çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

sendemi 6 ekimm yok yok var bu topikte bi hayır

evet canım benım 5 ekimde doktorum gel dedi adet olma tarıhım 2-3 ekim adet gününden iki gün sonra gel dedi dr. ümitli konuştu herşey yolunda dedi ama zaten bundan önceki aylardada sorunum yoktu ya hoş neyse vaktı geldiyse hamiş olurum napım test yapıp acabalarla uğraşmak istemiyorum belirti de aramıyorum.....çünkü hepsi beni yordu canım...

sendemi 6 ekimm yok yok var bu topikte bi hayır

evet canım benım 5 ekimde doktorum gel dedi adet olma tarıhım 2-3 ekim adet gününden iki gün sonra gel dedi dr. ümitli konuştu herşey yolunda dedi ama zaten bundan önceki aylardada sorunum yoktu ya hoş neyse vaktı geldiyse hamiş olurum napım test yapıp acabalarla uğraşmak istemiyorum belirti de aramıyorum.....çünkü hepsi beni yordu canım...

Cevabın için Teşekkür ederim mahrum, bende adet günümün gecmesini bekleyeyım belkide adet gecikme durumu olursa 5 ekime kadar dediğin gibi kan testı ile kesın sonuc almamız için söylemiştir

hayırlısı umarım güzel haberlerin msjını yazmakta nasip olur

sağol canım iyi dileklerin için hepimiz için güzel haberler diliyorum rabbimden...

hoşgeldin canım aramıza.ay ne güzel burda neredeyse hepimziin adet zamanı 6 ekim:))))umRIM O GÜN BAYRAMIMIZ OLUR

canım aslında benim adet günüm 14 ekim.ama yumurtam çok çabuk büyüdüğü için adetimin 10. günü oldum çatlatma iğnemi.acayip korkuyorum kan testi yaptırmaktan ya.geçmiyor saatler beklerken.bide adetim 14 ünde onu da beklemesi var daha ve sonrada yine sil baştan

inşallah canım hepimiz bigün güzel haberlerimizi vereceğiz birbirimize.ya doktor var ama ben de şans yok sanırım biraz.bi de bende kist vardı burda gittiğim doktorların hepsi gel hemen ameliyat yapalım bu çikolata kisti dediler.ben şoka girdim bi de laparoskopi yapmıyorlar.açık sezeryan gibi ameliyat yapabiliriz dediler.bende tırstım tabi.soluğu istanbulda aldım.doktorum sağolsun süper bi kadın.bi muayene yaptı burdakilerin 6 cm dediği kist çıktı 2,5 cm.hemde çikolata kisti falan değil dedi.yumurtan çatlayamamış ondan kist gibi duruyor dedi.dedim ameliyat mı ne ameliyatı canım dedi.seviniyim mi gidip öbür doktorları gırtlaklıyim mi bilemedim.yani iyi ki diyorum şimdi iyi ki laflarına kanıp ameliyat falan olmamışım.işte böyle canım kafanı şişirdim kusura bakma.

inan canım seni çok iyi anlıyorum.aynı şekilde test yapmaktan bende usandım artık.ve bi karar verdim test yapmayacağım kan testide yapmayacağım sadece beklicem.psikolojim alt üst oldu resmen.allah hepimizn yardımcısı olsun

inş bu sefer sil baştan olmicak firdevscim.inş.hepimiz dualara başlayalım

inş bu sefer sil baştan olmicak firdevscim.inş.hepimiz dualara başlayalım

evet canım çoktan başladım dua etmeye inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.ayy en çok neye üzülüyorum biliyor musun canım eşlerimiz her ay umutlanıyorlar ve boynu bükük kalıyorlar hep.sonra bi de bizi teselli etmeye uğraşıyolar.sen ne zaman kanda baktıracaksın canım?

sorma canım ya benimkide az önce msj atmış hava saoğuk bebemizi üşütme diiye.dedim umutlandırma beni sora çok üzülürüm(((vala canım adetim geçerse baktırırım diye düşünüyorummmmm:)))))))))

ayın 14 ünü beklemene gerek yok...çatlatma iğnesini olduktan 14-15 gün sonra regl olunur cnmm...adetini ortalama olarak öyle hesap et. benimde bat ekim 9 ama 6 sında bekliyorum
yumurtam erken büyüdüğü için 11 gün iğne oldum bende:)

Son düzenleme:

ayyy inanmıyorum cahillik başa bela.ilk kez bu ay oldum çatlatma iğnesi herşeyi araştırıp duruyorum ama bak bunu bilmiyordum sağol canım beni aydınlattığın için...eee o zaman benimkide 7 ekim oluyor hadi hayırlısı bakalım.Allah yardımcımız olsun hepimizin

amin cnm ....bende 6-7 ekim olarak hesaplıyorum bakalım kısmet...

kızlar ben 14 eylülde oldum, adetim düzensiz olduğu için takip edemiyorum ama adet belirtilerim var, geçen sefer çatlatma iğnemden 19 gün sonra adet olmuşum

bilmem neden olmasınki 16 mm yumurtam oluşmuştu, ama benim adetlerim zaten 30-35 gün arayla olur kesinmi 14. gün adet olmam gerektiği

bilmem neden olmasınki 16 mm yumurtam oluşmuştu, ama benim adetlerim zaten 30-35 gün arayla olur kesinmi 14. gün adet olmam gerektiği

kesin diye bişey yok tabiki yumurta çatladıysa bu sürede olunur ama iğne etkisi belli süre devam ettiriyor demekki senin yumurtan iğneden 4 gün sonra çatlamış
hiçbişi kesin değil yaniii

bu ay herahngi bir tedavi gördünmü???

inşallah bu sefer gününde çatlaşıştır çünkü çatlatma gününden 36 saat sonra aşılama oldum, 1 gün sonrada eşim gitti zaten o zaman ya benim çatlamam genen geç oldu yada hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…