Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.
Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatif😂 1.20 çıktı

Sizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.
Evet perşembe canım inşallah kaç kişi dua ediyoruz Allahım geri çevirmesin bizi inşallah. Hafif şişkinlik var ama guruldama yok bende

12 seninle aynı 🙈 çok şiddetli değil göğüs ağrım ama regl olacak gibi ağrıyor. Allahım ne olur hastalanmayayım derken buluyorum kendimi arada. Ahahahha önce diycez sağlıklı olsun sonra diycez acaba kızmı erkekmi cinsiyet öğrenme zamanına kadar çatlarız biz kesin. Sonrada dediğin gibi 9 ay nasıl bekleriz bilmem 😂 sahi ben ilk çocukta nasıl beklemişim yaaa 🤣
Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatif😂 1.20 çıktı

Canım bendeki de bu belirtiler var gece sırtım ağrıyor ateş basması var midem ağrıyor sanki açmışım gibi inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın 🥰
Sırt ve bel ağrısı zaten felakat. Karnım gurulduyor sürekli. İnşallah hep birlikte mutlu haberler alırız. Kan testinizi çok merak ediyorum :) iki saate çıkar bize mutlu haberi verin

12 seninle aynı 🙈 çok şiddetli değil göğüs ağrım ama regl olacak gibi ağrıyor. Allahım ne olur hastalanmayayım derken buluyorum kendimi arada. Ahahahha önce diycez sağlıklı olsun sonra diycez acaba kızmı erkekmi cinsiyet öğrenme zamanına kadar çatlarız biz kesin. Sonrada dediğin gibi 9 ay nasıl bekleriz bilmem 😂 sahi ben ilk çocukta nasıl beklemişim yaaa 🤣
Nasip olursa benim ilk çocuğum olacak. Bende çok heyecanlı ve sabırsızım tek gelsinde Allah sabır verir inşallah. :) Yaş 25 sizin

2. Ayınız da değil mi. Femera mi kullanıyorsunuz klomen mi. Çok geçmiş olsun :KK43: Denemeye istemeye devam. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize
Klomen kullandım Ovitrelle vurundum ilk denemem 22 yaşındayım bu arada 😂 elbet bir gün olur ama pko var diye korkuyorum biraz

Umut vermeyin bana benden bu kadar bu ayda olmadı 😂😂😂
Cancağızım ama eğer 12 günde çıksa kanda dr niye bize 14 gün desinki sen yinede ne olur ne olmaz perşembe tekrar test yaptır. Eğer olmadı isede sağlık olsun gençsin inşallah olacak bir gün Allahımın izni ile

Cancağızım ama eğer 12 günde çıksa kanda dr niye bize 14 gün desinki sen yinede ne olur ne olmaz perşembe tekrar test yaptır. Eğer olmadı isede sağlık olsun gençsin inşallah olacak bir gün Allahımın izni ile
14 gün idrar testi değil mi bide 12.gün öğrenenler olmuş gaza geldim bende 😂

Bi kana 50 lira istiyolar adetimi bekliycem olmazsam yaptırırım olursam doktora gideceğim zate

14 gün idrar testi değil mi bide 12.gün öğrenenler olmuş gaza geldim bende 😂
Yok canım kan testi dedi bana doktor bak gel perşembe sabah beraber gidelim bi 50 tl daha ver nerelere vermiyoz en azından için rahat etsin ☺️

Back
X