Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah kuzum 🥰
Ben geçen gün bir sey yasadim ne olduğunu anlayamadım hala . 19 unda iğne vuruldum pazar günü akşam kahverengi akıntı oldu sadece peçeteye geliyodu ama 2 tane nokta kan gibi biseyde vardi icinde cok kucuk ama. Doktor yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama hala dusunuyorum ne diye. Pazartesi öğlene kesildi bi daha da hic gelmedi neydi acaba :KK51:

Ben geçen gün bir sey yasadim ne olduğunu anlayamadım hala . 19 unda iğne vuruldum pazar günü akşam kahverengi akıntı oldu sadece peçeteye geliyodu ama 2 tane nokta kan gibi biseyde vardi icinde cok kucuk ama. Doktor yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama hala dusunuyorum ne diye. Pazartesi öğlene kesildi bi daha da hic gelmedi neydi acaba :KK51:
Canım yumurtalıktan da gelebilir tutunma da olabilir sen yine de dikkat et bebeğim inşallah hamilesindir ❤️

Bende dayanamadım test yaptım iğnenin etkisi gitti mi diye sonuç böyle çıktı vurulduğum günü saymazsak 6.gündeyim sizce çatlama olmuşmudur önceden fotoğrafı ekledim

Canım yumurtalıktan da gelebilir tutunma da olabilir sen yine de dikkat et bebeğim inşallah hamilesindir ❤️
Inşallah ama yumurtaliktan neden gelsin hala onu dusunuyorum daha önce hic yaşamadım boyle adetime az kala olurdu ama bu kesildi valla bi an önce pazartesi oldun artık 😂

İkinci çizgi çok silik çıktı iğnenin etkisi az kalmış çok heyecanlıyım günlerde geçmiyor karın ağrımda geçmiyor bu uygulamayıda düzeltsinler artık bu ne ya 😂😂
Hahahah valla çok tatlısın 😂😂 bende sık sık tuvalete çıkma da var bide orucluyum ne buluyor da beni tuvalete götürüyor valla çok şaşkınım 😂😂

Hahahah valla çok tatlısın 😂😂 bende sık sık tuvalete çıkma da var bide orucluyum ne buluyor da beni tuvalete götürüyor valla çok şaşkınım 😂😂
Karın ağrım falan da var bide doktor progestan verdi onu kullanıyorum o yüzden akıntım oluyor mu olmuyor mu anlamıyorum kafayı yicem artık 😂😂

Karın ağrım falan da var bide doktor progestan verdi onu kullanıyorum o yüzden akıntım oluyor mu olmuyor mu anlamıyorum kafayı yicem artık 😂😂
Bende kullanıyorum sorma progestan nefret ediyorum vallahi bi bitseydi diyorum sayıyorum boyle bi an önce bitsin diye 😂😂 belirti araya araya valla kafayi yemeyiz insallah 😂😂

Back
X