Yaaa canımm inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinUmarım kimse hastalanmaz beklemeye devamumut etmeden olmaz.
Benımde normal adet tarıhım o aralar ama erken olucaz sanırım yanı benım geçen ay sıkıntı olmustu 17gün adet olmustumBende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için mi
Benımde 8 oldu hadı bakalımmmm canım ınsallah26 nisan pzts oldum iğneyi canım bakalım bekliyorum tam bir hafta oldu 7. Gün
Aynı gün olmusuz26 nisan pzts oldum iğneyi canım bakalım bekliyorum tam bir hafta oldu 7. Gün
Bende de göğüs ucu hassasiyeti başladı korkuyorum. Adet olucağımı hep böyle anlarım. Hamilelik üzerine hiç bir belirtin yok ama bakalım Allahtan ümit kesilmezBenımde normal adet tarıhım o aralar ama erken olucaz sanırım yanı benım geçen ay sıkıntı olmustu 17gün adet olmustum
Hayırlısı inşallah beklemedeyiz sessizce güzel sonuçlar olsun da çifte bayram yaşayalımBenımde 8 oldu hadı bakalımmmm canım ınsallah
Göğüs hassasiyeti ve akıntı var ara ara da kasıklarda sancı sizde varmı acaba hayırlısı olur inşallahAynı gün olmusuzbelirtileriniz var mi acaba
Göğüs hassasiyeti de bir belirti bence siz yinede dikkat edin kesin sonuç almadan bilemezsiniz inşallah olumlu olur hepimiz içinBende de göğüs ucu hassasiyeti başladı korkuyorum. Adet olucağımı hep böyle anlarım. Hamilelik üzerine hiç bir belirtin yok ama bakalım Allahtan ümit kesilmez
Amın amıınnnHayırlısı inşallah beklemedeyiz sessizce güzel sonuçlar olsun da çifte bayram yaşayalımbelirti vs varmı hiç
Benimde göğüs hassasiyeti ara ara akıntı ve kasık sancım oluyor hayırlısı bakalım bekleyelim kaçıncı gün iğneninAmın amıınnnkasık ağrısı arada akıntı ve belim ağrıyor baska belırtım yok canım bıde olsunda ben bel ağrısınada razıyımm
Bugunn 8.gün canım senın?Benimde göğüs hassasiyeti ara ara akıntı ve kasık sancım oluyor hayırlısı bakalım bekleyelim kaçıncı gün iğnenin
Benimde 8Bugunn 8.gün canım senın?
Benimde 8hadi hayırlısı inşallah bebişler bizledir Yumurta kaç mm klomen ve iğne dimi sizinde
Canım ıkı yumurtam vardı 18bucuk ve 16bucuktu o günde iğne vurdım 2mm büyüseler 20 ve 18oluyor. Ben geçn ay klomen kullandım bu ay gonalf iğne yaptım kendıme 6gün boyunca. 5.gün doktora gıttım yani. Pekı ya senın? Benım yumurta sorunum yok ama nedense döllenmıyor garıp. Olmazsa bu ayda baska doktora gıdıcem inşallahBenimde 8hadi hayırlısı inşallah bebişler bizledir Yumurta kaç mm klomen ve iğne dimi sizinde
Regl falanda düzenlıdir pco degılım..Benimde 8hadi hayırlısı inşallah bebişler bizledir Yumurta kaç mm klomen ve iğne dimi sizinde
Benimde 17 mm tek yumurta var o gün iğne oldum bakalım bekliyorum hayırlısı ilk klomen ve iğne deneyişim nasipCanım ıkı yumurtam vardı 18bucuk ve 16bucuktu o günde iğne vurdım 2mm büyüseler 20 ve 18oluyor. Ben geçn ay klomen kullandım bu ay gonalf iğne yaptım kendıme 6gün boyunca. 5.gün doktora gıttım yani. Pekı ya senın? Benım yumurta sorunum yok ama nedense döllenmıyor garıp. Olmazsa bu ayda baska doktora gıdıcem inşallah
Benimde düzenli ama doktor pko var çok hafif dedi kan hormon değerlerin iyi engel değil dedi 8 aydır evliyim 5 aydır deniyoruzRegl falanda düzenlıdir pco degılım..
Ben 1yıldır evlıyımm hatta bucukda dıyebılırız sorun yok prolaktın yuksektı bıraz onuda ılac ıctım tekrar test vermedım doktorum cok iyi ama belkıde bende pcoyum bana demıyor kotu şeylerı asla demez bızı uzmemek ıcın o yuzden baska hekimden yardım alıcamBenimde düzenli ama doktor pko var çok hafif dedi kan hormon değerlerin iyi engel değil dedi 8 aydır evliyim 5 aydır deniyoruz
Bende ilk gittim bebek üzerine çok düşmedi erken daha olur dedi bende memnun kalmadım değiştim doktorumu bu direk bebek odaklı ilgilendi saolsun hap iğne verdiBen 1yıldır evlıyımm hatta bucukda dıyebılırız sorun yok prolaktın yuksektı bıraz onuda ılac ıctım tekrar test vermedım doktorum cok iyi ama belkıde bende pcoyum bana demıyor kotu şeylerı asla demez bızı uzmemek ıcın o yuzden baska hekimden yardım alıcam
Cok şükür ya en azından ilgili benımde aşırı yogun özel olmasına ragmen gıdınce 1saat beklıyoruz en az odaBende ilk gittim bebek üzerine çok düşmedi erken daha olur dedi bende memnun kalmadım değiştim doktorumu bu direk bebek odaklı ilgilendi saolsun hap iğne verdi
Değiş ya her doktorun tarzı başka benimki bir sene olmadan bişey yapmayalım dedi bebek için erken dedi bende değiştim şuanki saolsun ilaç falan verdi direkCok şükür ya en azından ilgili benımde aşırı yogun özel olmasına ragmen gıdınce 1saat beklıyoruz en az oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?