çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

kızlar ben de klomen içtim bu ay 2.klomenim..cok umutsuzum sanki bir ömür olmayacak gibi geliyor bana..umudumu bu kadar erken yitirmem niye acaba?kolayca hamile kalanlar şükretmeli bu derdi cekmeyen anlamıyor bence..kasıklarımda agrı var bu aralar,gögüslerde de bakalım hayırlısı umutsuzlugumun içinde ufak bir umut var tek sebebi de uzun zaman bekleyip pat diye hamile kalanlar onları duyup görünce neden olmasın diyorum bazen..her isteyene versin rabbim inş..

ben iğneden 13 gün sonra adet oldum klomen kullanmadım sadece iğne yapıldı..doktorunda bir bildiği vardır herhalde o yüzdden öyle demiştir gerçi doktorların işi belli olmazda sen yinede bunlarla kendini yıpratma canım umudunu yitirme lütfeeeenn

o sonucu görünce umut diye bişey kalmadı zaten famecim.benimde bugün 17, gününm bakalım ne zaman olacağım.hayırlısı Allahtan ama artık kafayı sıyırmak üzereyim.milletin çocuklarını severken evladım demesi bile içimi yakıyor.kıskançlık falan değil bu biliyorum ama çok istiyorum ya düşünüyorum Rabbim diyorum artık taşıyamıyorum bana da bir evlat nasib et diyorum.rabbim en kısa sürede bütün isteyenlere versin çekmeyen anlamaz çok zor.artık herkesin 'inanamıyorum hala bebek yok mu sizde ne haylaz çıktınız' gibi salak cümlelerini duymak istemiyorum.insanlar bunu bilerek yapıyor bence.kendilerini tatmin etmek için.herhalde o bebeğin oluş sebebinin kendi kudretleri olduğunu sanıyorlar.ama tek iyi bir tarafı var dostunu düşmanını anlamış oluyorsun.bugüne kadar kimsenin sevincine kederlenmedim ama benim kederim bazılarına sevinç oluyor.ne acı

canım sen bakma bize artık çok yorgunuzda ondan böyle dertlendik.belkide olur bu ay bizede uğur getirmiş olursun.rabbim isteyen herkese versin bir an önce.

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldun siteye ama bayadır takip ediyorum ve cidden burdanda çokşey öğrendim
benim durumda şöyle tek yumurtalığım var 2 aydır iğneli tedavi görüyorum geçen ay geç çatladığı için yumurtalar olmadı bu arda gonal f kullanmaya başladım 10 adet yumurtam oluştu ve 6 tanesi belli büyüklüğe geldi çatlayabilecek duruma sonra çatlatma iğnesini vurduk baya sancım oldu tek tek çatladıklarını hisettim valla :)))) şimdi çatlatma iğnesinden sonraki 15. Günüm yarın gidip test yaptırıcam belirtilere takılmak istemiyorum ama var bişeyler inşş olmuştur bu ay :44:

benim adetimin beşinci günü ama ben gala belirtileri yaşıyorum kızlar sizede oldumu.güğüslerin ve kasıklarım ağıyor vs vs..testte yapmadım ama döert gün boyunca regl oldum.bugün klomene başlamam gerekiyordu ama içimden gelmiyor ve başlamadım..öle işte

bugün itibariyle klomene başladım bakalım bu ayda neler olacakk bekleyip görelimmm.....4. klomen bana uğur getirsin inşşş.....olmadı 5. dahada kullanmam tüpçüye giderim

