inşallah bu sefer gününde çatlaşıştır çünkü çatlatma gününden 36 saat sonra aşılama oldum, 1 gün sonrada eşim gitti zaten o zaman ya benim çatlamam genen geç oldu yada hamileyim
inşallah bu sefer gününde çatlaşıştır çünkü çatlatma gününden 36 saat sonra aşılama oldum, 1 gün sonrada eşim gitti zaten o zaman ya benim çatlamam genen geç oldu yada hamileyim
kızlar ovitrelle raporlu çıkınca ne kadar ödeniyor ben 3 kere yaptırdım çatlatma iğnesini ama şuan nasıl oluyor iğne çokmu pahalı bileniniz varsa söylerse mutlu olurum :)
cnm bizde duyduklarımızdan yorum yapıyoruzz..test tarihin ne zaman????
sorma canım ya benimkide az önce msj atmış hava saoğuk bebemizi üşütme diiye.dedim umutlandırma beni sora çok üzülürüm(((vala canım adetim geçerse baktırırım diye düşünüyorummmmm:)))))))))[/QUOT
canım kıyamam ya.benimkide ilk defa bu ay bu kadar heyecanlı.normalde ben adet görünce çok üzülüyorum diye belli etmezdi düşündüklerini.ama bugün benim aşkım annemi olacakmış bakalım dedi.ayyy var ya içim cız etti.şimdide ağlıcamda bıktım artık ağlamaktan onun için tutuyorum kendimi.inşallah hepimiz bu ay anne oluruz.lütfen ALLAH'IM.
duygularıma tercuman oldun:18:
kızlar ovitrelle raporlu çıkınca ne kadar ödeniyor ben 3 kere yaptırdım çatlatma iğnesini ama şuan nasıl oluyor iğne çokmu pahalı bileniniz varsa söylerse mutlu olurum :)
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün
Arkadaşına Gönder Sayfayı Yazdır Hata Düzelt
--------------------------------------------------------------------------------
© 2003-2011
Allah herkese hayırlı bebek haberlerini verir inşallah ama kızlar benim bu ay umudum kalmadı hamilelik oluşmadı gibi hissediyorum çünkü ne bir akıntı var nede ateşimde yükselme bu gidişle 6, 7 ekim gibi kırmızılar gelir bebiş hayalide bu ay kaldı(
22 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini ama hiçbir belirti yok.hiç belirti olmadan hamile kalan varmı acaba?adet olmayı bekliyorum sadece..
ateşin kaç çıkıyor ????
22 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini ama hiçbir belirti yok.hiç belirti olmadan hamile kalan varmı acaba?adet olmayı bekliyorum sadece..
ateşin kaç çıkıyor ????
canım ya ateşin kaç olması lazım?ben 3 gündür ölçüyorum sabahları 37,0 falan geliyor yaklaşık olarak ama gün içinde 36,0 ya falan düşüyor.kafam çok karıştı benim
10 eylül adet oldum
14 eylül: 35.9
15 eylül: 35.8
16 eylül: 35.8
17 eylül: 35.3
18 eylül: 35.2
19 eylül: 35.4
20 eylül: 35.3 (yumurtlama günüm ve iğnem yapıldı)
21 eylül:35.2
22 eylül:35.6
23 eylül:35.7
24 eylül: 35.5
25 eylül: 35.5
26 eylül: 36.2
27 eylül: 36.0
28 eylül: 36.3
29 eylül: 36.0
30 eylül: 36.5
1 ekim: 36.0
canım sana ayrıntılı olarak gönderiyorum umarım sıkılmazsın okurken
sabah 6-ile 8 arası ölç ....yataktan kalkmadan en az 3 saat uykunun üzerine sonra ölçersen yüksek çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?