Yanlış alıntı yapmışım sizin negatif olduğunu biliyorum.:) Bütün test yapacaktıniz. Siz bari mutlu haber verin
Himm anladım olamamak da çok kötü ya insanın aklına iyi şeyler geliyor adet olsam ağlasam üzülsem de geçip gitse diyorum15. günümdeyim bende hala adet olmadım
Bence de çok takıyoruz. Ben olsam yerinizde bir kere daha denerdim 3. Şansınız olacak diye hatırlıyorum. Ayrıca tek bu ilaçlar yetmez bu süreçte sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmak gerekiyormus yürüyüş yumurtaları hareketlendirdigi için gıda takviyeleri de almak lazım ben tekrar deneyeceğim. 2. Denemem. Ama maddi durumum fark etmeyecek kadar iyiyse giderdimCanım yaa insan ufak birşeyde bile umutlanıyor değilmi? İnşallah vardır olur diyelim.. üzülme hiç önümüzdeki ay olur inşallah. Ben kararsızım bahçeci denen yere gitmek istiyorum bu ay adet olursam oraya gıdıp muayne olucam sanırım. Kafam cok karışık ne yapıcam diye sanırım düşünmekten olmuyor bence cok takıyoruz rahat olamıyoruz.
O da kötü ya ben olsam da kurtulsam artık diyorum aklıma sürekli farklı şeyler geliyor olacak gibi de değilim bugün 14. Günüm15. günümdeyim bende hala adet olmadım
Bende olcak gibi değilim bi olcak gibiyim bi olmayacak gibiyim normalde adetimde göğslerim tamamen ağrırdı bunda sadece uçları acıyor kafam allak bullak oldu olsamda kurtulsam bide sıcaklar geldi hiç çekilmiyorO da kötü ya ben olsam da kurtulsam artık diyorum aklıma sürekli farklı şeyler geliyor olacak gibi de değilim bugün 14. Günüm
Aynısı göğüslerimin ağrısından yorgan ortemezdim şimdi hiç ağrı Sızlama yok dolgun sadece. Kasık ağrısıda bir gecseydi olmak istiyorum artık yeniden tedaviye başlamak bayrama yakalanmadanBende olcak gibi değilim bi olcak gibiyim bi olmayacak gibiyim normalde adetimde göğslerim tamamen ağrırdı bunda sadece uçları acıyor kafam allak bullak oldu olsamda kurtulsam bide sıcaklar geldi hiç çekilmiyor
Bende bir an önce başlamak istiyorum da gelmiyorAynısı göğüslerimin ağrısından yorgan ortemezdim şimdi hiç ağrı Sızlama yok dolgun sadece. Kasık ağrısıda bir gecseydi olmak istiyorum artık yeniden tedaviye başlamak bayrama yakalanmadan
Gelmiyor gelmiyor gelmekte olan benımde gelmedi gelmiyorrrrBende bir an önce başlamak istiyorum da gelmiyor
Bende pko var ya sanırım ondan gelmiyorGelmiyor gelmiyor gelmekte olan benımde gelmedi gelmiyorrrr
Bende yok canım sanrım yumurtanın catladıgı günden itibaren 15gün sonra olur adet normaldede öyledir tabı pcolarda baska oluyor sanırım.Bende pko var ya sanırım ondan gelmiyor
İğneden 36sonra ve gün aşırı dedi benim doktorum bende oylenyaptım ama tutmadı:))Kızlar iğneden sonraki günleri nasıl değerlendirmeliyiz sizce
İnşallah birdahaki sefere tutar. Benim de ilk iğnem 5 mayısta oldum bakalım tutacak mıİğneden 36sonra ve gün aşırı dedi benim doktorum bende oylenyaptım ama tutmadı:))
Bana da 24 saat sonra demişti.adetim uyumlu oldu.yaklaşık iğneden 15 saat sonra yumurta çatlamıştı geçen ay ama tutmadı benimde.bu ay da daha 1 hafta var adetime ama bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorİğneden 36sonra ve gün aşırı dedi benim doktorum bende oylenyaptım ama tutmadı:))
Aynen aynen benımde öyle 1hafta var adetime normalde ama karnım fena ağrıyor kasıklarım bakalım ne düşünüyorsun bundan sonra?Bana da 24 saat sonra demişti.adetim uyumlu oldu.yaklaşık iğneden 15 saat sonra yumurta çatlamıştı geçen ay ama tutmadı benimde.bu ay da daha 1 hafta var adetime ama bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor
Tutar canım inşallah düşünme stres etmeİnşallah birdahaki sefere tutar. Benim de ilk iğnem 5 mayısta oldum bakalım tutacak mı
Ben temmuzda bi düşük yaptım sonra 6-7 ay denedik olmadı.geçen ay klomen kullandım olmadı.bu ay femara kullandım bakalım adete 1 hafta var.bu ay da olmazsa 2-3 ay tedavisiz deneyeceğim.herhangi bi sorun da yok herşeyimiz normal çıkıyor.doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım tüpler tıkalıysa tüp bebek zaten ama açıksa iğneyle devam ederiz dedi.ben 2-3 ay tedavi olmak istemiyorum bu ilaçlar bende çok baş ağrısı yaptı dengem bozuldu resmen.ama 2-3 ay da kendiliğimden hamile kalamazsam tekrar gidip rahim filmi çektireceğim.ama bütün sonuçları başka bi doktora daha göstereceğim hatta başkasından devam edebilirim.tüpler tıkalı olsa temmuzda hamile kalamazdım diye düşünüyorum ya da biri tıkalı biri açıksa bile olabilir bence o yüzden 2-3 ay stressiz kendi haline bırakıcam.bu ilaçlarla herşeyin zamanında yapılması zorunluluğu bile insanı strese sokuyor.Aynen aynen benımde öyle 1hafta var adetime normalde ama karnım fena ağrıyor kasıklarım bakalım ne düşünüyorsun bundan sonra?
