çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

kızlar ya devlet memurları tüp bebek için kaç lra ödüyor devlet hastanelerine bilen varmı

bu konuda devlet memuru veya normal işçi ayrımı varmı bilmiyorum ama .....yapan hastaneye göre fiyatlar değişiyor ama ortalama 5 bin desek devlet bunun 2.5 flnını ödüyor diye biliyorum ....bununla ilgili detaylı bilgi veren bi site var ama adını hatırlayamıyorum....konu aç istersen veya ilgili konuları forumda incele bişiler bulursun...

bende alayım ozaman şu termometreden..dijital mi bunlar..şimdi başlasam olur değilmi.3 gün önce iğne vuruldum.bende 26 yaşındayım senin gii hiç hamile kalamadım( inş tüb bebek vs gerek kalmazz.buna gücümde yok zaten

evt dijital bütün eczanelerde var..ölçmeye başla tabiki en azından reglin gelicekmi gelmicekmi onu takip edersinn...gelecek ayla kıyaslama yaparsın (umarım gelecek aya gerek kalmaz)))
bu arada ben agnucaston diye bi ilaç kullanıyorum doktora danıştım kullanabilirsin dedi pkolular için ideal bi ilaç..kullanmanı tavsiye ederim.....tamame bitkisel hayıt tohumunun ilaç haline getirilmiş hali ve pahalı değil 10 lira ......

günaydın kızlar bilginiz vardır çatlatma iğnesinden hemen sonra kan tahlili yapılsa kandaki hcg değerinde bir yanılma olabilir mi?? ben iğneden öncede hamile kalmış olaqbilirim iğneyi yaptırdığım gün çok kötü mide bulantım vardı halada devam ediyo gidip testte yaptıramıyorum iğnenin etkisiyle yanlış sonuç çıkarsa diye bilenler cevaplasın lütfen :2: :2:

yanıltıcı olabilir....çünkü iğnenin içeriğindede hcg hormonu var....iğneden önce hamile kalma olayı nasıl oluyoki doktor yumurtalıklarına bakmadı???
regline kaç gün var?????

tşk ederim canım dediğin ilacı ve termometreyi araştırcam.ya benim iki gündür çok belim ağrıyo midem bulanıyo ve sürekli idrara çıkıyorum.iğnenin yan etkilerimi bunlar.sizde de oluyormu

Merhaba kizlar gunlerdir bu sitede catlatma ignesi yaptiranlari ariyordum... bende 14 eylulde igne oldum ve bekliyorum cok heyecanliyim

CANIM HATTA ŞİMDİ ALDIM TERMOMETREYİ..sabah saatinde yapıcam değilmi yataktan kalkmadan.pzt iğne oldum bu saatten sonra ölçmem faydalı değilmi

Merhaba kizlar gunlerdir bu sitede catlatma ignesi yaptiranlari ariyordum... bende 14 eylulde igne oldum ve bekliyorum cok heyecanliyim

burayı bulmana sevindim canım.bende 19 eylülde iğnemi oldum ve çok heyecanlıyım sanırım ilk kez iğne vurdurduğum için.sonuçta bu şekilde tedavi uygulamamıştım daha önce.sadece klomen kullanıyodum

tşk ederim canım dediğin ilacı ve termometreyi araştırcam.ya benim iki gündür çok belim ağrıyo midem bulanıyo ve sürekli idrara çıkıyorum.iğnenin yan etkilerimi bunlar.sizde de oluyormu

psikolojikte olabilir iğnenin yan etkiside vücudunu çok dinleme ...yoksa her ay aynı şeyleri yaşamaya başlarsın...bende bu şekilde olmaya bşladığı için söylüyorum..
belirtiler için çok erken yanii .....

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım ve bu gün 15. gün yumurtam 13mm olmuş dr pazartesi tekrar çağırdı eğer çatlama olmazsa iğne verecem dedi size sorum olacaktı; sizlerde yumurta büyürken kasıklarınızda ağrı oldu mu acaba ve günde kaç mm büyüyor bilginiz var mı kızlar

zaten en önemli belirti kasık ağrısıdır...ben bu ay klomen kullanırken birden fazla yumurtam oluştuğundan adım gibi emindim ve doktor 4 tane dediğin hiç şaşırmadım...
ben aynı zamnda bal ,çörekotu,tarçın karışımıda yedim...ve agnucaston kullandım bunlarında etkisi olduğunu düşünüyorum çünki diğer kullndığımda iki tane oluşmuştu..yumurta bir günde 3 mm büyüyebilir burda okumuştum ordan söylüyorum....
aynı zmanda çok incir yedim bu ay......

canım tşk ederim bende pko luyum ve önceki ay klomeni günde 2 tane içtim bu fazla büyümedi 9 mm de kalmıştı bu kez günde 4 içtim büyümesini bekliyorum yazılarınızda okuduğum kadarıyla ilişki esnasında basınç gibi bişi oluyormuş o bende de oldu sanırım normal bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık

bendede var pko .....seninki biraz daha tembel galiba ama bnm uyguladıklarımı dene derim özelliklede incir yemek ve dediğim ballı karışımı ye farkı göreceksin .....
umarım herşey güzel olur amin...

bendede var pko .....seninki biraz daha tembel galiba ama bnm uyguladıklarımı dene derim özelliklede incir yemek ve dediğim ballı karışımı ye farkı göreceksin .....
umarım herşey güzel olur amin...

bu ay denemek istemedim canım sanırım tembeller birazcık ama salı günü gitmiştim dr görememişti bu gün o büyüklükte gördü hayırlısı bakalım

bu ay olmazsa eğer bende denerim bu karışımı canım ayrıca diyet uyguluyorum bende kilo vermemi söyledi doktor sanırımda birazcık verdim gibi pazartesi ne diyecek bakalım

tatlım hamilelikten bahsetmiyorumki belki daha hamile bile kalmadım tabiki belirti vermez.ben iğnede hcg hormonu var ya acaba o yüzden mi böle ağrı çekiyorum sizde de oluyormu dye sordum.artık bu gebelik konuusnda yakında mastırımı yapıcam:)psikolojik değil yani günüm geçse evet psikolojik öle düşünüyorum derim ciddi ciddi yaşıyorum bunları.ama prsopektüde yan etkiler yazmıyor

arkadaşlar iğneyi yaptıralı bugün 10 gün oldu test yapsam acaba gerçek sonuç çıkarmı yani iğnenin etkisi gitmişmidir

anladım cnmm....bnm iğnede yazıyordu ama attım prospektüsü :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…