çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

birde kızlare iğneyi vurulduktan sonra değişiklik hissetinizmi.benim belim ve yumurtalıklarım ağrıyor.ilişkiden sorada yumurtalıklarım pıt pıt attı:)))ne demekse artıkkk

mrb kemancı inş. bu ay yumurtlaman olcak ya yumurtaların heycanlanmıştır o yüzden pıt pıt atmıştır benim de ilk iki günümde bel kasık ve karın ağrım oldu göğüslerim şişti adet olcakmışım gibi hissettim yoğun akıntı vardı bugün azaldı:44: kızlar birde sorum olcak yumrtlama gününüzde ilişki esnasında yumurtalıklarınızda ağrı hissediyor musunuz benim basınç şeklinde ağrım oluyo patlıcakmış gibi sizce normal midir???

ağzından bal damlıyor canım benim:)))))inşalahsenin durumunun aynısını bende yaşıyorum evet aynı patlıcak gibi.korkulcak bişey yok

canım 12 sinde vuruldum iğneyi. 14 çarşamba çatladı. bu gün 10. gün.

canım olumlu düşün olumlu olsun..pozitif düşünelim her daim ve herzaman hayırlısını dileyelim.senin için ve bizm gibi olan bütün kadınlar için dua ediyorum..sonuç ne olursa olsun bizimle paylaş.az kalmış öğrenmene

arkadaşlar şimdi belli günlerde ilişkiye girmemiz gerekiyor ya.sizinde eşleriniz heyecanlanıyormu.sonuçta isteğe bağlı değil zorunlu bi ilişki yaşıyoruz.zorunlu oluncada insan kendini kasıyor buda spermlerin hızını vs engellermi acaba..delircem iki gündür.adam heyecandan konsantre olamıyor

canım hormonlarımız direk beyinden alıyo sinyali o nedenle konsantre olamaması normal artık bebiş mi yoksa sen mi heycanlandırıyosun onu bilemem elbetteki bu durum stres yaratır her iki taraf için bunun kötü etkilerini azaltmaksa bizim elimizde romantik bir ortam hazırlamanı tavsiye ederim eşini tanıyosundur onun hoşlanacağı ve sevginizi duygularınızı hissedin hissettirin bebeği düşünmemeye çalışın inş. dünyaya geldikleri zaman fazlasıyla bebişlerimizi düşüncez zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

biliyorum tatlım.hatta az önce msj attım babası gece çok heyecanlıydın heralde diye.amannnn sölemez olaydımmbi sürü iş koşturuyomuşta yorgunmuşta kafası doluymuşta muş muş muş itiraf etmiyor ama ilk kez onu böle heyecanlı görüyorum..elimden geleni yapacağım bu gece

arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum ardından koyu renkte akıntı geldi..sizdede böle oldumu..tüm iğne yaptıranlar buraya toplanalım ve geri sayımı beraber yapalımmm

merhaba bende catlatma ignesi yaptırdım bu ay icinde fakat hemen aredından degilde hastakıgıma yakın kahve leke oldu ama devam etmedi bitti şimdi bekliyorum bakalım ne olucak...

arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum ardından koyu renkte akıntı geldi..sizdede böle oldumu..tüm iğne yaptıranlar buraya toplanalım ve geri sayımı beraber yapalımmm

merhaba bende catlatma ignesi yaptırdım bu ay icinde fakat hemen ardından degilde hastalıgıma yakın kahve leke oldu ama devam etmedi bitti şimdi bekliyorum bakalım ne olucak...

mrb nilufer hanım bende bu ay icerisinde igne yaptırdım fakat hemen ardıdan degılde baya sonra kahve leke oldu fakat devam etmedi bakalım ne olucak şimdi beklıyorum

evet yaa aynı sey bendede oldu hatta bızım bellı gün belli saatler sık yapmaktan heralde bazı sıkıntılar yasadık neysekı bitti ama gercekten insan kendini zorunlu hissediyo bu yüzden konsantre olamıyo

evet yaa aynı sey bendede oldu hatta bızım bellı gün belli saatler sık yapmaktan heralde bazı sıkıntılar yasadık neysekı bitti ama gercekten insan kendini zorunlu hissediyo bu yüzden konsantre olamıyo

inş sendende güzel hbrler alırız arkadaşım.sorma ya o sıkıntıları bilmezmiyim benimkininde saatleri belliydi.poff gerçekten ne zormuş bebiş yapmak

ateşime göre bnmde yumurtam bugün çatladı ....
sadece eşlerimiz değil bizde artık cinsellikten soğuduk sadece bebek için birliktelikler olmaya başlıyor...işimiz zor ALLAH kolaylık versin....
ayşe 27 kahve rengi lekelenme ya yerleşmeden yada yumurta çatladığında olur tabi bu durum her kez için geçerli değil eğer reglin yakınsa yerleşme kanaması olabilir ...
ve umarım öyledir......

ateşini nasıl ölçüyosun.normal termometreyle oluyormu..

pahalı mı bu termometre?ve ateşin ne kadar olması gerekiyor

yok tatlım 3 -5 milyon bişiii....
ateşini regl gününden ölçmeye başla cnm ve not et yapabilirsen çizelge hazırla...normalde aynı seyirde giden ateşin çatlama olduğu zaman düşer....mesela bnm 36.5 fln olan ateşim
bugün 36.3 gösterdi .....bu yöntemi bir ay boyunca devam edeceksin ve gebe kalınılırsa regl olamaya yakın dahada yükseliyor ama gebe kalınmadıysa düşüyor böyle oluncada insan
hayallere kapılamadan regl olmayı bekliyor...
bu arada yaşım 27 ...hiç gebe kalamadım .......3 yıla yakındır istiyoruz ...aşılama ve tüp bebek denemedim ......
ilaç ve kürlerden yola çıktım eğer olmassa ki ALLAHIN izniyle gerek kalmaz inş..2012 aşılama ve tüp bebk yılım.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…