Son düzenleme:
Allahım yardım et bana.yarın 19, günü olacak iğnenin hala adet olmadım ve kendimi berbat hissediyorum.kan testimin negatif olmasına rağman evet kemancı canım bende aynı şekilde belirtileri yaşıyorum.midem bulanıyor karnım çok acıkıyor.kasıklarım hafif hafif ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha neler neler.offff sıkıldım artık

hoşgeldin aramıza inşallah senden güzel haberler alırız canım hakkında hayırlısı olsun rabbim bebeğini önce karnına sonra kucağına verir inşallah

canım benim adet bitti sonunda ama bu ay biraz uzun sürdü kanamam 5. gün biterdi maaşallah 6 günü buldurduk birde iğneden sonra bende göbek kaldı normalde göbeğim yokturda hafif var şimdi ama kasık ağrılarım iğneden bikaç gün sonra bitti sen kan testi yaptırmadın değilmi bence bir an önce tahlil yaptırmalısın canım aklında bişey kalmasın hamileyken adet olan o kadar çok tanıdığım var ki yinede net bilgi için tahlil yaptırmanı önerririm

hayır cnmm hiçbişekilde test yaptıtmadım ama hala belirtileri yaşıyorum.şimdi kafama takıldı evet üstüne görmüş olabilirmiyim diye ama o bile içimden gelmiyor yine negatifi görürüm diye:Sama batmalarım çok fazla ben en iyiysi dr dan randevu alim..bide hamile çıkıyomuşum.şok geçiririm heralde.varsa şuan bir buçuk aylıktır:)

canım her zaman umut vardır.sen al randevunu git için rahat etsin.bi de varsa süper olur vallabak ben bile umutlanıyorunm hala adet olmadım diye.testin negatif çıkmasına rağmen hemde.perşembe gideceğim bende testi tekrarlatmaya.bi de diyorum adet olmayınca kist oluyormuş ya öyle olursa yandım.Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

hakkında hayırlısı olsun tatlım seni umutlandırmak istemiyorum ama ne ise durum tahlilde çıkar varsada bebiş yoksa da sen zor geçirdin bu ayı hala ağrıların oluyor herşeyden önce Allah sağlığını versin canım umudunu da asla yitirme Allah'ın mucizesi hiiiçç bitmez bunu unutma

saol bitanem ağrılarım devam ediyor ama hala randevu alamadım hep dolu hastaneler.bu ay özele gidemicem.bide dün gece süt testini denedim bişi çıkmadı:)

kırmızılar geldi.var bunda da bi hayır.ne üzgünüm ne bişey öyle boşluktayım.zaten başka sorunlarımda var.yol ayrımındayım.

kırmızılar geldi.var bunda da bi hayır.ne üzgünüm ne bişey öyle boşluktayım.zaten başka sorunlarımda var.yol ayrımındayım.

al benden de okadar.işssiz kaldım bide üstüne.bi tonda borç var bide çocuk düşünüyoruz.tedavi bile oalamadım olsamda içimden gelmedi.hadi tuttsa bebeğe nası bakcam.sağlıklı dilimki beş yıl sora çocuk yapim da diyemiyorum.of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım valla çıldırmak üzereyim artık.borç bini aştı bizdede.ev kredisi evin diğer ihtiyaçları.bırak bi de bende çalışmıyorum.aynen para bulup doğru dürüst tedavi bile olamıyoruz.çocuk bakmak şurdan gelsin.ama olmuyor işte facebook a girip milletin çocuklarını görünce depreşiyor yine yaram.tedavi olmadan çocuğum olmayacak biliyorum ama ne madden ne manen gücüm yok koşuşturmaya.Allahtan güç kuvvet istiyorum sadece artık.olmayacaksa hiçbir zaman sabır bir de...

Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza ayın 9 unda çatlatma iğnesi oldum tek yumurtam vardı(20 mm) hamile kalma şansım nedir sizce? iki gündür kasıklarımda kramplar var birde belimde ağrı özellikle sabahları... çok istiyorum anne olmayı lütfen benim için dua edin.

hoşgeldin ağrıların normal hatta biraz akıntında artmış olabilir iğneden kaynaklanıyor tek yumurtaya gelince hamile kalma şansını sadece yaradan bilir normaldde bir yumurta bir sperm yetiyo zaten Allah verddikten sonra o da yeter sana bazı arkadaşların 3 tane 4 tane yumurtası oluşuyor ama sonuç hüsran rabbimiz katından sana da bizlere de hayırlı nesiller versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…