kaçıncı günün bugün
birde kızlare iğneyi vurulduktan sonra değişiklik hissetinizmi.benim belim ve yumurtalıklarım ağrıyor.ilişkiden sorada yumurtalıklarım pıt pıt attı:)))ne demekse artıkkk
mrb kemancı inş. bu ay yumurtlaman olcak ya yumurtaların heycanlanmıştır o yüzden pıt pıt atmıştırbenim de ilk iki günümde bel kasık ve karın ağrım oldu göğüslerim şişti adet olcakmışım gibi hissettim yoğun akıntı vardı bugün azaldı:44: kızlar birde sorum olcak yumrtlama gününüzde ilişki esnasında yumurtalıklarınızda ağrı hissediyor musunuz benim basınç şeklinde ağrım oluyo patlıcakmış gibi sizce normal midir???
canım 12 sinde vuruldum iğneyi. 14 çarşamba çatladı. bu gün 10. gün.
arkadaşlar şimdi belli günlerde ilişkiye girmemiz gerekiyor ya.sizinde eşleriniz heyecanlanıyormu.sonuçta isteğe bağlı değil zorunlu bi ilişki yaşıyoruz.zorunlu oluncada insan kendini kasıyor buda spermlerin hızını vs engellermi acaba..delircem iki gündür.adam heyecandan konsantre olamıyor
canım hormonlarımız direk beyinden alıyo sinyali o nedenle konsantre olamaması normal artık bebiş mi yoksa sen mi heycanlandırıyosun onu bilememelbetteki bu durum stres yaratır her iki taraf için bunun kötü etkilerini azaltmaksa bizim elimizde romantik bir ortam hazırlamanı tavsiye ederim eşini tanıyosundur onun hoşlanacağı ve sevginizi duygularınızı hissedin hissettirin bebeği düşünmemeye çalışın inş. dünyaya geldikleri zaman fazlasıyla bebişlerimizi düşüncez zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum ardından koyu renkte akıntı geldi..sizdede böle oldumu..tüm iğne yaptıranlar buraya toplanalım ve geri sayımı beraber yapalımmm
arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum ardından koyu renkte akıntı geldi..sizdede böle oldumu..tüm iğne yaptıranlar buraya toplanalım ve geri sayımı beraber yapalımmm
arkadaşlar şimdi belli günlerde ilişkiye girmemiz gerekiyor ya.sizinde eşleriniz heyecanlanıyormu.sonuçta isteğe bağlı değil zorunlu bi ilişki yaşıyoruz.zorunlu oluncada insan kendini kasıyor buda spermlerin hızını vs engellermi acaba..delircem iki gündür.adam heyecandan konsantre olamıyor
evet yaa aynı sey bendede oldu hatta bızım bellı gün belli saatler sık yapmaktan heralde bazı sıkıntılar yasadık neysekı bitti ama gercekten insan kendini zorunlu hissediyo bu yüzden konsantre olamıyo
ateşime göre bnmde yumurtam bugün çatladı ....
sadece eşlerimiz değil bizde artık cinsellikten soğuduk sadece bebek için birliktelikler olmaya başlıyor...işimiz zor ALLAH kolaylık versin....
ayşe 27 kahve rengi lekelenme ya yerleşmeden yada yumurta çatladığında olur tabi bu durum her kez için geçerli değil eğer reglin yakınsa yerleşme kanaması olabilir ...
ve umarım öyledir......
ateşini nasıl ölçüyosun.normal termometreyle oluyormu..
dijital termometreyle ağızdan...sabah yataktan kalkmadan 6 ile 8 arası ölçüyorum.....
kızlar ya devlet memurları tüp bebek için kaç lra ödüyor devlet hastanelerine bilen varmı
pahalı mı bu termometre?ve ateşin ne kadar olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?