kızlar ya devlet memurları tüp bebek için kaç lra ödüyor devlet hastanelerine bilen varmı
yok tatlım 3 -5 milyon bişiii....
ateşini regl gününden ölçmeye başla cnm ve not et yapabilirsen çizelge hazırla...normalde aynı seyirde giden ateşin çatlama olduğu zaman düşer....mesela bnm 36.5 fln olan ateşim
bugün 36.3 gösterdi .....bu yöntemi bir ay boyunca devam edeceksin ve gebe kalınılırsa regl olamaya yakın dahada yükseliyor ama gebe kalınmadıysa düşüyor böyle oluncada insan
hayallere kapılamadan regl olmayı bekliyor...
bu arada yaşım 27 ...hiç gebe kalamadım .......3 yıla yakındır istiyoruz ...aşılama ve tüp bebek denemedim ......
ilaç ve kürlerden yola çıktım eğer olmassa ki ALLAHIN izniyle gerek kalmaz inş..2012 aşılama ve tüp bebk yılım.....
bende alayım ozaman şu termometreden..dijital mi bunlar..şimdi başlasam olur değilmi.3 gün önce iğne vuruldum.bende 26 yaşındayım senin gii hiç hamile kalamadım( inş tüb bebek vs gerek kalmazz.buna gücümde yok zaten
günaydın kızlar bilginiz vardır çatlatma iğnesinden hemen sonra kan tahlili yapılsa kandaki hcg değerinde bir yanılma olabilir mi?? ben iğneden öncede hamile kalmış olaqbilirim iğneyi yaptırdığım gün çok kötü mide bulantım vardı halada devam ediyo gidip testte yaptıramıyorum iğnenin etkisiyle yanlış sonuç çıkarsa diye bilenler cevaplasın lütfen :2: :2:
evt dijital bütün eczanelerde var..ölçmeye başla tabiki en azından reglin gelicekmi gelmicekmi onu takip edersinn...gelecek ayla kıyaslama yaparsın (umarım gelecek aya gerek kalmaz)))
bu arada ben agnucaston diye bi ilaç kullanıyorum doktora danıştım kullanabilirsin dedi pkolular için ideal bi ilaç..kullanmanı tavsiye ederim.....tamame bitkisel hayıt tohumunun ilaç haline getirilmiş hali ve pahalı değil 10 lira ......
Merhaba kizlar gunlerdir bu sitede catlatma ignesi yaptiranlari ariyordum... bende 14 eylulde igne oldum ve bekliyorum cok heyecanliyim
Merhaba kizlar gunlerdir bu sitede catlatma ignesi yaptiranlari ariyordum... bende 14 eylulde igne oldum ve bekliyorum cok heyecanliyim
tşk ederim canım dediğin ilacı ve termometreyi araştırcam.ya benim iki gündür çok belim ağrıyo midem bulanıyo ve sürekli idrara çıkıyorum.iğnenin yan etkilerimi bunlar.sizde de oluyormu
merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım ve bu gün 15. gün yumurtam 13mm olmuş dr pazartesi tekrar çağırdı eğer çatlama olmazsa iğne verecem dedi size sorum olacaktı; sizlerde yumurta büyürken kasıklarınızda ağrı oldu mu acaba ve günde kaç mm büyüyor bilginiz var mı kızlar
zaten en önemli belirti kasık ağrısıdır...ben bu ay klomen kullanırken birden fazla yumurtam oluştuğundan adım gibi emindim ve doktor 4 tane dediğin hiç şaşırmadım...
ben aynı zamnda bal ,çörekotu,tarçın karışımıda yedim...ve agnucaston kullandım bunlarında etkisi olduğunu düşünüyorum çünki diğer kullndığımda iki tane oluşmuştu..yumurta bir günde 3 mm büyüyebilir burda okumuştum ordan söylüyorum....
aynı zmanda çok incir yedim bu ay......
canım tşk ederim bende pko luyum ve önceki ay klomeni günde 2 tane içtim bu fazla büyümedi 9 mm de kalmıştı bu kez günde 4 içtim büyümesini bekliyorum yazılarınızda okuduğum kadarıyla ilişki esnasında basınç gibi bişi oluyormuş o bende de oldu sanırım normal bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık
bendede var pko .....seninki biraz daha tembel galiba ama bnm uyguladıklarımı dene derim özelliklede incir yemek ve dediğim ballı karışımı ye farkı göreceksin .....
umarım herşey güzel olur amin...
psikolojikte olabilir iğnenin yan etkiside vücudunu çok dinleme ...yoksa her ay aynı şeyleri yaşamaya başlarsın...bende bu şekilde olmaya bşladığı için söylüyorum..
belirtiler için çok erken yanii .....
tatlım hamilelikten bahsetmiyorumki belki daha hamile bile kalmadım tabiki belirti vermez.ben iğnede hcg hormonu var ya acaba o yüzden mi böle ağrı çekiyorum sizde de oluyormu dye sordum.artık bu gebelik konuusnda yakında mastırımı yapıcam:)psikolojik değil yani günüm geçse evet psikolojik öle düşünüyorum derim ciddi ciddi yaşıyorum bunları.ama prsopektüde yan etkiler yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?