- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
Bende 12 gün kan verdim 1.20 çıktı doktor yine de beklememi söyledi ama ben adet olacağım sanırımMerhaba ben de 21 nisan sabah 7.30 da vuruldum çatlatma iğnesini. Bugün 15.günüm dün kan verdim 2 den küçük çıktı değer. Ama adet olacağıma dair hiç bir belirtim yok. Normalde adete bir hafta kala göğüslerim süt toplardı çok acırdı
Geçen ay 10 unda adet oldum. Adet olana kadar hala içimde bir ümit var.
Bir de grip oldum
Evde test yaptiniz mi hic pekiBende 12 gün kan verdim 1.20 çıktı doktor yine de beklememi söyledi ama ben adet olacağım sanırım
Evet yaptım 11.güne kadar 7sinde pozitifti iğne etkisiyle 10 11 negatifti 12.gün göğüs uçlarım sızlayınca kan vereyim dedim doktor 12.günde normalde pozitif bekleriz ma yine de adetini bekle adet olmazsan tekrarla dediEvde test yaptiniz mi hic peki
Anladim benim dun 10. Gunumdu pozitif cikti da sizin testinizi de merak ettimEvet yaptım 11.güne kadar 7sinde pozitifti iğne etkisiyle 10 11 negatifti 12.gün göğüs uçlarım sızlayınca kan vereyim dedim doktor 12.günde normalde pozitif bekleriz ma yine de adetini bekle adet olmazsan tekrarla dedi
Bence bekleyin derim belki iğnenin etkisidir. Kanda zaten pozitifse pozitiftir benim negatif çıktıysa negatiftir doktor umut vermeye çalışıyor sanırımAnladim benim dun 10. Gunumdu pozitif cikti da sizin testinizi de merak ettimbugunde pozitif cikarsa yarin kan vermeyi dusunuyorum bende
Allahtan umut kesilmezBence bekleyin derim belki iğnenin etkisidir. Kanda zaten pozitifse pozitiftir benim negatif çıktıysa negatiftir doktor umut vermeye çalışıyor sanırımama umarım isteyen herkese rabbim o duyguyu tattırsın
Ben 12. Günümde kan verdim negatif çıktı doktorum adetimin gecikmesini bekleyip gecikirse tekrardan yapmamı istedi keşke hiç yaptırmasaymışım diyorum normalde 12.gün pozitifse eğer kanda çıkıyormuş ama adeti beklemek daha güzel olur ben şuan hasta olcak gibiyim de olmayacak gibiyim de piskolojim daha kötü olduKızlar ben 1 Mayıs da vuruldum iğneyi hâlâ ovulasyon testim kopkoyu çıkıyor bu durumu yaşadınız mı çatlamadı mı acaba diye endişeleniyorum. 14. Günüm de iğne vuruldum ve yumurtlama akıntısı da oldu 15.gün akşamına ilişki önerdi değerlendirdik ama ovulasyon hâlâ koyu çıkınca meraklandım. Bide 11. Günde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum sizce çıkar mı yoksa iğnenin etkisi devam eder mi
Canım bende bugün kan testi yaptırdım sonuç kocaman kocaman negatif 1.20Bende 12 gün kan verdim 1.20 çıktı doktor yine de beklememi söyledi ama ben adet olacağım sanırım
Şuan bende öyleyim ama hala adet olmadım sarı akıntım var koyulaştı biraz göğüs uçlarım acıyor sadece o kadar yine de hayırlısı olsun çatlatma da geç döllenme diye bi olayda yokmuş çatladığı gün belli olduğu için şaştım kaldım vallaCanım bende bugün kan testi yaptırdım sonuç kocaman kocaman negatif 1.20
Adet olmazsan testi tekrarla dediler ama umut kalmadı içimde
Umudunu yitirme en azından kan testinde negatif yok adet olmazsan kan ver bence testlere güvenmiyorum benBugün catlatma iğnesinin 13. Günü dayanamadım bir an kendime yenik düştüm ve test yaptım sonuç ne kocaman bir negatif. Hiç adet olacakmışim gibi de değil mesela göğüslerim hiç acımıyor normalde hep acirdi. Erken gebelik testi oldu için hiç ümidim yok yine de.
Bende geç döllenme yok diye biliyodum ama dr olabilir dedi. Bende akıntı yok sadece göğüs uçlarım oda çok az sızlıyo başkada hiçbişey yok. Çok ümitlenmiştim çok üzüldüm. Belki değişir sonuçlarımız yaaa ne diyim bu arada benim 14. Günüm bugünŞuan bende öyleyim ama hala adet olmadım sarı akıntım var koyulaştı biraz göğüs uçlarım acıyor sadece o kadar yine de hayırlısı olsun çatlatma da geç döllenme diye bi olayda yokmuş çatladığı gün belli olduğu için şaştım kaldım valla
Evet inşallah Allah dan umut kesilmez. Hayırlısı artık. Kan vermekden de yoruldum adet olmayı bekleyip olmazsa vereceğim . teşekkür ederimUmudunu yitirme en azından kan testinde negatif yok adet olmazsan kan ver bence testlere güvenmiyorum ben
Çok geçmiş olsun bende aynı şekilde 13. Günüm negatif çok üzüldüm adet olmayı bekleyip.yeni baştan başlayalım. Hiç adet olacakmısim gibi değilim ama madem geç döllenme vs de olmuyormuş yolumuza devam Allah ne zaman nasip ederse.Bende geç döllenme yok diye biliyodum ama dr olabilir dedi. Bende akıntı yok sadece göğüs uçlarım oda çok az sızlıyo başkada hiçbişey yok. Çok ümitlenmiştim çok üzüldüm. Belki değişir sonuçlarımız yaaa ne diyim bu arada benim 14. Günüm bugün
Teşekkürler. Bende hiç adet olacakmış gibi değilim artık hayırlısı Allah kararlamıştır bi zamanı vardır elbet diyorum hepimizin duaları kabul olsun inşallahÇok geçmiş olsun bende aynı şekilde 13. Günüm negatif çok üzüldüm adet olmayı bekleyip.yeni baştan başlayalım. Hiç adet olacakmısim gibi değilim ama madem geç döllenme vs de olmuyormuş yolumuza devam Allah ne zaman nasip ederse.
İnanki bende merak ediyorum. Kafaya takmamk mümkün değilki 14 gün 14 yıl gibi geldi beklemek aşırı zor kafayı başka bişeye verememek çok kötü sürekli aklın orda acaba oldumu olacakmı diyeBu kafama takmadım hamile kaldım diyenler nasıl kafaya takmıyor aşırı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?