Kız sen hamile misin çok sevindim test yapmayı bekliyordun en sonBenim ikincide oldu umut olsun diye yazayim dedim
Amin inşallahİnşallah canım senin de olumlu sonuçlanırBenim doktorum başka şehirdeydi diye takibe gidemedim klomenden sonra bi kere kontrole gittim onda da 16 mm olmuş dedi iğne verdi 6 gün sonra yap dedi. Ama iğneyi yaptığım saatten yaklaşık 20 saat sonra çatlamış benim adet olduğum saati hesapladım belki de yanlıştır ama 36 değil bence. Sen iğneyi yaptıktan 12 saat sonra bi ilişki olsun sperm sorunu yoksa doktor da başka şekilde bi ilişki belirlemediyse
Teşekkür ederiz :) darısı bize inşallahÇok sağol Allah razı olsun dua et bizede kaç mm yumurta iğne olduğunda
Hayırlı uğurlu olsunnnn darısı bize inşallah :)Benim ikincide oldu umut olsun diye yazayim dedim
Aminnn inşallah mutlaka haber vereceğimm. 14. Gün test yapıyoruz :)Benimde ilk ondan çok heyecanlıyım bazı yorumları okuyorum ümitleniyorum ilk olanlarda hamile kalan çok kimilerinde 3. Denemede bakalım hayırlısı inşallah bizimde ilkinde olur
21 mm idi ama diğer gün yapmıştım . Allah razı olsun darısı size inşaallahÇok sağol Allah razı olsun dua et bizede kaç mm yumurta iğne olduğunda
Ben 15. Gün idrar testi yapmıştım pek ümidim yoktu ikinciyi çizgiyi görünce şok olmustum . Kaçıncı gün oldu seninAminnn inşallah mutlaka haber vereceğimm. 14. Gün test yapıyoruz :)
Evet Perşembe öğrendim. Senin negatif yazdığını gördüm yazıp üzmek istemedimKız sen hamile misin çok sevindim test yapmayı bekliyordun en son
Yok canım neden üzüleyim kısmet bu işler böyle sizlerin de olduğunu görünce umut oluyor bizeEvet Perşembe öğrendim. Senin negatif yazdığını gördüm yazıp üzmek istemedim
Yok canım neden üzüleyim kısmet bu işler böyle sizlerin de olduğunu görünce umut oluyor bize
Amin inşallah21 mm idi ama diğer gün yapmıştım . Allah razı olsun darısı size inşaallah
Ben bi kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetin 3. Günü tekrar gideceğim doktora ama başlar mıyım tekrar ilaca bilmiyorum belki soğan kürü denerim bu ayAllah razı olsun canım. Sen kaç defa iğne ilaç vs yapmıştın. Doktora gittin mi tekrar yapicak misin
Anladım canım kaç aydır deniyorsunuz? Bir de ben soğan kürünü yaptığım ay kist oldu bende. Umarım sende öyle bir etki yapmazBen bi kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetin 3. Günü tekrar gideceğim doktora ama başlar mıyım tekrar ilaca bilmiyorum belki soğan kürü denerim bu ay
Neden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.Ben 15. Gün idrar testi yapmıştım pek ümidim yoktu ikinciyi çizgiyi görünce şok olmustum . Kaçıncı gün oldu senin
Ben de 22 sinde vuruldum iğneyi aşırı derece de ağrılarım var midem bulanıyor geceleri uyuyamıyorum daral geliyor çok su içiyorum içim yanıyor resmenNeden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.
İnşallah. Eşim ilaç alma diyor onda sperm hızı düşüklüğü var takviye aldı şimdi o biraz etki ederse öyle alırsın ilacı şimdi alsam da boş gibi geliyor sanki. 9 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz canımAnladım canım kaç aydır deniyorsunuz? Bir de ben soğan kürünü yaptığım ay kist oldu bende. Umarım sende öyle bir etki yapmaz
Bende 23 ünde oldum. Belim çok ağrıyor ani ateş basması oluyor Basım da çok ağrıyor ona bağlıyorum başka da birsey yok şuan :) biraz okuduğumda bunlara çatlatma iğnesinin içerdiği hormon nedeniyle olduğunu anladım. Bu kadar kısa süre de mide bulanir mi bilmiyorum. İnşallah bebişlerimiz vardır.Ben de 22 sinde vuruldum iğneyi aşırı derece de ağrılarım var midem bulanıyor geceleri uyuyamıyorum daral geliyor çok su içiyorum içim yanıyor resmenelimden gelse buzlu su içeceğim de eşim izin vermiyor sizde de var mı böyle şeyler?
Anladım canım. Anasonu duymussundur belki sperm sayısı için çok faydalı olduğunu okumuştum. Kullanan arkadaşlardan da olumlu sonuclar elde edenler oldu bayağı. Hani hızını etkiler mi bilmem ama bi bak istersen . Umarım tez zamanda sen de güzel haberler verirsin canımİnşallah. Eşim ilaç alma diyor onda sperm hızı düşüklüğü var takviye aldı şimdi o biraz etki ederse öyle alırsın ilacı şimdi alsam da boş gibi geliyor sanki. 9 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz canım
Bir buçuk senedir bi kürtajım oldu. Onun dışında doğru düzgün bi sorun olmadığı halde nasip olmuyordu . Hayal kırıklığı yaşayınca insan aylarca, biraz ümitsizlik oldu sanırım. Benim iğneden sonra 3. Ve 4. gunlerde kasık ağrılarım oldu. Adet tarihimden bir hafta öncesine yakın tarihte de afedersin böyle sarı bi akıntım oldu şaşırmıştım hatta. Yine adete yakın adet sancilarim vardı adet olcam sandım yine o yüzdenNeden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.
Yok canım iğnenin etkileri zaten bunlar. İnşallah rabbim isteyen herkese ve bize nasip ederBende 23 ünde oldum. Belim çok ağrıyor ani ateş basması oluyor Basım da çok ağrıyor ona bağlıyorum başka da birsey yok şuan :) biraz okuduğumda bunlara çatlatma iğnesinin içerdiği hormon nedeniyle olduğunu anladım. Bu kadar kısa süre de mide bulanir mi bilmiyorum. İnşallah bebişlerimiz vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?