Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet sen gençmişsin.ben ilk gebeliğimde 28 yaşındaydım dış gebelikti.1 sene sonra tekrar hamile kaldım 30 yaşımda doğurdum bi oğlum var çok şükür.2.çocuk için beklemeyin diyordu herkes ama ben ozamanlar düşünmüyordum.şimdi de yaklaşık 1 senedir deniyoruz ama düşüğü saymazsak olmadı diyebiliriz.benim için de tüp bebek düşünmüyor şuan doktor herşey normal diye ama rahim filminde tıkanıklık olursa işler değişir.bazen diyorum direk tüp bebek mi yapsam acaba en azından ozaman hamilelik ihtimali daha güçlü olur.bu şekilde deneyip duruyoruz birde benim yaş dezavantajım var yumurtalarım boşuna gidiyor gibi hissediyorum

Rahim filmini ne zaman çekildiniz rahim filmi çekildikten sonra iki ay gebe kalma ihtimali var ondan sordum. Bende üç femara denemeden sona cektireceğim. Devlette anestezisiz yapıyorlar özelde 1500 şuan

Rahim filmini ne zaman çekildiniz rahim filmi çekildikten sonra iki ay gebe kalma ihtimali var ondan sordum. Bende üç femara denemeden sona cektireceğim. Devlette anestezisiz yapıyorlar özelde 1500 şuan
Canım ben ocakta çekindim ama halaa gebe kalamadım:)) tüpler açıktı zaten o açık olmayanlar için geçerli birşey sanırım.. yada yaşı ileride olanlar için olabılır doktorum dedi. Ben 800e cektirmiştim özelde c kollu makina ile ve hiiç acımadı 5dk sürmedi:)

Olsun olur bence cok sükür bir tane cocugun varmış. Rabbim yıllarca bekleyenlere versin önce inşallah hıc cocugu olmayanlara sonra bıze amiiinnn

Olsun olur bence cok sükür bir tane cocugun varmış. Rabbim yıllarca bekleyenlere versin önce inşallah hıc cocugu olmayanlara sonra bıze amiiinnn
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Gerçekten zor süreçler.canım sen hangi şehirdesin C kollu makina her hastanede yokmuş sanırım sen nerede çektirdin?

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Gerçekten zor süreçler.canım sen hangi şehirdesin C kollu makina her hastanede yokmuş sanırım sen nerede çektirdin?
İstanbuldayım ben canım sonomed sanırım cektırdıgım yerde kadıköy şubesı

Çok teşekkür ederim bende araştırayım bunu bir

Ordada vardır doktor önermedimi hıc bır yer
Doktor adet olursam rahim filmi dedi ama henüz adet olmadığım için nerde yaptırayım bişey demedi.benim arkadaşım çekindi 2 sene önce ona sordum o da Ankara’da 2 sene önce C kollu makina hiçbir yerde yoktu dedi.o anestezili çektirmiş o yüzden

Internetten araştır bir derim. Cünkü c kollu makına yanı yeni makınalarla acımıyor zaten muayne eder gıbı bir odaya geçiyosun büyük makınalar var aynen yatıyosun normal çaralubıle degıldı hıc acımadı benım canım azdır benımkı acımadıysa kımsenın acımaz herhalde cunku hayatta yaptıramazdım korkak biriyimdir bu konularda

Hasta oldunuz mu acaba 16. Gün sıkıldım artık

22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33 ilk tedavimdi ama hala daha kasıklarımda ağrılar oluyor salı tekrar kan vericem

22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33 ilk tedavimdi ama hala daha kasıklarımda ağrılar oluyor salı tekrar kan vericem
Belirtilerin neler
Gözün aydın canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Belirtilerin neler

Gözün aydın canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Belirtilerim diyemem aslında 24 nisandan beri sadece belim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirtim yok

Amin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Belirtilerim diyemem aslında 24 nisandan beri sadece belim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirtim yok
Hamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık valla hamile olanlarda tık yok ben anlamadım bu işi şaka bi yana rabbim bütün isteyen hakeden herkese versin şu mübarek günde

Hamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık valla hamile olanlarda tık yok ben anlamadım bu işi şaka bi yana rabbim bütün isteyen hakeden herkese versin şu mübarek günde
İnşallah canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba insallah sonuc olumlu sonuclanmistir
Bende bekliyorum daha bugun 5.gunum dusunmemeye calisarak ilerliyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…