sendemi 6 ekimm yok yok var bu topikte bi hayır
sendemi 6 ekimm yok yok var bu topikte bi hayır
Cevabın için Teşekkür ederim mahrum, bende adet günümün gecmesini bekleyeyım belkide adet gecikme durumu olursa 5 ekime kadar dediğin gibi kan testı ile kesın sonuc almamız için söylemiştir
hayırlısı umarım güzel haberlerin msjını yazmakta nasip olur
ne demek cnm aramıza almak .....hoşgeldin..
ne güzelki yumurtan oluşmuş cnm...bekleyişimizin güzel sonuçlanır umarım....
az kalmış bir hafta sonra güzel haberi alırsın inş...
pko denen illet seni alt edecez bi gün
hoşgeldin canım aramıza.ay ne güzel burda neredeyse hepimziin adet zamanı 6 ekim:))))umRIM O GÜN BAYRAMIMIZ OLUR
allah yardımcımız olsun canım inşallah bebeklerimiz bizi yanlız bırakmayacak sıkma canını sabredeceğiz dualar edeceğiz ve snucunu alıcaz inş. Balıkesirde başka hiç mi doktor yok aslında illa ki vardır ama ist.da ki imkanlar daha farklı tabi git gel sana biraz zor oluyo işte napalım bebişlerimiz için herşeye değer
evet canım benım 5 ekimde doktorum gel dedi adet olma tarıhım 2-3 ekim adet gününden iki gün sonra gel dedi dr. ümitli konuştu herşey yolunda dedi ama zaten bundan önceki aylardada sorunum yoktu ya hoş neyse vaktı geldiyse hamiş olurum napım test yapıp acabalarla uğraşmak istemiyorum belirti de aramıyorum.....çünkü hepsi beni yordu canım...
canım aslında benim adet günüm 14 ekim.ama yumurtam çok çabuk büyüdüğü için adetimin 10. günü oldum çatlatma iğnemi.acayip korkuyorum kan testi yaptırmaktan ya.geçmiyor saatler beklerken.bide adetim 14 ünde onu da beklemesi var daha ve sonrada yine sil baştan
inş bu sefer sil baştan olmicak firdevscim.inş.hepimiz dualara başlayalım
evet canım çoktan başladım dua etmeye inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.ayy en çok neye üzülüyorum biliyor musun canım eşlerimiz her ay umutlanıyorlar ve boynu bükük kalıyorlar hep.sonra bi de bizi teselli etmeye uğraşıyolar.sen ne zaman kanda baktıracaksın canım?
canım aslında benim adet günüm 14 ekim.ama yumurtam çok çabuk büyüdüğü için adetimin 10. günü oldum çatlatma iğnemi.acayip korkuyorum kan testi yaptırmaktan ya.geçmiyor saatler beklerken.bide adetim 14 ünde onu da beklemesi var daha ve sonrada yine sil baştan
sorma canım ya benimkide az önce msj atmış hava saoğuk bebemizi üşütme diiye.dedim umutlandırma beni sora çok üzülürüm(((vala canım adetim geçerse baktırırım diye düşünüyorummmmm:)))))))))[/QUOT
canım kıyamam ya.benimkide ilk defa bu ay bu kadar heyecanlı.normalde ben adet görünce çok üzülüyorum diye belli etmezdi düşündüklerini.ama bugün benim aşkım annemi olacakmış bakalım dedi.ayyy var ya içim cız etti.şimdide ağlıcamda bıktım artık ağlamaktan onun için tutuyorum kendimi.inşallah hepimiz bu ay anne oluruz.lütfen ALLAH'IM.
ayın 14 ünü beklemene gerek yok...çatlatma iğnesini olduktan 14-15 gün sonra regl olunur cnmm...adetini ortalama olarak öyle hesap et. benimde bat ekim 9 ama 6 sında bekliyorum
yumurtam erken büyüdüğü için 11 gün iğne oldum bende:)
ayyy inanmıyorum cahillik başa bela.ilk kez bu ay oldum çatlatma iğnesi herşeyi araştırıp duruyorum ama bak bunu bilmiyordum sağol canım beni aydınlattığın için...eee o zaman benimkide 7 ekim oluyor hadi hayırlısı bakalım.Allah yardımcımız olsun hepimizin
kızlar ben 14 eylülde oldum, adetim düzensiz olduğu için takip edemiyorum ama adet belirtilerim var, geçen sefer çatlatma iğnemden 19 gün sonra adet olmuşum
bilmem neden olmasınki 16 mm yumurtam oluşmuştu, ama benim adetlerim zaten 30-35 gün arayla olur kesinmi 14. gün adet olmam gerektiği
kesin diye bişey yok tabiki yumurta çatladıysa bu sürede olunur ama iğne etkisi belli süre devam ettiriyor demekki senin yumurtan iğneden 4 gün sonra çatlamış
hiçbişi kesin değil yaniii
bu ay herahngi bir tedavi gördünmü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?