a, post: 37541642, member: 628252"]test yapmama gerek kalmadı dün hasta oldum cumartesi tekrar gidecem dr iki defadır çatlatma iğnesinde başarısız olduk kısmet artık ne yapalım;(
NE KADARLIK EVLİSİNİZ SİZ ... ?[/QUOTE]sa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bizlere dayanma gücüm kalmadı psikoloji sifir. Benim çatlatma İgnesinde ilk ayım ama hiç umudum yok
1,5 senelik ama 1 senedir olmuyor 4 aydırda klomen kullaniyorum. Siz ne kadarlik?[/QUOTE]NE KADARLIK EVLİSİNİZ SİZ ... ?
1,5 senelik ama 1 senedir olmuyor 4 aydırda klomen kullaniyorum. Siz ne kadarlik?
Canım senin sonucunu merak ettim.. olumlu mu ? inşAllah bebeğin seninledir..Merhaba kızlar ben bu ayin 13 nde ovitrelle ignemi vuruldum yani bugün 9. Günüm bakalım hayırlısı olsun inşallah
MalesefCanım senin sonucunu merak ettim.. olumlu mu ? inşAllah bebeğin seninledir..
Üzme sakın kendini canım.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat evlat nasip etsin inşallah.. Ne yapıyorsun peki bu ay?? Gittin mi doktoraMalesefolmadi yine canim 19 ay oldu hic bi sorun yok cok sukur ama insanlar değişik bakiyolar artik kendimi çok kötü hissediyorum artik
Bu ay esim gitmemi istemedi sorun yok zaten ne ilac kullanip duruyon rabbim hayirlisiyla verir dedi gondermedi canim ama keci boynuzu pekmezi içiyorum bu ay bakalim artik yumurtlama gunlerinede az kaldi hayirlisiyla insallah bu ay hamis kaliriz bizde sen napiosun cnmÜzme sakın kendini canım.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat evlat nasip etsin inşallah.. Ne yapıyorsun peki bu ay?? Gittin mi doktora
Çörekotu ve bal karışımını da yap, eşine bitter çikolata yedir :) birde eşinde keçiboynuzu yesin.. Benim yumurta tembelliğim var.. Dün adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok inşallah olmaz daBu ay esim gitmemi istemedi sorun yok zaten ne ilac kullanip duruyon rabbim hayirlisiyla verir dedi gondermedi canim ama keci boynuzu pekmezi içiyorum bu ay bakalim artik yumurtlama gunlerinede az kaldi hayirlisiyla insallah bu ay hamis kaliriz bizde sen napiosun cnm
Himm denerim dediklerini canım cok sagol inşallah ise yararlar umarım adet olmamisindir olmazsinda guzel haberini bekliyoruz inşallah :)Çörekotu ve bal karışımını da yap, eşine bitter çikolata yedir :) birde eşinde keçiboynuzu yesin.. Benim yumurta tembelliğim var.. Dün adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok inşallah olmaz da
Hala gelen giden yok inşallah olmaz da.. Bugün 3.gün olcak adet geçeli.. Pazartesi'ye kadar olmazsam tahlile gidicem.. Rabbim hayırlısını sağlıkçısını versin inşallah..:)Himm denerim dediklerini canım cok sagol inşallah ise yararlar umarım adet olmamisindir olmazsinda guzel haberini bekliyoruz inşallah :)
Amin amin insallah cnm ya hayirlisiyla versin hepimize :)Hala gelen giden yok inşallah olmaz da.. Bugün 3.gün olcak adet geçeli.. Pazartesi'ye kadar olmazsam tahlile gidicem.. Rabbim hayırlısını sağlıkçısını versin inşallah..:)
Arkadaslar merhaba bir kutu klomen kullandim bittu ve bu sabah pregnly catlatma ignesi vuruldum fakat koldan yaptilar sizce bi sonuc verir mi . Iki tane yumurtam gelismis 19 mm boyunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?