne olmayı lütfen benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?