çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

canım bugün donarak uyandım bir derece düşüktü 36,5 gerçi daha adetime çok var 6 ekim gibi.senin bebem

normalinde 9 ekim ama çatlatma iğnesinden sonra 14- 15 gün sonra regl gelmesi lazımya o yüzden bnmkide 6 -7 ekim olması lazım....
evet senin ovulasyon dönemin bittiği için sen adetin geliyomu gelmiyomu onun takibindesin ve bunu anlamak için daha vakit var ama geleck ay için şimdiki ölçümler önemli
ve umarım gelecek aya ateş ölçmeye ihtiyacın kalmaz

Deger0,100 zaten adetimde aksam uzeri geldi ben gecen yil hamile kaldim ama kalp atisi durdu 12. Haftada 3 ay korunmadan sonra 9 aydir ugrasiyorum ama dogal yani tedavi falan yok dr bisey yok diyor ilk defa benim istegim uzerine igne oldum bu ay ama yine olmadi demekki zamani var ama ilk defa bu kadar uzuldum 9 aydir cok umutlanmistim cunku bu ay

kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm ....rabbim tekrarını yaşatmasın...
demekki doğal yolla hamile kalabiliyorsun ne güzel....
umarım en kısa zamanda bu hasretin son bulur....

6 sında regli olmam gerekiyor ama ben regli öncesi hep üşürüm ve yine üşümeye başladım daha var ama morelim sıfır oldu ağlamak istiyorum

aynı durumdayım cnm donuyorum patik giydimm inan .....kazak flnda çabası umarım yanıltır bizi.....
ben pazartesi kan tahlili verebilirim net değil ama bakalım duruma göre.......
hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar benide alın aranıza lütfen ben 4 yılllık evliyim kasım ayında 5. yılımızı dolduracağız.ne yazık ki bende pkoluyum son iki senedir şiddetle istiyoruz ama olmadı bugüne kadar.klomen kullandım baştan 7 ay ama bu arada yumurta takibi yapılmadı.şimdi nisan ayından itibaren doktorumu değiştirdim.ilk 3 ay kistim vardı doğum kontrol hapı ile eritildi.kist eridikten sonra ilk ay klomene başladım sabah 1 akşam 1 tane ama adetimin 10, günü kontrolde doktor bir baktı hiç yumurta oluşmamış bu ay yapacağımız hiç bişey yok dedi.ben tabi komalarda.bu ay klomeni günde 3 taneye çıkardı.10, gün tekrar kontrol etti ve kocaman bi yumrtam olduğunu söyledi.23 eylülde hemen ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı ve 3 gün ilişki önerdi.bu arada folik asit glifor ve progestan kullanıyorum.progestanı günde 3 tane kullanıyorum bakalım 5 ekimde bitecek ve ben 6 ekimde kanda gebelik baktırmalıymışım.nolur birbirimize dua edelim canlarım.çok zor ve yıpratıcı bi süreç.bi de ben balıkesirde yaşıyorum doktorum istanbulda.mahvoluyorum her ay yollarda.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kucağımızı boş bırakmasın inşallah.

ne demek cnm aramıza almak .....hoşgeldin..
ne güzelki yumurtan oluşmuş cnm...bekleyişimizin güzel sonuçlanır umarım....
az kalmış bir hafta sonra güzel haberi alırsın inş...
pko denen illet seni alt edecez bi gün

Selam Kızlar
bende ilk defa bu klomen + catlatma iğnesi oldum bügün 13. günüm ama test falan yapmayı düşünmüyorum merakım çok ve heycanımda oldukca beni testte sürüklemek istıyor ama yapmıycam kırmızılar gelirse negatif gelmesse bir ümit pozitif artık test yapmamaya karar verdım, hemen hemen 1 haftam var doktor 5 ekimde kan testi tap geldi dedi bende aynen öle yapcam kan testi yapıp gidecem..
sizlere sadece birşey sormak istiyorum, dr. 5 ekimde kan testi yap gel dedi şimdi ben adet olsamda kan testi yapıp mı gitmeliyim yoksa adet olunca gerek olmuyo mu ?????? kafama takıldı

13.günden sonra iğne etkisini kaybeder yani bundan sonra çıkacak hcg değerin varsa gebeliğe ait olan değerdir....
adet olursan kan testine gerek olmaz heralde .....adet olmassan diye demiştir....

hoşgeldin canım aramıza.ay ne güzel burda neredeyse hepimziin adet zamanı 6 ekim:))))umRIM O GÜN BAYRAMIMIZ OLUR

sendemi 6 ekimm yok yok var bu topikte bi hayır

allah yardımcımız olsun canım inşallah bebeklerimiz bizi yanlız bırakmayacak sıkma canını sabredeceğiz dualar edeceğiz ve snucunu alıcaz inş. Balıkesirde başka hiç mi doktor yok aslında illa ki vardır ama ist.da ki imkanlar daha farklı tabi git gel sana biraz zor oluyo işte napalım bebişlerimiz için herşeye değer

Cevabın için Teşekkür ederim mahrum, bende adet günümün gecmesini bekleyeyım belkide adet gecikme durumu olursa 5 ekime kadar dediğin gibi kan testı ile kesın sonuc almamız için söylemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…