Bence o umut bittiği için stressiz deniyorlar ondan oluyor.benim arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu.bi kere düşük yapmıştı.sonra bi ay doktor dedi ki kist var bu ay denemeyelim tutmaz dedi o ay hamile kaldı.o da şaşırdı tedavisiz olunca.bence stresle alakalı bizim durumumuz ama stres yapmamak da mümkün değil nasıl olacaksa.bende bu ay tutmazsa aynı arkadaşımın mantığı 2-3 ay tedaviye ara verip akışına bırakıcam kendimiİnanki bende merak ediyorum. Kafaya takmamk mümkün değilki 14 gün 14 yıl gibi geldi beklemek aşırı zor kafayı başka bişeye verememek çok kötü sürekli aklın orda acaba oldumu olacakmı diye
Evet stres çok etkiliyormuş ama engel olamıyoruz maalesef. Anca oluruna bırakmak lazım ama ben onuda denedim inan hemde kaç yıl yine olmadıBence o umut bittiği için stressiz deniyorlar ondan oluyor.benim arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu.bi kere düşük yapmıştı.sonra bi ay doktor dedi ki kist var bu ay denemeyelim tutmaz dedi o ay hamile kaldı.o da şaşırdı tedavisiz olunca.bence stresle alakalı bizim durumumuz ama stres yapmamak da mümkün değil nasıl olacaksa.bende bu ay tutmazsa aynı arkadaşımın mantığı 2-3 ay tedaviye ara verip akışına bırakıcam kendimi
Hayırlısı amin inşallah Allah hepinize nasip etsinTeşekkürler. Bende hiç adet olacakmış gibi değilim artık hayırlısı Allah kararlamıştır bi zamanı vardır elbet diyorum hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Benımde negatıff canımm 10.gün igne gününü saymazsak canım..Çok geçmiş olsun bende aynı şekilde 13. Günüm negatif çok üzüldüm adet olmayı bekleyip.yeni baştan başlayalım. Hiç adet olacakmısim gibi değilim ama madem geç döllenme vs de olmuyormuş yolumuza devam Allah ne zaman nasip ederse.
Hanı cumayıı beklıcektık yalnız ıkımızde dayanamamışız :))) olsun canım önümüzdeki günlere bakalım hayırlısı olsun. Ne yapacaksın bundan sonra?Bugün catlatma iğnesinin 13. Günü dayanamadım bir an kendime yenik düştüm ve test yaptım sonuç ne kocaman bir negatif. Hiç adet olacakmışim gibi de değil mesela göğüslerim hiç acımıyor normalde hep acirdi. Erken gebelik testi oldu için hiç ümidim yok yine de.
Sana da çok gecmis olsun.. hayırlısı olsun inşallah elden birsey gelmez denemeye devamBenımde negatıff canımm 10.gün igne gününü saymazsak canım..
Yalnız 10. Gün biraz erken değil mi yine de tedbirli olSana da çok gecmis olsun.. hayırlısı olsun inşallah elden birsey gelmez denemeye devam
Evet dolapta görünce dayanamadım ve kötü rüya gördüm o yuzden bugün 13. Gün. Adet olmayı bekleyeceğim zaten 2. Ya da 3. Kullanımda daha çok şans varmış. Denemeye devam tecrübe oldu benim için..hala adet belirtilerin yok umarm hastaneler kapanmadan olurum da ikinci ay için şansı kaçırmamHanı cumayıı beklıcektık yalnız ıkımızde dayanamamışız :))) olsun canım önümüzdeki günlere bakalım hayırlısı olsun. Ne yapacaksın bundan sonra?
