Benimde aynı şekilde 16 mm ile iğne oldum :) hayırlısı inşallahBenim tek yumurtam var 17 mm hatta ben üzüldüm ya tek yumurtamı keşke çok olsa dedim doktor güldü hayır bizim istediğimiz tek yumurta olsun sağlıklı olsun dedi bebek için tek yumurta yeterli dedi hayırlısı bakalım
Benimde ilk denemem 8.günüm iğneyi yaptığımız günü saymazsak ve 6 günüm kaldı ama ağrılarım hiç dinmedi hala bel ve kasık ağrısı yaşıyorum gün içinde midem de yanma ve bulantı hissediyorum içim geriliyor gibi oluyor kafayı yemeden atlatsaydım hayırlısıyla
Hayırlısı olsunn inşallah yanılıyorsunuzdurHayırlısı neyse o olsun ama benim pek ümidim yok hatta çatlamadığını bile düşünüyorum
Merhabalar. İğne olunca çatlamıştir bizimki 16 da çatlatti. İnşallah olmuştur bu ay inşallahMerhaba kızlar.geçen ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu.iğne oldum ve ertesi gün denemeye başladık.doktor 1 hafta boyunca yapabildiğiniz kadar yapın dedi biz hergün denedik ama öyle olunca tabi spermler az gitti.adet oldum.bu ay femaraya geçtik.1 yumurtam oldu 25 mm dedi iğne verdi.iğneden 24 saat sonra denedik.ondan da 15 saat falan sonra tekrar denedik.bundan sonra da gün aşırı devam edicem hergün çok zor oluyor. Bakalım artık kısmet.internette yumurta 22 cm olunca çatlar diyor ama benimki 25 de çatlamamıştı.umarım doğru zamanlarda denemişizdir.bu ay da olmazsa ara vericem bende bu ilaçlar çok baş ağrısı yaptı.bikaç ay akışına bırakıcam sonra yine giderim doktora
Sende kendimi gördüm bende de aynı sorunlar var hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin inşallahBide bende pcos da var adetlerim düzenli 30 35 gün arası ama kıllanma var ultrasonda pcos görünümü var doktor hiç takılmadı herkeste aynı derecede olmaz dedi hormonlarimda yerindeydi. Çok heyecanlıyım eşimle benim dışımda kimse bilmiyor o kadar bunaltıyor ki insanlar sanki sipariş verince oluyor Allah veriyor gibi düşünmüyorlar
Merhaba bende 2. Çocuğum olmuyor diye dr gittim. Her iki yumurtalığımdada çok fazla küçük küçük kistler var. Dr klomen ve vücuda yapıştırılan bir şey verdi onları kullandım. 22 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım inşallah hayırlısı ile olur. Bu arada ilk gebeliğimede adet olmadan hamile kaldım. Düzensiz adet oluyorum ben o yüzden sıkıntım var. Bakalım perşembe günü kan testi yaptır dedi dr. Ben dayanamadım bugün evde test yaptım böyle hayalet çizgi gibi çıktı ikinci çizgi ümitlenmek istemiyorum ama oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada göğüslerimdede ağrı başladı sende varmı böyle bi durumMerhaba arkadaşlar 3 gün önce ilk çatlatma iğnemi vuruldum ve 3 günü de iyi değerlendirdik. Doktorum 4 yumurta yakaladı fakat ben pkolu olduğum için çok zor olacakmış gibime geliyor. Bir yandan çok heyecanlı bir yandan da çok endişeliyim :) kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim. Çatlatma iğnesi olup neler yaşadağınızı iyi de olsa kötü de olsa aktarır mısınız? Belki bilmediğim birşeyler vardır sizin sayenizde öğrenirim :)
Aynı gün vurulmuşuz ben bugün sabah yaptığımda tek çizgiydi ondan önce silik çift çizgiydi iğnenin etkisidir kesin dedim zaten iğnenin etkisi gitmiş mi gitmemiş mi ona bakmak için yaptım bir de 6 sında yapacağım ki seninde 6 sında yapıp o sonuca bakman gerekiyor. Göğüslerimde ağrı yok ama feci karnım ağrıyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinMerhaba bende 2. Çocuğum olmuyor diye dr gittim. Her iki yumurtalığımdada çok fazla küçük küçük kistler var. Dr klomen ve vücuda yapıştırılan bir şey verdi onları kullandım. 22 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım inşallah hayırlısı ile olur. Bu arada ilk gebeliğimede adet olmadan hamile kaldım. Düzensiz adet oluyorum ben o yüzden sıkıntım var. Bakalım perşembe günü kan testi yaptır dedi dr. Ben dayanamadım bugün evde test yaptım böyle hayalet çizgi gibi çıktı ikinci çizgi ümitlenmek istemiyorum ama oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada göğüslerimdede ağrı başladı sende varmı böyle bi durum
