çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

inşallah bu sefer gününde çatlaşıştır çünkü çatlatma gününden 36 saat sonra aşılama oldum, 1 gün sonrada eşim gitti zaten o zaman ya benim çatlamam genen geç oldu yada hamileyim

kızlar ovitrelle raporlu çıkınca ne kadar ödeniyor ben 3 kere yaptırdım çatlatma iğnesini ama şuan nasıl oluyor iğne çokmu pahalı bileniniz varsa söylerse mutlu olurum :)

kızlar ovitrelle raporlu çıkınca ne kadar ödeniyor ben 3 kere yaptırdım çatlatma iğnesini ama şuan nasıl oluyor iğne çokmu pahalı bileniniz varsa söylerse mutlu olurum :)

ben bi defa ovitrelle oldum fiyatı 80 civarıydı ama raporla ücretsiz..şimdide prengly kullandım zaten buda ucuz 9.90 lira....

kızlar bu Topıkte hemen hemen herkesin 1 hafta 10 günüvar herkes beklemede inşallah hepimiz 9 ay kırmızıları görmeyiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
test yapmıycam yapmıycam dıyorum bekliycem adetim gecene kadar zaten yarın akşam kayın validemler geliyor 1 hafta bende ler ohhh walla kafamda dağılmış olur
bir haftayı böle geciririm.... bide hamile kalıyomuşum inş. yarından sonra buralara bir hafta takılamam kızlar ama hepınız için dua edicem hepinizle bir hafta sonra görüşürüz Rabbım yüzümüzü güldürsün bu ay hayırlı haberlerı bırbırımıze verelim inş. öptüm hepinizi

Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün

Arkadaşına Gönder Sayfayı Yazdır Hata Düzelt
--------------------------------------------------------------------------------

© 2003-2011

ben dün vurundum ovitrelle yi canım raporlu olmuyor bildiğim kadarıyla reçeteye yeaıyor doktor eczaneden alıyorun 75 tl fiyatı sonra doktorunun verdiği saatte hasteneye gidip vurunuuyosun

yani ben öyle yaptım =)

bu ay ilk kez klomen kullanıp sonrasında ovitrelle vuruldum

adetimin 5.günü basladım klomene bittikten sonra doktora gittim kontrol için sa tarafımda bir ad yumurtam oluşmuş 14mm di ( bu arada benim sol tüpüm tıkalı ) iki gün sonra tekrar gittiğimde yumurtalarım 2 tane olmuş ve ikiside 18mm olmuş hemen ovitrelle yazdı perşembe günü saat 6da vuruldum iğnemi şmdi yoğun çalışma dönemindeyiz Allahtan hayırlısı insallah güldürür bu ay hepimizi

bu arada normal adet tarihim 9 ekim bir hafta kaldı bekleme modundayım
çokkk heycanlıı =)

Allah herkese hayırlı bebek haberlerini verir inşallah ama kızlar benim bu ay umudum kalmadı hamilelik oluşmadı gibi hissediyorum çünkü ne bir akıntı var nede ateşimde yükselme bu gidişle 6, 7 ekim gibi kırmızılar gelir bebiş hayalide bu ay kaldı (

22 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini ama hiçbir belirti yok.hiç belirti olmadan hamile kalan varmı acaba?adet olmayı bekliyorum sadece..

ateşin kaç çıkıyor ????

22 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini ama hiçbir belirti yok.hiç belirti olmadan hamile kalan varmı acaba?adet olmayı bekliyorum sadece..

canım bende 23, de oldum iğnemi.benim hafif midem bulanıyor.belim ağrıyor ve uykudan kafamı kaldıramıyorum ama artık bunlara takılıp kendimi kandırmak istemiyorum.iğneninde etkileri olabilir hepsi.ama gerçekten belirti için daha erken.hem illa ki bi belirti olacak diye bişey yok.dün akşam konularda dolaşıyorken gördüm bi bayanın sadece karnı ağrıyormuş ve doktora gitmiş baştan anlamamışlar sonra bi öğrenmiş 6 aylık hamileyani herkesin yaşadıkları farklı oluyor sanırım.ama bozma moralini en fazla ihtiyacımız olan şey moral.hem belkide rabbim güler bu ay hepimizin yüzüne belli mi olur?:119:

ateşin kaç çıkıyor ????

10 eylül adet oldum

14 eylül: 35.9
15 eylül: 35.8
16 eylül: 35.8
17 eylül: 35.3
18 eylül: 35.2
19 eylül: 35.4
20 eylül: 35.3 (yumurtlama günüm ve iğnem yapıldı)
21 eylül:35.2
22 eylül:35.6
23 eylül:35.7
24 eylül: 35.5
25 eylül: 35.5
26 eylül: 36.2
27 eylül: 36.0
28 eylül: 36.3
29 eylül: 36.0
30 eylül: 36.5
1 ekim: 36.0

canım sana ayrıntılı olarak gönderiyorum umarım sıkılmazsın okurken

canım ya ateşin kaç olması lazım?ben 3 gündür ölçüyorum sabahları 37,0 falan geliyor yaklaşık olarak ama gün içinde 36,0 ya falan düşüyor.kafam çok karıştı benim

sabah 6-ile 8 arası ölç ....yataktan kalkmadan en az 3 saat uykunun üzerine sonra ölçersen yüksek çıkıyor

yok sıkılmakta nedemek ama ben tam yorumlayamadım ateş topiğindeki kızlar kurdu olmuş onlar bi baksın

sabah 6-ile 8 arası ölç ....yataktan kalkmadan en az 3 saat uykunun üzerine sonra ölçersen yüksek çıkıyor

sağol canım ölçeceğim bakalım sabah.ayy kafayı sıyırcam ya.geçen ay ne rahatmışım ben meğer.yumurta yok demişti doktorum üzülmüştüm ama sonra geçti ve olmayacağını biliyordum.ama bu ay meraktan öleceğim.bi de acaba adet gecikmesi olmadan idrarda çıkmıyo mu hiç bi şekilde?Allahım aklımı koru düşünmekten fenalık geldi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…