Birde bazı doktorlar bir ay durup 1 ay dinlendiriyormuş benim üst üste oldu ondan da tedirginim.temmuzda düşük yaptığım zaman gittiğim doktora napmamız lazım diye sormuştum hiçbir probleminiz yok kendi kendinize deneyin tedaviye gerek yok demişti.ama 6-7 ay olmadı.zaten düşükten sonra rahmin toparlanması da zaman alıyor olabilir.benim sıkıntım yaşım 36,5. O yüzden doktor üst üste deniyor ama yumurta rezervim nasıl dediğimde yaşına göre gayet iyi dedi ama oluruna bırakmadı ilaca başladı.kararlıyım bikaç aydan sonra tüp bebek de deşeler yapacağım.birde şu covid varya ondan dolayı da tedirginim hamilelere ilaç veremiyorlar allah korusun kaparsak o da sıkıntılı.yazın aşı sırası geliyor sanırım bana bende aşıyı olayım hem 2-3 ay kafamı dağıtayım gönül rahatlığıyla doktora gideyim diye düşündüm açıkcası şurda aşıya kalmış 2-3 ayım.hamilelikte sıkıntı da yaşamam aşı olursam öncesinde.bir sürü şeyi bir arada düşünüyorum yani bakalım hakkımızda hayırlısıBen temmuzda bi düşük yaptım sonra 6-7 ay denedik olmadı.geçen ay klomen kullandım olmadı.bu ay femara kullandım bakalım adete 1 hafta var.bu ay da olmazsa 2-3 ay tedavisiz deneyeceğim.herhangi bi sorun da yok herşeyimiz normal çıkıyor.doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım tüpler tıkalıysa tüp bebek zaten ama açıksa iğneyle devam ederiz dedi.ben 2-3 ay tedavi olmak istemiyorum bu ilaçlar bende çok baş ağrısı yaptı dengem bozuldu resmen.ama 2-3 ay da kendiliğimden hamile kalamazsam tekrar gidip rahim filmi çektireceğim.ama bütün sonuçları başka bi doktora daha göstereceğim hatta başkasından devam edebilirim.tüpler tıkalı olsa temmuzda hamile kalamazdım diye düşünüyorum ya da biri tıkalı biri açıksa bile olabilir bence o yüzden 2-3 ay stressiz kendi haline bırakıcam.bu ilaçlarla herşeyin zamanında yapılması zorunluluğu bile insanı strese sokuyor.
Ben rahim filmini en başta çekildim canım cok sukur bır sorunum yok zaten yaşım henüz 25 ama erken anne olmak ıstıyorum doktor genç olduğumuzu tüp bebek istemedıgını söyledı.. bencede eger tüplerınde sorun olsaydı gebe kalamazdın.Ben temmuzda bi düşük yaptım sonra 6-7 ay denedik olmadı.geçen ay klomen kullandım olmadı.bu ay femara kullandım bakalım adete 1 hafta var.bu ay da olmazsa 2-3 ay tedavisiz deneyeceğim.herhangi bi sorun da yok herşeyimiz normal çıkıyor.doktor rahim filmi çekelim tüplere bakalım tüpler tıkalıysa tüp bebek zaten ama açıksa iğneyle devam ederiz dedi.ben 2-3 ay tedavi olmak istemiyorum bu ilaçlar bende çok baş ağrısı yaptı dengem bozuldu resmen.ama 2-3 ay da kendiliğimden hamile kalamazsam tekrar gidip rahim filmi çektireceğim.ama bütün sonuçları başka bi doktora daha göstereceğim hatta başkasından devam edebilirim.tüpler tıkalı olsa temmuzda hamile kalamazdım diye düşünüyorum ya da biri tıkalı biri açıksa bile olabilir bence o yüzden 2-3 ay stressiz kendi haline bırakıcam.bu ilaçlarla herşeyin zamanında yapılması zorunluluğu bile insanı strese sokuyor.
Ama iğne olduk ya iğneye gore olmasi laizm. İkimizinde 15. Gün sanırım benim 14Bende pko var ya sanırım ondan gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?