Evet canım dayanamadım meraktan ölüyorum :) bende karın ağrısı yok sadece göğüs ağrısı var.Doktorda 6 sında kanda baktır dedi. Nasıl geçicek günler bilmiyorum malum karatina çalışmıyoruz evdeyiz zaman geçmek bilmiyor :)Aynı gün vurulmuşuz ben bugün sabah yaptığımda tek çizgiydi ondan önce silik çift çizgiydi iğnenin etkisidir kesin dedim zaten iğnenin etkisi gitmiş mi gitmemiş mi ona bakmak için yaptım bir de 6 sında yapacağım ki seninde 6 sında yapıp o sonuca bakman gerekiyor. Göğüslerimde ağrı yok ama feci karnım ağrıyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Benıde çağırmadı canım 25nisanda vuruldum aynı şikayetler bendede varAyın 9 unda test yapacaksınız o zaman. Bende ayın 7 sinde yapacağım felakat bel ağrım var hiç geçmedi. Ani baş agrilarim oluyor çok ince ağrı girip girip çıkıyor. Beni de çatlamış mi diye çağırmadi doktor
Canım ben de 2.çocuk olmuyor diye doktora gittim.önce kendimiz denedik 5. Ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu.ondan sonra da 6 ay kalamadım.internete baktım 35 yaş üstü çiftler 6 ay kalamazsa doktora gitsin yazıyor.35 yaş altı için bu süre 1 sene.bende 36,5 yaşındaydım gittim ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam oldu ama adet oldum.bu ay femaraya geçti doktor bu sefer 25 mm 1 yumurta oldu.bakalım daha iğne vurulalı 3 gün oldu.bu ay da olmazsa bikaç ay kendi haline bırakıcam bu ilaçlar bende çok baş ağrısı yaptı.bikaç ay sonra tekrar gidicem.sen kaç yaşındasın canım?Merhaba bende 2. Çocuğum olmuyor diye dr gittim. Her iki yumurtalığımdada çok fazla küçük küçük kistler var. Dr klomen ve vücuda yapıştırılan bir şey verdi onları kullandım. 22 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım inşallah hayırlısı ile olur. Bu arada ilk gebeliğimede adet olmadan hamile kaldım. Düzensiz adet oluyorum ben o yüzden sıkıntım var. Bakalım perşembe günü kan testi yaptır dedi dr. Ben dayanamadım bugün evde test yaptım böyle hayalet çizgi gibi çıktı ikinci çizgi ümitlenmek istemiyorum ama oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada göğüslerimdede ağrı başladı sende varmı böyle bi durum
Elinizde fazladan test varsa eğer yarın da yapın en azından iğnenin etkisi mi değil mi anlarsınız inşallah bebeğiniz sizinledirEvet canım dayanamadım meraktan ölüyorum :) bende karın ağrısı yok sadece göğüs ağrısı var.Doktorda 6 sında kanda baktır dedi. Nasıl geçicek günler bilmiyorum malum karatina çalışmıyoruz evdeyiz zaman geçmek bilmiyor :)
İnşallah umarım seninde bebeğin seninledir Allah yüzümüzü güldürürElinizde fazladan test varsa eğer yarın da yapın en azından iğnenin etkisi mi değil mi anlarsınız inşallah bebeğiniz sizinledir
Teste az kaldı inşallah müjdeyi alırızBenıde çağırmadı canım 25nisanda vuruldum aynı şikayetler bendede var
Bende aynı şekildeyim ama benim tek yumurta çok güzel inşallah olumlu sonuç alırız :)Bide bende pcos da var adetlerim düzenli 30 35 gün arası ama kıllanma var ultrasonda pcos görünümü var doktor hiç takılmadı herkeste aynı derecede olmaz dedi hormonlarimda yerindeydi. Çok heyecanlıyım eşimle benim dışımda kimse bilmiyor o kadar bunaltıyor ki insanlar sanki sipariş verince oluyor Allah veriyor gibi düşünmüyorlar
Bende vurulduğum günü saymazsak 10.gündeyim bugün çok ağrım oldu adet olcakmışım gibi hissettim öğlen akşama doğru geçti göğüslerim dolgunlaştı mide yanmam oluyor ateş basıyor ama ayaklarım soğuk 7.gün test yapmıştım ikinci çizgi silikti birde dün yaptım tek çizgiydi iğnenin etkisi gitmiş 2 tane test kaldı elimde birini 12. gün 2 gün sonra birini de 14. Gün 4 gün sonra yapayım diyorum korkuyorum bir yandan da ama hiç umydum yok kesin adet olurumTeste az kaldı heyecan dorukta bugün İğnenin 9. Günü göğüs uçlarım çok hassaslastı bel ağrım biraz azaldı ama gecmedi sol kasıgıma minik ağrı girip çıkıyor bazen sizin nasıl gidiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?