arkadaşlar iğneyi yaptıralı bugün 10 gün oldu test yapsam acaba gerçek sonuç çıkarmı yani iğnenin etkisi gitmişmidir
arkadaşlar iğneyi yaptıralı bugün 10 gün oldu test yapsam acaba gerçek sonuç çıkarmı yani iğnenin etkisi gitmişmidir
yanıltıcı olabilir....çünkü iğnenin içeriğindede hcg hormonu var....iğneden önce hamile kalma olayı nasıl oluyoki doktor yumurtalıklarına bakmadı???
regline kaç gün var?????
canım bktı bakmasınada yumurtlama gebe kalsanda bazı insanlarda devam ediyomuş ayrıca 10 eylülde adet oldum ama üstüne adet görmüşde olabilirim tabi bunlar bi ihtimal 20 eylülde yumurtlama günmmüş iğne yaptı geçmeyen çok kötü mide bulantım vardı sanırım biraz telaşlandım artık o kadar çok kendimizi dinler oldukki her bulantıyı her halsizliği gebelik sanıyoruz küçük bi mide rahatsızlığını nelere yorar olduk artık ilahi biz
son 3-5 aydır ben sürekli midem bulanıyor başım dönüyor sık idrara gidiyorum tabi reglime bi hafta varken bunları yaşıyorum yani kafayı sıyırmışım bu konuda onu gösteriyor
sizde bnm gibi olmayın sakın diye diyorumm
bu arada bnm batım da 9ekim dönemimiz aynı sayılır...
canım benim çok doğru söylüyorsun birazda çevrede tetikliyor bizi evlendikten hemen sonra başlıyorlar bebek yok mu diye ben evleneli 4 ay oldu düşün daha ilk aydan başladılar bu sorulara sanki sipariş veriyoruzevet aynı zamana denk geliyo inşallah Allah'ın mucizesini en hayırlı zamanda kucağımıza alırız sende zor şeyler yaşamışsın bak ama hala umudun var ve ayaktasın bunu başarmakta kolay olmamıştır eminim
bugün ilk ateşimi ölçtüm 36.6
bende ayın 14 dunden beri ateşimi ölçüyorum ama benim vucüt ısım normalde de düşük sanırım:/ ben sabahları saat 9 da yataktan kalkmadan önce ölçüyorum hep 35 civarı sadece küsürlerde değişiklik var
saat kaçta ölçtün cnm ????
sabah 6.30 - 8 arası en sağlıklı sonuç veriyor ...
ben sabah 7 gibi ölçüyorum 36.3 çıkıyor 9 gibi ölçtüğümde 36.7 çıkıyor yani farkediyor ....
sabah 8 de gözümü açar açmaz yataktaDDDD
kızlar bir sorum olcak ovulasyon gününüzde kaç tane yumurta oluştuğunu doktor nasıl anlıyo??? sadece ultrasonla yumurtalıklara bakması yeterli mi??
umarım yükselerek devam eder
cnm posta kutun doluymuş senin o yüzden sana özelden msj atamıoyrum bilgin olsun
Kizlar bugun igneden sonra 13. Gunum kan testi verdim 3 te alcam[/QUOT
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?