Doktor 36. Saat ve gün aşırı demişti banaKızlar iğneden sonraki günleri nasıl değerlendirmeliyiz sizce
Evet sen gençmişsin.ben ilk gebeliğimde 28 yaşındaydım dış gebelikti.1 sene sonra tekrar hamile kaldım 30 yaşımda doğurdum bi oğlum var çok şükür.2.çocuk için beklemeyin diyordu herkes ama ben ozamanlar düşünmüyordum.şimdi de yaklaşık 1 senedir deniyoruz ama düşüğü saymazsak olmadı diyebiliriz.benim için de tüp bebek düşünmüyor şuan doktor herşey normal diye ama rahim filminde tıkanıklık olursa işler değişir.bazen diyorum direk tüp bebek mi yapsam acaba en azından ozaman hamilelik ihtimali daha güçlü olur.bu şekilde deneyip duruyoruz birde benim yaş dezavantajım var yumurtalarım boşuna gidiyor gibi hissediyorumBen rahim filmini en başta çekildim canım cok sukur bır sorunum yok zaten yaşım henüz 25 ama erken anne olmak ıstıyorum doktor genç olduğumuzu tüp bebek istemedıgını söyledı.. bencede eger tüplerınde sorun olsaydı gebe kalamazdın.
Rahim filmini ne zaman çekildiniz rahim filmi çekildikten sonra iki ay gebe kalma ihtimali var ondan sordum. Bende üç femara denemeden sona cektireceğim. Devlette anestezisiz yapıyorlar özelde 1500 şuanBen rahim filmini en başta çekildim canım cok sukur bır sorunum yok zaten yaşım henüz 25 ama erken anne olmak ıstıyorum doktor genç olduğumuzu tüp bebek istemedıgını söyledı.. bencede eger tüplerınde sorun olsaydı gebe kalamazdın.
Canım ben ocakta çekindim ama halaa gebe kalamadım:)) tüpler açıktı zaten o açık olmayanlar için geçerli birşey sanırım.. yada yaşı ileride olanlar için olabılır doktorum dedi. Ben 800e cektirmiştim özelde c kollu makina ile ve hiiç acımadı 5dk sürmedi:)Rahim filmini ne zaman çekildiniz rahim filmi çekildikten sonra iki ay gebe kalma ihtimali var ondan sordum. Bende üç femara denemeden sona cektireceğim. Devlette anestezisiz yapıyorlar özelde 1500 şuan
Olsun olur bence cok sükür bir tane cocugun varmış. Rabbim yıllarca bekleyenlere versin önce inşallah hıc cocugu olmayanlaraEvet sen gençmişsin.ben ilk gebeliğimde 28 yaşındaydım dış gebelikti.1 sene sonra tekrar hamile kaldım 30 yaşımda doğurdum bi oğlum var çok şükür.2.çocuk için beklemeyin diyordu herkes ama ben ozamanlar düşünmüyordum.şimdi de yaklaşık 1 senedir deniyoruz ama düşüğü saymazsak olmadı diyebiliriz.benim için de tüp bebek düşünmüyor şuan doktor herşey normal diye ama rahim filminde tıkanıklık olursa işler değişir.bazen diyorum direk tüp bebek mi yapsam acaba en azından ozaman hamilelik ihtimali daha güçlü olur.bu şekilde deneyip duruyoruz birde benim yaş dezavantajım var yumurtalarım boşuna gidiyor gibi hissediyorum
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Gerçekten zor süreçler.canım sen hangi şehirdesin C kollu makina her hastanede yokmuş sanırım sen nerede çektirdin?Olsun olur bence cok sükür bir tane cocugun varmış. Rabbim yıllarca bekleyenlere versin önce inşallah hıc cocugu olmayanlarasonra bıze amiiinnn
İstanbuldayım ben canım sonomed sanırım cektırdıgım yerde kadıköy şubesıAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Gerçekten zor süreçler.canım sen hangi şehirdesin C kollu makina her hastanede yokmuş sanırım sen nerede çektirdin?
