Benimde çok belim ağrıyor sanırım iğnenin etkisi 14. Gün olmadan test yapmamak lazımmış. İğne vuruldumuz günüde saymıyor musuz.Ovitrelle verdi bana bakalım hayırlısı olsun. Çok bel ağrısı çekiyorum geceleri yumurtalarım çatlıyor sanırım çok ağrı çekiyorum uyuyamıyorum inşallah bebek olurda acıları çektiğimize değer
Adetime kadar beklemeyi düşünüyorum bekleyebilirsem ay inşallah tutar ya şu mübarek ayda yüzümüz güler inşallah yatıp kalkıp dua ediyorumBenimde çok belim ağrıyor sanırım iğnenin etkisi 14. Gün olmadan test yapmamak lazımmış. İğne vuruldumuz günüde saymıyor musuz.
Bende bekleyeceğim inşallah olmazsa 2. Denemem başlayacak İnsallah nasip olur artık. Dualarında bizi de unutma canım. Haber vermeyide unutmaAdetime kadar beklemeyi düşünüyorum bekleyebilirsem ay inşallah tutar ya şu mübarek ayda yüzümüz güler inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum
İnşallah canımEşimde bi sorun çıkmadı canım doktor aşılama tutmazsa rahim filmi çektirmemi söyledi bakalım inşallah tutar da 1.5 yıllık hasretimiz sonlanır
Şimdilik takviye aldı bitsne bir de keçi boynuzu pekmezi kullanıyor takviye bitince tekrar test yapacak artmadıysa başka yollar deneyeceğiz mecbur. Çakşır suyu hazır sanırım çoban çökerten bitki mi?Sperm hız düşüklüğü için çoban çökerten ve çakşır suyu havuç suyu bunlar çok çok faydalı bizzat denedik. Muhakkak kullanmanızı tavsiye ederim
Hepimiz için dua ediyorum.Bende bekleyeceğim inşallah olmazsa 2. Denemem başlayacak İnsallah nasip olur artık. Dualarında bizi de unutma canım. Haber vermeyide unutma
Keçi boynuzu sperm sayısını artırıyor hıza etki etmiyor. Havuç suyu hıza çok iyi geliyor. Çakşır suyu hız ve sayı artırıyor. Özel preslenerek sıkılmış suları satılıyor. You tube den araştırmanızı tavsiye ederim inşallah olumlu sonuç alırsınızŞimdilik takviye aldı bitsne bir de keçi boynuzu pekmezi kullanıyor takviye bitince tekrar test yapacak artmadıysa başka yollar deneyeceğiz mecbur. Çakşır suyu hazır sanırım çoban çökerten bitki mi?
Teşekkür ederim araştırıp alıcam mutlakaKeçi boynuzu sperm sayısını artırıyor hıza etki etmiyor. Havuç suyu hıza çok iyi geliyor. Çakşır suyu hız ve sayı artırıyor. Özel preslenerek sıkılmış suları satılıyor. You tube den araştırmanızı tavsiye ederim inşallah olumlu sonuç alırsınız
Çatlatma iğnesi yaptırırken yumurta kaç mm bir sonrakine bebeşin seninle olur inşallahMerhaba. Umarım tedavin olumlu sonuçlanırDoktor bana da pko dedi fakat hormonlarım normal düzenli de adet görürüm. Hormonlara rağmen sadece pko görüntüsü olduğu için pko tanısı konulur mu? kaç tane doktor dinledim 2 belirti birden olmadı mı tanı konulmaz diyor ya ultrason görüntüsü ve hormon ya da ultrason görüntüsü ve belirti kıllanma vs tarzı. Benim de iğneyi yapalı bugün 14. Gün oldu dün kan vermiştim negatif umarım seninki tutar canım
Benimde 17 canım bugün iğne olucam hayırlısıyla bakalımİnşallah şu mübarek günlerde ikimizde hayırlı sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. İğneden sonra akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi. Belim ağrımaya başladı 34 saat oluyor iğne olalı. İlk femara kullanışım doktor femara pko da daha etkili dedi klomen vermedi femara verdi 16 mm çok küçük değil mi dedim hayır dedi doktor 16mm gayet güzel dedi. Hayırlı olsun inşallah.
Hoşgeldin aramızaBenimde 17 canım bugün iğne olucam hayırlısıyla bakalım16-20 arası olması gerekiyormuş zaten iğneden sonra çatlayana kadar da büyüme yapıyormuş
An itibariyle iğnemi oldum hadi hayırlısı canlar hepimiz güzel haberler alırız inşallahHoşgeldin aramızaumarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Herkes de 18 üzeri çatlatma iğnesi olmuş o yüzden aklıma takılmıştı. çok teşekkür ederim. Demek çatlayana kadar da büyüyormus öğrenmiş oldum. inşallah sende hayırlı haberler alırsın bayrama sonuçları alınca çifte bayram olur inşallah.Benimde 17 canım bugün iğne olucam hayırlısıyla bakalım16-20 arası olması gerekiyormuş zaten iğneden sonra çatlayana kadar da büyüme yapıyormuş
Amin inşallah canım bende küçük sandım direk neye baktım araştırdım vurulduktan sonra da büyüme oluyormuş merak etme güzel haberler alırız inşallah sende bana haber verHerkes de 18 üzeri çatlatma iğnesi olmuş o yüzden aklıma takılmıştı. çok teşekkür ederim. Demek çatlayana kadar da büyüyormus öğrenmiş oldum. inşallah sende hayırlı haberler alırsın bayrama sonuçları alınca çifte bayram olur inşallah.
Mutlaka haber veririm sizin ilk çatlatma iğneniz mi benim ilk.Amin inşallah canım bende küçük sandım direk neye baktım araştırdım vurulduktan sonra da büyüme oluyormuş merak etme güzel haberler alırız inşallah sende bana haber ver
İnşallah.An itibariyle iğnemi oldum hadi hayırlısı canlar hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Benimde ilk ondan çok heyecanlıyım bazı yorumları okuyorum ümitleniyorum ilk olanlarda hamile kalan çok kimilerinde 3. Denemede bakalım hayırlısı inşallah bizimde ilkinde olurMutlaka haber veririm sizin ilk çatlatma iğneniz mi benim ilk.
Benim ikincide oldu umut olsun diye yazayim dedimBenimde ilk ondan çok heyecanlıyım bazı yorumları okuyorum ümitleniyorum ilk olanlarda hamile kalan çok kimilerinde 3. Denemede bakalım hayırlısı inşallah bizimde ilkinde olur
Çok sağol Allah razı olsun dua et bizede kaç mm yumurta iğne olduğundaBenim ikincide oldu umut olsun diye yazayim dedim
İnşallah canım senin de olumlu sonuçlanırÇatlatma iğnesi yaptırırken yumurta kaç mm bir sonrakine bebeşin seninle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?