Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnanki bende merak ediyorum. Kafaya takmamk mümkün değilki 14 gün 14 yıl gibi geldi beklemek aşırı zor kafayı başka bişeye verememek çok kötü sürekli aklın orda acaba oldumu olacakmı diye
Bence o umut bittiği için stressiz deniyorlar ondan oluyor.benim arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu.bi kere düşük yapmıştı.sonra bi ay doktor dedi ki kist var bu ay denemeyelim tutmaz dedi o ay hamile kaldı.o da şaşırdı tedavisiz olunca.bence stresle alakalı bizim durumumuz ama stres yapmamak da mümkün değil nasıl olacaksa.bende bu ay tutmazsa aynı arkadaşımın mantığı 2-3 ay tedaviye ara verip akışına bırakıcam kendimi

Evet stres çok etkiliyormuş ama engel olamıyoruz maalesef. Anca oluruna bırakmak lazım ama ben onuda denedim inan hemde kaç yıl yine olmadı

Benımde negatıff canımm 10.gün igne gününü saymazsak canım..

Hanı cumayıı beklıcektık yalnız ıkımızde dayanamamışız :))) olsun canım önümüzdeki günlere bakalım hayırlısı olsun. Ne yapacaksın bundan sonra?

Hanı cumayıı beklıcektık yalnız ıkımızde dayanamamışız :))) olsun canım önümüzdeki günlere bakalım hayırlısı olsun. Ne yapacaksın bundan sonra?
Evet dolapta görünce dayanamadım ve kötü rüya gördüm o yuzden bugün 13. Gün. Adet olmayı bekleyeceğim zaten 2. Ya da 3. Kullanımda daha çok şans varmış. Denemeye devam tecrübe oldu benim için..hala adet belirtilerin yok umarm hastaneler kapanmadan olurum da ikinci ay için şansı kaçırmam

Benımde 2. Denememdi sanırım 3.denicem ama başka doktorla inşallah. Üzülmeyelim takmayalım stresss cok etkiliyormuş canım. Elde degıl ama yapmak zorundayız.. bende adet olmayı beklıcem bende hiç belirti yok kasıklarım arada kramp giriyor oda yaklaştı demek sanırım.

Benimde aynı şekilde ama belirtim yok. Bu sefer ek olarak yakı da deneyeceğim benim ilkdi bu ikinci olacak. Femara kullanıyorsunuz değil mi ben femera+ ovitreella kullandım

22 nisanda mı vurulmuştunuz benimde 14.günüm bugün

Benimde aynı şekilde ama belirtim yok. Bu sefer ek olarak yakı da deneyeceğim benim ilkdi bu ikinci olacak. Femara kullanıyorsunuz değil mi ben femera+ ovitreella kullandım
Bu sefer gonalf ıgnesı ve ovitreella iğnesı oldum ben. Yumurtlamada sorun yok spermde var dıyor doktor ama olmuyor baska hekime soracagız

İnşallah evde 4 test var zor tutuyorum kendimi
:) Bütün test yapacaktıniz. Siz bari mutlu haber verin

Bugün 14. Günüm dün negatif sonucu almisdim kaset testte. Hala kasık ağrım devam ediyor bu normal mi. Adet olacağım zaman hiç kasığım ağrımaz. Adet de olmadım. Aklıma şu geldi acaba çatlatma iğnesi vuruldum zaman 14 mm olan yumurta çatlayıp döllenebilir mi. Kasık ağrısı gebelik varsa olur gibisinden okudum da bir sitede

Canım yaa insan ufak birşeyde bile umutlanıyor değilmi? İnşallah vardır olur diyelim.. üzülme hiç önümüzdeki ay olur inşallah. Ben kararsızım bahçeci denen yere gitmek istiyorum bu ay adet olursam oraya gıdıp muayne olucam sanırım. Kafam cok karışık ne yapıcam diye sanırım düşünmekten olmuyor bence cok takıyoruz rahat olamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…