Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatifSizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatifSizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.
Evet perşembe canım inşallah kaç kişi dua ediyoruz Allahım geri çevirmesin bizi inşallah. Hafif şişkinlik var ama guruldama yok bendeSizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.
Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatif12 seninle aynıçok şiddetli değil göğüs ağrım ama regl olacak gibi ağrıyor. Allahım ne olur hastalanmayayım derken buluyorum kendimi arada. Ahahahha önce diycez sağlıklı olsun sonra diycez acaba kızmı erkekmi cinsiyet öğrenme zamanına kadar çatlarız biz kesin. Sonrada dediğin gibi 9 ay nasıl bekleriz bilmem
sahi ben ilk çocukta nasıl beklemişim yaaa
![]()
Sırt ve bel ağrısı zaten felakat. Karnım gurulduyor sürekli. İnşallah hep birlikte mutlu haberler alırız. Kan testinizi çok merak ediyorum :) iki saate çıkar bize mutlu haberi verinCanım bendeki de bu belirtiler var gece sırtım ağrıyor ateş basması var midem ağrıyor sanki açmışım gibi inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın![]()
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)Evet perşembe canım inşallah kaç kişi dua ediyoruz Allahım geri çevirmesin bizi inşallah. Hafif şişkinlik var ama guruldama yok bende
Nasip olursa benim ilk çocuğum olacak. Bende çok heyecanlı ve sabırsızım tek gelsinde Allah sabır verir inşallah. :) Yaş 25 sizin12 seninle aynıçok şiddetli değil göğüs ağrım ama regl olacak gibi ağrıyor. Allahım ne olur hastalanmayayım derken buluyorum kendimi arada. Ahahahha önce diycez sağlıklı olsun sonra diycez acaba kızmı erkekmi cinsiyet öğrenme zamanına kadar çatlarız biz kesin. Sonrada dediğin gibi 9 ay nasıl bekleriz bilmem
sahi ben ilk çocukta nasıl beklemişim yaaa
![]()
Benim yaş 35Nasip olursa benim ilk çocuğum olacak. Bende çok heyecanlı ve sabırsızım tek gelsinde Allah sabır verir inşallah. :) Yaş 25 sizin
İnşallah aminnnRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)
Yaâaaaaaaaa. Kesin midır acaba. Bence Yine de perşembeyi bekleyin adeti bekleyin.Valla şimdi sonuç geldi koca bir negatif1.20 çıktı
Aminnn inşallahİnşallah aminnn
Umut vermeyin bana benden bu kadar bu ayda olmadıYaâaaaaaaaa. Kesin midır acaba. Bence Yine de perşembeyi bekleyin adeti bekleyin.
NeeeeeValla şimdi sonuç geldi koca bir negatif1.20 çıktı
2. Ayınız da değil mi. Femera mi kullanıyorsunuz klomen mi. Çok geçmiş olsunUmut vermeyin bana benden bu kadar bu ayda olmadı![]()
Neeeeeyarın sabah tekrar yaptır canım testiYarın değil bence hatta perşembe yaptır
Bi kana 50 lira istiyolar adetimi bekliycem olmazsam yaptırırım olursam doktora gideceğim zatenNeeeeeyarın sabah tekrar yaptır canım testi
Klomen kullandım Ovitrelle vurundum ilk denemem 22 yaşındayım bu arada2. Ayınız da değil mi. Femera mi kullanıyorsunuz klomen mi. Çok geçmiş olsunDenemeye istemeye devam. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize
Cancağızım ama eğer 12 günde çıksa kanda dr niye bize 14 gün desinki sen yinede ne olur ne olmaz perşembe tekrar test yaptır. Eğer olmadı isede sağlık olsun gençsin inşallah olacak bir gün Allahımın izni ileUmut vermeyin bana benden bu kadar bu ayda olmadı![]()
14 gün idrar testi değil mi bide 12.gün öğrenenler olmuş gaza geldim bendeCancağızım ama eğer 12 günde çıksa kanda dr niye bize 14 gün desinki sen yinede ne olur ne olmaz perşembe tekrar test yaptır. Eğer olmadı isede sağlık olsun gençsin inşallah olacak bir gün Allahımın izni ile
Bi kana 50 lira istiyolar adetimi bekliycem olmazsam yaptırırım olursam doktora gideceğim zate
Yok canım kan testi dedi bana doktor bak gel perşembe sabah beraber gidelim bi 50 tl daha ver nerelere vermiyoz en azından için rahat etsin14 gün idrar testi değil mi bide 12.gün öğrenenler olmuş gaza geldim bende![]()
Doktoruma sorsam mı numarasıda yok bendeYok canım kan testi dedi bana doktor bak gel perşembe sabah beraber gidelim bi 50 tl daha ver nerelere vermiyoz en azından için rahat etsin![]()