Beklemekten baska caremız yok dua edelim birde:))Bende vurulduğum günü saymazsak 10.gündeyim bugün çok ağrım oldu adet olcakmışım gibi hissettim öğlen akşama doğru geçti göğüslerim dolgunlaştı mide yanmam oluyor ateş basıyor ama ayaklarım soğuk 7.gün test yapmıştım ikinci çizgi silikti birde dün yaptım tek çizgiydi iğnenin etkisi gitmiş 2 tane test kaldı elimde birini 12. gün 2 gün sonra birini de 14. Gün 4 gün sonra yapayım diyorum korkuyorum bir yandan da ama hiç umydum yok kesin adet olurum
Hayırlısı neyse o olsun ama şu günler geçsin olsa da olmasa da geçsin gitsin üstümde uğursuzluk var gibi hissediyorumBeklemekten baska caremız yok dua edelim birde:))
Sorma yaaHayırlısı neyse o olsun ama şu günler geçsin olsa da olmasa da geçsin gitsin üstümde uğursuzluk var gibi hissediyorum
Sizin kaçıncı günSorma yaainsan bıde beklerken yoruluyor en cok beklemek yorucuuu
7.gün senınSizin kaçıncı gün
Bende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için miMerhaba bende 2. Çocuğum olmuyor diye dr gittim. Her iki yumurtalığımdada çok fazla küçük küçük kistler var. Dr klomen ve vücuda yapıştırılan bir şey verdi onları kullandım. 22 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım inşallah hayırlısı ile olur. Bu arada ilk gebeliğimede adet olmadan hamile kaldım. Düzensiz adet oluyorum ben o yüzden sıkıntım var. Bakalım perşembe günü kan testi yaptır dedi dr. Ben dayanamadım bugün evde test yaptım böyle hayalet çizgi gibi çıktı ikinci çizgi ümitlenmek istemiyorum ama oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada göğüslerimdede ağrı başladı sende varmı böyle bi durum
Bende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için mi
Canım bende polikistik over var yani düzensiz adet oluyorum. Muhtemelen 14 gün olacağı için demiştir benceBende 22 nisanda iğne vuruldum. Doktor adet gününe kadar bekle test için dedi yani ayın 11ine kadar. Sizin adet tarihiniz perşembeye denk geldiği için mi perşembe test yapın dedi yoksa 14 gün dolduğu için mi
Göğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmamTeste az kaldı heyecan dorukta bugün İğnenin 9. Günü göğüs uçlarım çok hassaslastı bel ağrım biraz azaldı ama gecmedi sol kasıgıma minik ağrı girip çıkıyor bazen sizin nasıl gidiyor. :)
Sağol canım teşekkür ederimCanım bende polikistik over var yani düzensiz adet oluyorum. Muhtemelen 14 gün olacağı için demiştir bence
Göğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmam :Teste az kaldı heyecan dorukta bugün İğnenin 9. Günü göğüs uçlarım çok hassaslastı bel ağrım biraz azaldı ama gecmedi sol kasıgıma minik ağrı girip çıkıyor bazen sizin nasıl gidiyor. :)
İnşallah canım perşembe yaptırıcam bende sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah dualarımız kabul olurSağol canım teşekkür ederimbende perşembe yada cuma yapmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Paylaşırım tabiki canımGöğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmam :
İnşallah canım perşembe yaptırıcam bende sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah dualarımız kabul olur
10.günümdeyim kafayı yemezsek inşallah hayırlı sonuçlar alırız7.gün senın
Benden 3gün ilerisin canım sen10.günümdeyim kafayı yemezsek inşallah hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah öyle olmaz Gebelik belirtileri ile adet çok benzer oluyor. 12. Gün negatif olup 14. Gün pozitif olan bir arkadaş vardı ve gebeydi ben arada kalmamak için hiç test yapmadım bekliyorumm 7 mayısı. İğne etkisi bu kadar çabuk geçer mi acaba. Gebelik testi yapmadan önce iki saat su almamaya dikkat edinBende vurulduğum günü saymazsak 10.gündeyim bugün çok ağrım oldu adet olcakmışım gibi hissettim öğlen akşama doğru geçti göğüslerim dolgunlaştı mide yanmam oluyor ateş basıyor ama ayaklarım soğuk 7.gün test yapmıştım ikinci çizgi silikti birde dün yaptım tek çizgiydi iğnenin etkisi gitmiş 2 tane test kaldı elimde birini 12. gün 2 gün sonra birini de 14. Gün 4 gün sonra yapayım diyorum korkuyorum bir yandan da ama hiç umydum yok kesin adet olurum
Bilmiyorum valla ya saldım çayıraİnşallah öyle olmaz Gebelik belirtileri ile adet çok benzer oluyor. 12. Gün negatif olup 14. Gün pozitif olan bir arkadaş vardı ve gebeydi ben arada kalmamak için hiç test yapmadım bekliyorumm 7 mayısı. İğne etkisi bu kadar çabuk geçer mi acaba. Gebelik testi yapmadan önce iki saat su almamaya dikkat edin
Aynı ben 8 aydır evliyim herkes soruyor bende iğne oldum yumurta 17 mm beklemedeyim hayırlısı hepimiz için inşallah güzel sonuçlar alırızBide bende pcos da var adetlerim düzenli 30 35 gün arası ama kıllanma var ultrasonda pcos görünümü var doktor hiç takılmadı herkeste aynı derecede olmaz dedi hormonlarimda yerindeydi. Çok heyecanlıyım eşimle benim dışımda kimse bilmiyor o kadar bunaltıyor ki insanlar sanki sipariş verince oluyor Allah veriyor gibi düşünmüyorlar
Kaçıncı gününAynı ben 8 aydır evliyim herkes soruyor bende iğne oldum yumurta 17 mm beklemedeyim hayırlısı hepimiz için inşallah güzel sonuçlar alırız
26 nisan pzts oldum iğneyi canım bakalım bekliyorum tam bir hafta oldu 7. GünKaçıncı günün
Umarım kimse hastalanmaz beklemeye devamGöğüslerim çok ağrıyor benimde ayrıca bugün bel ağrım başladı çok değil ama var kasıklarım hafif ağrıyor umarım hastalanmam :
İnşallah canım perşembe yaptırıcam bende sonucunu paylaşırsan sevinirim inşallah dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?