İnşallah kuzumMaşallah valla sende gerçekten yok yokaynen öyle tek isteğimiz pozitifi görmek Allahın izniyle insallah ikimizde bu Ay hamile olduğumuzu öğreniriz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumMaşallah valla sende gerçekten yok yokaynen öyle tek isteğimiz pozitifi görmek Allahın izniyle insallah ikimizde bu Ay hamile olduğumuzu öğreniriz
![]()
Benim persembe belli oldu canım. PozitifCook tesekkur ederim hepimiz icin oyle olur inşallah. Sende durumlar nasıl ne zaman belli olacak![]()
Ayy masallah cok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah . Senin nasil oldu tedaviyle mi doğal miBenim persembe belli oldu canım. Pozitif![]()
Ben geçen gün bir sey yasadim ne olduğunu anlayamadım hala . 19 unda iğne vuruldum pazar günü akşam kahverengi akıntı oldu sadece peçeteye geliyodu ama 2 tane nokta kan gibi biseyde vardi icinde cok kucuk ama. Doktor yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama hala dusunuyorum ne diye. Pazartesi öğlene kesildi bi daha da hic gelmedi neydi acabaİnşallah kuzum![]()
Ben letu kullandım ve ovitrelle. Geçen ay da kullandım ama bu aya nasip oldu . Teşekkür ederim canım darısı size inşaallahAyy masallah cok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah . Senin nasil oldu tedaviyle mi doğal mi
Amin canim inşallahBen letu kullandım ve ovitrelle. Geçen ay da kullandım ama bu aya nasip oldu . Teşekkür ederim canım darısı size inşaallah
Canım yumurtalıktan da gelebilir tutunma da olabilir sen yine de dikkat et bebeğim inşallah hamilesindirBen geçen gün bir sey yasadim ne olduğunu anlayamadım hala . 19 unda iğne vuruldum pazar günü akşam kahverengi akıntı oldu sadece peçeteye geliyodu ama 2 tane nokta kan gibi biseyde vardi icinde cok kucuk ama. Doktor yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama hala dusunuyorum ne diye. Pazartesi öğlene kesildi bi daha da hic gelmedi neydi acaba![]()
Bende dayanamadım test yaptım iğnenin etkisi gitti mi diye sonuç böyle çıktı vurulduğum günü saymazsak 6.gündeyim sizce çatlama olmuşmudur önceden fotoğrafı ekledimBen geçen gün bir sey yasadim ne olduğunu anlayamadım hala . 19 unda iğne vuruldum pazar günü akşam kahverengi akıntı oldu sadece peçeteye geliyodu ama 2 tane nokta kan gibi biseyde vardi icinde cok kucuk ama. Doktor yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama hala dusunuyorum ne diye. Pazartesi öğlene kesildi bi daha da hic gelmedi neydi acaba![]()
Inşallah ama yumurtaliktan neden gelsin hala onu dusunuyorum daha önce hic yaşamadım boyle adetime az kala olurdu ama bu kesildi valla bi an önce pazartesi oldun artıkCanım yumurtalıktan da gelebilir tutunma da olabilir sen yine de dikkat et bebeğim inşallah hamilesindir![]()
Fotoğraf ekleyemedim beeInşallah ama yumurtaliktan neden gelsin hala onu dusunuyorum daha önce hic yaşamadım boyle adetime az kala olurdu ama bu kesildi valla bi an önce pazartesi oldun artık![]()
Beceremedim galeriye de girmiyor sana özelden atmayı deneyim bariHahaha bende fotoğraf arıyorum![]()
Dene bakalim bekliyorumBeceremedim galeriye de girmiyor sana özelden atmayı deneyim bari![]()
Hahahah valla güldürdün beniOda olmadı Allah beni alsın![]()
İkinci çizgi çok silik çıktı iğnenin etkisi az kalmış çok heyecanlıyım günlerde geçmiyor karın ağrımda geçmiyor bu uygulamayıda düzeltsinler artık bu ne yaHahahah valla güldürdün benibende hic bilmiyorum bilsem yardimci olacamda
![]()
Ben vurulduğum günü saymazsam 5nci gun denemek icin yapmistim hic bisey yoktu bembeyazdi silik bile degildiOda olmadı Allah beni alsın![]()
Hahahah valla çok tatlısınİkinci çizgi çok silik çıktı iğnenin etkisi az kalmış çok heyecanlıyım günlerde geçmiyor karın ağrımda geçmiyor bu uygulamayıda düzeltsinler artık bu ne ya![]()
Karın ağrım falan da var bide doktor progestan verdi onu kullanıyorum o yüzden akıntım oluyor mu olmuyor mu anlamıyorum kafayı yicem artıkHahahah valla çok tatlısınbende sık sık tuvalete çıkma da var bide orucluyum ne buluyor da beni tuvalete götürüyor valla çok şaşkınım
![]()
Bende kullanıyorum sorma progestan nefret ediyorum vallahi bi bitseydi diyorum sayıyorum boyle bi an önce bitsin diyeKarın ağrım falan da var bide doktor progestan verdi onu kullanıyorum o yüzden akıntım oluyor mu olmuyor mu anlamıyorum kafayı yicem artık![]()