Hmm anladım ben Ankaradayımİstanbuldayım ben canım sonomed sanırım cektırdıgım yerde kadıköy şubesı
Ordada vardır doktor önermedimi hıc bır yerHmm anladım ben Ankaradayım
Çok teşekkür ederim bende araştırayım bunu birCanım ben ocakta çekindim ama halaa gebe kalamadım:)) tüpler açıktı zaten o açık olmayanlar için geçerli birşey sanırım.. yada yaşı ileride olanlar için olabılır doktorum dedi. Ben 800e cektirmiştim özelde c kollu makina ile ve hiiç acımadı 5dk sürmedi:)
Doktor adet olursam rahim filmi dedi ama henüz adet olmadığım için nerde yaptırayım bişey demedi.benim arkadaşım çekindi 2 sene önce ona sordum o da Ankara’da 2 sene önce C kollu makina hiçbir yerde yoktu dedi.o anestezili çektirmiş o yüzdenOrdada vardır doktor önermedimi hıc bır yer
Internetten araştır bir derim. Cünkü c kollu makına yanı yeni makınalarla acımıyor zaten muayne eder gıbı bir odaya geçiyosun büyük makınalar var aynen yatıyosun normal çaralubıle degıldı hıc acımadı benım canım azdır benımkı acımadıysa kımsenın acımaz herhalde cunku hayatta yaptıramazdım korkak biriyimdir bu konulardaDoktor adet olursam rahim filmi dedi ama henüz adet olmadığım için nerde yaptırayım bişey demedi.benim arkadaşım çekindi 2 sene önce ona sordum o da Ankara’da 2 sene önce C kollu makina hiçbir yerde yoktu dedi.o anestezili çektirmiş o yüzden
Hasta oldunuz mu acaba 16. Gün sıkıldım artıkInternetten araştır bir derim. Cünkü c kollu makına yanı yeni makınalarla acımıyor zaten muayne eder gıbı bir odaya geçiyosun büyük makınalar var aynen yatıyosun normal çaralubıle degıldı hıc acımadı benım canım azdır benımkı acımadıysa kımsenın acımaz herhalde cunku hayatta yaptıramazdım korkak biriyimdir bu konularda
22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33Merhaba arkadaşlar 3 gün önce ilk çatlatma iğnemi vuruldum ve 3 günü de iyi değerlendirdik. Doktorum 4 yumurta yakaladı fakat ben pkolu olduğum için çok zor olacakmış gibime geliyor. Bir yandan çok heyecanlı bir yandan da çok endişeliyim :) kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim. Çatlatma iğnesi olup neler yaşadağınızı iyi de olsa kötü de olsa aktarır mısınız? Belki bilmediğim birşeyler vardır sizin sayenizde öğrenirim :)
Bende olmadım kafayı yicem göğüs hassasiyetim iyice arttı midem de bulanıyorHasta oldunuz mu acaba 16. Gün sıkıldım artık
Belirtilerin neler22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33ilk tedavimdi ama hala daha kasıklarımda ağrılar oluyor salı tekrar kan vericem
Gözün aydın canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33ilk tedavimdi ama hala daha kasıklarımda ağrılar oluyor salı tekrar kan vericem
Amin canımBelirtilerin neler
Gözün aydın canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık vallaAmin canıminşallah sağlıklı bir gebelik olur. Belirtilerim diyemem aslında 24 nisandan beri sadece belim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirtim yok
İnşallah canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınHamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık vallahamile olanlarda tık yok ben anlamadım bu işi şaka bi yana rabbim bütün isteyen hakeden herkese versin şu mübarek günde
Merhaba insallah sonuc olumlu sonuclanmistirMerhaba arkadaşlar 3 gün önce ilk çatlatma iğnemi vuruldum ve 3 günü de iyi değerlendirdik. Doktorum 4 yumurta yakaladı fakat ben pkolu olduğum için çok zor olacakmış gibime geliyor. Bir yandan çok heyecanlı bir yandan da çok endişeliyim :) kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim. Çatlatma iğnesi olup neler yaşadağınızı iyi de olsa kötü de olsa aktarır mısınız? Belki bilmediğim birşeyler vardır sizin sayenizde öğrenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?