Benımde 2. Denememdi sanırım 3.denicem ama başka doktorla inşallah. Üzülmeyelim takmayalım stresss cok etkiliyormuş canım. Elde degıl ama yapmak zorundayız.. bende adet olmayı beklıcem bende hiç belirti yok kasıklarım arada kramp giriyor oda yaklaştı demek sanırım.Evet dolapta görünce dayanamadım ve kötü rüya gördüm o yuzden bugün 13. Gün. Adet olmayı bekleyeceğim zaten 2. Ya da 3. Kullanımda daha çok şans varmış. Denemeye devam tecrübe oldu benim için..hala adet belirtilerin yok umarm hastaneler kapanmadan olurum da ikinci ay için şansı kaçırmam
Yok canım yaa olsa cıkardı herkes oyle dıyor yok işte olmadı olmuyorYalnız 10. Gün biraz erken değil mi yine de tedbirli ol
Benimde aynı şekilde ama belirtim yok. Bu sefer ek olarak yakı da deneyeceğim benim ilkdi bu ikinci olacak. Femara kullanıyorsunuz değil mi ben femera+ ovitreella kullandımBenımde 2. Denememdi sanırım 3.denicem ama başka doktorla inşallah. Üzülmeyelim takmayalım stresss cok etkiliyormuş canım. Elde degıl ama yapmak zorundayız.. bende adet olmayı beklıcem bende hiç belirti yok kasıklarım arada kramp giriyor oda yaklaştı demek sanırım.
22 nisanda mı vurulmuştunuz benimde 14.günüm bugünBende geç döllenme yok diye biliyodum ama dr olabilir dedi. Bende akıntı yok sadece göğüs uçlarım oda çok az sızlıyo başkada hiçbişey yok. Çok ümitlenmiştim çok üzüldüm. Belki değişir sonuçlarımız yaaa ne diyim bu arada benim 14. Günüm bugün
Bu sefer gonalf ıgnesı ve ovitreella iğnesı oldum ben. Yumurtlamada sorun yok spermde var dıyor doktor ama olmuyor baska hekime soracagızBenimde aynı şekilde ama belirtim yok. Bu sefer ek olarak yakı da deneyeceğim benim ilkdi bu ikinci olacak. Femara kullanıyorsunuz değil mi ben femera+ ovitreella kullandım
Hayırlısı canımm hep birlikte oldu müjdesini paylaşalım inşallahBu sefer gonalf ıgnesı ve ovitreella iğnesı oldum ben. Yumurtlamada sorun yok spermde var dıyor doktor ama olmuyor baska hekime soracagız
Tamam canım ayy inşallahh tez zamandaHayırlısı canımm hep birlikte oldu müjdesini paylaşalım inşallah
Canım belirti olsada psıkolejık sanırım bence cunku bızler kendımızı gebe olmaya hazırlıyoruzmesela dün geceden beri midem yanıyor sanki yaranın üstüne asitli birşey dökmüşler gibi.. psıkolejık kendımı halsız hıssedıyorumm.. tabı ınsallah vardır ben 9ay yanmayı çekmeye razıyım Sende?
:) Bütün test yapacaktıniz. Siz bari mutlu haber verinİnşallah evde 4 test var zor tutuyorum kendimi
Malesef canım test yaptım negatıf.. adette olamadım olcam ama belirtileri başladı nasip degılmiş. 6tane test yaptım 6sıda tek çizgi çıktı..:))):) Bütün test yapacaktıniz. Siz bari mutlu haber verin
Canım yaa insan ufak birşeyde bile umutlanıyor değilmi? İnşallah vardır olur diyelim.. üzülme hiç önümüzdeki ay olur inşallah. Ben kararsızım bahçeci denen yere gitmek istiyorum bu ay adet olursam oraya gıdıp muayne olucam sanırım. Kafam cok karışık ne yapıcam diye sanırım düşünmekten olmuyor bence cok takıyoruz rahat olamıyoruz.Bugün 14. Günüm dün negatif sonucu almisdim kaset testte. Hala kasık ağrım devam ediyor bu normal mi. Adet olacağım zaman hiç kasığım ağrımaz. Adet de olmadım. Aklıma şu geldi acaba çatlatma iğnesi vuruldum zaman 14 mm olan yumurta çatlayıp döllenebilir mi. Kasık ağrısı gebelik varsa olur gibisinden okudum da bir sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?