çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

a, post: 37541642, member: 628252"]test yapmama gerek kalmadı dün hasta oldum cumartesi tekrar gidecem dr iki defadır çatlatma iğnesinde başarısız olduk kısmet artık ne yapalım ;(
Allahim en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bizlere dayanma gücüm kalmadı psikoloji sifir. Benim çatlatma İgnesinde ilk ayım ama hiç umudum yok[/QUOTE]
NE KADARLIK EVLİSİNİZ SİZ ... ?

sa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bizlere dayanma gücüm kalmadı psikoloji sifir. Benim çatlatma İgnesinde ilk ayım ama hiç umudum yok
NE KADARLIK EVLİSİNİZ SİZ ... ?[/QUOTE]
1,5 senelik ama 1 senedir olmuyor 4 aydırda klomen kullaniyorum. Siz ne kadarlik?

NE KADARLIK EVLİSİNİZ SİZ ... ?
1,5 senelik ama 1 senedir olmuyor 4 aydırda klomen kullaniyorum. Siz ne kadarlik?[/QUOTE]

biz 6 aylık evliyiz dr hiç bi sorun yok dio kafana takma olur dedi bugün bide bana hem eşin hemde sen keçiboynuzu iç dedi yine klomene başladım kesin bide çatlatma iğnesi verir yine....

1,5 senelik ama 1 senedir olmuyor 4 aydırda klomen kullaniyorum. Siz ne kadarlik?

biz 6 aylık evliyiz dr hiç bi sorun yok dio kafana takma olur dedi bugün bide bana hem eşin hemde sen keçiboynuzu iç dedi yine klomene başladım kesin bide çatlatma iğnesi verir yine....[/QUOTE]
Klomenle beraber günde 5-6 kuru incir ye başka forumda arkadaşın biri yumurtası iyi gelişsin kalitesi iyi olsun diye incir yemiş şuan hamile istersen netten araştır. Bu ay adet olursam inşallah olmam kuru inciri deniycem

ewet kızlar ovitrelle yaptıran varmı son zamanlarda kaç gün ilişki önerdi drnuz. ben çarşamba yaptırdım 2 gün oldu .bugünde mi olsa yoksa gün aşırımı devam etsem ne dersiniz

selam arkadaşlar bende 3,5 yıllık evliyim 2yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama hiç olmadı rahim filmide çekildim klomende kullandım ama bu ay ilkkez klomenle çatlatma iğnesi birlikte kullandım.12 kasımda vuruldum 14.gün akşamı idrar testi yaptım sabah çok silik bi çizgi oldu 15.gün kan tahlili yaptırdım 6.668 çıktı. 16.gün tekrar kan tahlili yaptırdım 2.1 çıktı ne yapmam lazım adetim hep 28 gün arayla olur bugün 29 gün oldu daha gelmedi hiç bişey hissetmiyorum belirti yok sadece çok akıntım var 17. Günün bugün hala adet olmayınca bi test daha yaptım yine çok silik bi çizgi çıktı sizce nedir bu?

Canım senin sonucunu merak ettim.. olumlu mu ? inşAllah bebeğin seninledir..
Malesef olmadi yine canim 19 ay oldu hic bi sorun yok cok sukur ama insanlar değişik bakiyolar artik kendimi çok kötü hissediyorum artik

Malesef olmadi yine canim 19 ay oldu hic bi sorun yok cok sukur ama insanlar değişik bakiyolar artik kendimi çok kötü hissediyorum artik
Üzme sakın kendini canım.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat evlat nasip etsin inşallah.. Ne yapıyorsun peki bu ay?? Gittin mi doktora

Üzme sakın kendini canım.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat evlat nasip etsin inşallah.. Ne yapıyorsun peki bu ay?? Gittin mi doktora
Bu ay esim gitmemi istemedi sorun yok zaten ne ilac kullanip duruyon rabbim hayirlisiyla verir dedi gondermedi canim ama keci boynuzu pekmezi içiyorum bu ay bakalim artik yumurtlama gunlerinede az kaldi hayirlisiyla insallah bu ay hamis kaliriz bizde sen napiosun cnm

