Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beklemekten baska caremız yok dua edelim birde:))

Bende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için mi

Bende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için mi

Canım bende polikistik over var yani düzensiz adet oluyorum. Muhtemelen 14 gün olacağı için demiştir bence

Göğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmam

Benim de sağ kasığım ağrıyor ama yumurta solda oluşmuştu bende anlamadım.geçen ay da sağ kasığım ağrıyordu ama ozaman yumurtalar sağdaydı.başka da bi belirtim yok akıntı var ama o iğneden zaten geçen ayda vardı.benim iğne olalı 4 gün oldu daha yolum çok ama nedense hep olmayacakmış gibi gelir sürekli hüsran olunca

Göğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmam :
Sağol canım teşekkür ederim bende perşembe yada cuma yapmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım perşembe yaptırıcam bende sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah dualarımız kabul olur

Paylaşırım tabiki canım

10.günümdeyim kafayı yemezsek inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Benden 3gün ilerisin canım sen şuan 8.gündeyim bakalım ne olacakk ovülasyoj yaptım silik çizgi demek çatladı yumurtam ve ıgne etkısı azaldı belkıde hıc yok şuan 13.günde test yapıcam..

İnşallah öyle olmaz Gebelik belirtileri ile adet çok benzer oluyor. 12. Gün negatif olup 14. Gün pozitif olan bir arkadaş vardı ve gebeydi ben arada kalmamak için hiç test yapmadım bekliyorumm 7 mayısı. İğne etkisi bu kadar çabuk geçer mi acaba. Gebelik testi yapmadan önce iki saat su almamaya dikkat edin

Bilmiyorum valla ya saldım çayıra

Aynı ben 8 aydır evliyim herkes soruyor bende iğne oldum yumurta 17 mm beklemedeyim hayırlısı hepimiz için inşallah güzel sonuçlar alırız

Umarım kimse hastalanmaz beklemeye devam umut etmeden olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…