Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence de çok takıyoruz. Ben olsam yerinizde bir kere daha denerdim 3. Şansınız olacak diye hatırlıyorum. Ayrıca tek bu ilaçlar yetmez bu süreçte sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmak gerekiyormus yürüyüş yumurtaları hareketlendirdigi için gıda takviyeleri de almak lazım ben tekrar deneyeceğim. 2. Denemem. Ama maddi durumum fark etmeyecek kadar iyiyse giderdim

O da kötü ya ben olsam da kurtulsam artık diyorum aklıma sürekli farklı şeyler geliyor olacak gibi de değilim bugün 14. Günüm
Bende olcak gibi değilim bi olcak gibiyim bi olmayacak gibiyim normalde adetimde göğslerim tamamen ağrırdı bunda sadece uçları acıyor kafam allak bullak oldu olsamda kurtulsam bide sıcaklar geldi hiç çekilmiyor

Bende olcak gibi değilim bi olcak gibiyim bi olmayacak gibiyim normalde adetimde göğslerim tamamen ağrırdı bunda sadece uçları acıyor kafam allak bullak oldu olsamda kurtulsam bide sıcaklar geldi hiç çekilmiyor
Aynısı göğüslerimin ağrısından yorgan ortemezdim şimdi hiç ağrı Sızlama yok dolgun sadece. Kasık ağrısıda bir gecseydi olmak istiyorum artık yeniden tedaviye başlamak bayrama yakalanmadan

Aynısı göğüslerimin ağrısından yorgan ortemezdim şimdi hiç ağrı Sızlama yok dolgun sadece. Kasık ağrısıda bir gecseydi olmak istiyorum artık yeniden tedaviye başlamak bayrama yakalanmadan
Bende bir an önce başlamak istiyorum da gelmiyor

İğneden 36sonra ve gün aşırı dedi benim doktorum bende oylenyaptım ama tutmadı:))
Bana da 24 saat sonra demişti.adetim uyumlu oldu.yaklaşık iğneden 15 saat sonra yumurta çatlamıştı geçen ay ama tutmadı benimde.bu ay da daha 1 hafta var adetime ama bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor

Aynen aynen benımde öyle 1hafta var adetime normalde ama karnım fena ağrıyor kasıklarım bakalım ne düşünüyorsun bundan sonra?

Aynen aynen benımde öyle 1hafta var adetime normalde ama karnım fena ağrıyor kasıklarım bakalım ne düşünüyorsun bundan sonra?
Ben temmuzda bi düşük yaptım sonra 6-7 ay denedik olmadı.geçen ay klomen kullandım olmadı.bu ay femara kullandım bakalım adete 1 hafta var.bu ay da olmazsa 2-3 ay tedavisiz deneyeceğim.herhangi bi sorun da yok herşeyimiz normal çıkıyor.doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım tüpler tıkalıysa tüp bebek zaten ama açıksa iğneyle devam ederiz dedi.ben 2-3 ay tedavi olmak istemiyorum bu ilaçlar bende çok baş ağrısı yaptı dengem bozuldu resmen.ama 2-3 ay da kendiliğimden hamile kalamazsam tekrar gidip rahim filmi çektireceğim.ama bütün sonuçları başka bi doktora daha göstereceğim hatta başkasından devam edebilirim.tüpler tıkalı olsa temmuzda hamile kalamazdım diye düşünüyorum ya da biri tıkalı biri açıksa bile olabilir bence o yüzden 2-3 ay stressiz kendi haline bırakıcam.bu ilaçlarla herşeyin zamanında yapılması zorunluluğu bile insanı strese sokuyor.

Birde bazı doktorlar bir ay durup 1 ay dinlendiriyormuş benim üst üste oldu ondan da tedirginim.temmuzda düşük yaptığım zaman gittiğim doktora napmamız lazım diye sormuştum hiçbir probleminiz yok kendi kendinize deneyin tedaviye gerek yok demişti.ama 6-7 ay olmadı.zaten düşükten sonra rahmin toparlanması da zaman alıyor olabilir.benim sıkıntım yaşım 36,5. O yüzden doktor üst üste deniyor ama yumurta rezervim nasıl dediğimde yaşına göre gayet iyi dedi ama oluruna bırakmadı ilaca başladı.kararlıyım bikaç aydan sonra tüp bebek de deşeler yapacağım.birde şu covid varya ondan dolayı da tedirginim hamilelere ilaç veremiyorlar allah korusun kaparsak o da sıkıntılı.yazın aşı sırası geliyor sanırım bana bende aşıyı olayım hem 2-3 ay kafamı dağıtayım gönül rahatlığıyla doktora gideyim diye düşündüm açıkcası şurda aşıya kalmış 2-3 ayım.hamilelikte sıkıntı da yaşamam aşı olursam öncesinde.bir sürü şeyi bir arada düşünüyorum yani bakalım hakkımızda hayırlısı

Ben rahim filmini en başta çekildim canım cok sukur bır sorunum yok zaten yaşım henüz 25 ama erken anne olmak ıstıyorum doktor genç olduğumuzu tüp bebek istemedıgını söyledı.. bencede eger tüplerınde sorun olsaydı gebe kalamazdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…