[QUOTEat 01, post: 38050446, member: 641431"]selam arkadaşlar bende 3,5 yıllık evliyim 2yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama hiç olmadı rahim filmide çekildim klomende kullandım ama bu ay ilkkez klomenle çatlatma iğnesi birlikte kullandım.12 kasımda vuruldum 14.gün akşamı idrar testi yaptım sabah çok silik bi çizgi oldu 15.gün kan tahlili yaptırdım 6.668 çıktı. 16.gün tekrar kan tahlili yaptırdım 2.1 çıktı ne yapmam lazım adetim hep 28 gün arayla olur bugün 29 gün oldu daha gelmedi hiç bişey hissetmiyorum belirti yok sadece çok akıntım var 17. Günün bugün hala adet olmayınca bi test daha yaptım yine çok silik bi çizgi çıktı sizce nedir bu?[/QUOTE]
Silik cizgi varsa ümitlendirmek istemem ama olduğuna işaret. 1 hafta geçmiş nerdeyse sonucunu merak ettim. ayni durumdayiz bende rahim filmi çekindim ne zaman çekindin rahim filmini

Çörekotu ve bal karışımını da yap, eşine bitter çikolata yedir :) birde eşinde keçiboynuzu yesin.. Benim yumurta tembelliğim var.. Dün adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok inşallah olmaz da

Çörekotu ve bal karışımını da yap, eşine bitter çikolata yedir :) birde eşinde keçiboynuzu yesin.. Benim yumurta tembelliğim var.. Dün adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok inşallah olmaz da
Himm denerim dediklerini canım cok sagol inşallah ise yararlar umarım adet olmamisindir olmazsinda guzel haberini bekliyoruz inşallah :)

Himm denerim dediklerini canım cok sagol inşallah ise yararlar umarım adet olmamisindir olmazsinda guzel haberini bekliyoruz inşallah :)
Hala gelen giden yok inşallah olmaz da.. Bugün 3.gün olcak adet geçeli.. Pazartesi'ye kadar olmazsam tahlile gidicem.. Rabbim hayırlısını sağlıkçısını versin inşallah..:)

Hala gelen giden yok inşallah olmaz da.. Bugün 3.gün olcak adet geçeli.. Pazartesi'ye kadar olmazsam tahlile gidicem.. Rabbim hayırlısını sağlıkçısını versin inşallah..:)
Amin amin insallah cnm ya hayirlisiyla versin hepimize :)

Ben hastalimi 14. gununde ovitrelle ignesi oldum, igneyi vurulduktan sonra 17. gunum ve daha hasta olmadim yarin test yapicam bakalim hayirlisi

Arkadaslar merhaba bir kutu klomen kullandim bittu ve bu sabah pregnly catlatma ignesi vuruldum fakat koldan yaptilar sizce bi sonuc verir mi . Iki tane yumurtam gelismis 19 mm boyunda

merhaba arkadaşlar bende 12si cuma gunu genel bı kontrole gıttım yumurtalıklarımda hiçbi sorun yok dedı doktor pazar ilişkıye gır pazartesı yıne gel bakalım çatlama olmuşmu dedı..ve dun gittim saat 5 te çatlama ıgnesı vuruldum yumurtam tam kıvamına gelmış hemen olsun istıyorsan bence çatlatalım dedı doktorum sagdan ve soldan kasık ustune vuruldum 36 saat sonra gun aşırı dedı doktorum ama 36 saat içindemı yanı salı ve çarşamba dedı doktor ama saatleri tutturabılırz inş:)

bırde bu ıgneyı olduk ama reglı donemımı etkılermı normalde herayın 2snde oluyorum 6 gun suruyor 10ndan balıyorum 2 gun arayla ayın17se kadar ilişkı yaşıyorum eşimle ılk defa kasımda bukadar duzenlı ılışkı oldu ama malasef bebeiş olmadı duzenım ınş bozulmaz bu ıgneden sonra ılk defa aşı yaptırdım bakalım ınş tutar

Arkadaslar merhaba bir kutu klomen kullandim bittu ve bu sabah pregnly catlatma ignesi vuruldum fakat koldan yaptilar sizce bi sonuc verir mi . Iki tane yumurtam gelismis 19 mm boyunda

allah hayırlısını versin tabiki inşallah olur benim kardeşimde kolundan oldu birazcık morarmış sanırım doktordan dolayı ama şuanda 3.5 aylık hamile dilerim sendede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…